Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Laura, eu cred ca te va lasa sa inceapa asa-zisa menstruatie singura daca tot nu a vazut sarcina; poate se termina asa ca e mai bine pt tine.Iar despre treaba cu analizele sunt intru totul de acord. Si eu am gresit ca l-am ascultat pe dr. care mi-a zis dupa prima sarcina oprita din evolutie sa nu fac analize; poate dc faceam de atunci nu mai exista si a doua si a treia si... Dumnezeu mai stie cate.
Sa fii sanatoasa si sa ai putere.
Cu drag,
Ellis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura iti tin pumnii si curaj.O sa fie bine ,o sa vezi.Milioane de pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Laura,pai poate sarcina s-a resorbit?pare un doctor bun si capabil ce ai gasit, e acelasi ca si inainte? daca nu poate ar fi bine sa mergi la el, ca pare bun. bine a zis ca tre sa faci tot felu de analize, sa vezi si tu daca e ceva sau nu...poate are dreptate si ptr copilasul tau, n-o fi fost numa circulara aia(ca eu am citit ca pina nu iau prima gura de aer nu e nici un pericol, si Dominic a avut cordonul rasucit, dar l-au eliberat inainte sa-l scoata de tot), si asa vei avea un alt fel de start daca iti faci analize, si eu aici am vrut sa merg departe cu analizele, dar mi-au spus ca nu ma inscriu in categoria care trebe, ca am pierdut NUMA o sarcina si ca am deja un bebe sanatos. mult curaj miine, sanatate, si ai grija de tine, te pup

stancutza, nu te mai stresa (stiu ca nu e usor), dar oricum nu ai ce face mai mult decit faci, asa ca timpul va rezolva totul, daca e sa fie va fi. sanatate ai grija.

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura iti tin pumnii sa treci cu bine peste asta.
Bubulina felicitari pentru post. Sper ca poti si de acolo sa mai intri. Noi te asteptam sa ne scri vesti bune despre slujba sau bb.
stancutza Doamne ajuta sa poti tine sarcina pana la capat.
Mari ce surpriza. Felicitari! Sa de-a Domnul sa fie bine toti. Pune pozele...vreau si eu sa ii vad.

Ileana 13+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Laura Ioana, regret nespus ce ti s-a intamplat iar! nici nu ma gandeam ca n-o sa fie bine de data asta! sa dea Dumnezeu sa fie bine maine si sa afli si sa rezolvi cauzele atator nefericiri! imi doresc tare mult sa reusesti, caci stiu bine cate ai avut de indurat !iti doresc multa putere si optimism, sunt alaturi de tine!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari, si eu vreau sa vad pozele in viata mea nu am vazut cum e la tripleti, ce fain suna!

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Mari Doamne ce frumos!..Cred ca a meritat asteptarea ta...O sa ai dintr-o data 2 fete (baieti) si un baiat (fata).Stiu ca cei care sunt in acelasi sac au acelasi sex.Felicitari si Dumnezeu sa-ti desavarseasca bucuria asta imensa, sa ajungi sa-ti tii bebeii in brate. Chiar daca va fi greu bucuria va fi imensa.Cumnata mea are trei copii (nu tripleti)si am mai stat eu si sotul meu cu ei in diverse ocazii nu-ti pot expplica cum e. Poti sa-ti inchipui cum intr-o seara ne intorceam noi cu ei cu masina foarte tarziu.Sotul meu conducea si eu in spate cu copiii. Unul adormise cu capul pe pieptul meu in dreapta, unul fiind mai mare pe umarul meu in stanga, iar cel mai mic in brate in fata. Eram inconjurata nu mai puteam misca, cel mic cazuse adormit pe spate adica cu capul pe fata mea...Nu stiu daca iti poti inchipui cata fericire poate fi in sufletul tau in acel moment, dar cu siguranta vei simti.Exact cum spunea altcineva o tripla fericire.

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Laura, iti tin pumnii si ma gandesc la tine sa treci cu bine si peste incercarea asta!
Pupici multi i ai grija de tine!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Draga Laura , sper sa se rezolve totul cat mai repede si cat mai usor pentru tine! Sa stii ca si eu am ramas cu aceasi intrebare ca si tine: putea intr-adevar sa moara bebelusul meu intauterin din cauza unui nod de cordon? si daca da, cum se explica hemoragia din cauza careia am ajuns la spital? E foarte bine ca ai dat peste un doctor care vrea sa aprofundeze si sa vada exact ce se intampla! Doamne, abia astept sa te vad din nou fericita!

Ileana si Flavia, imediat ce reusesc sa scanez pozele le pun sa le puteti vedea! Nu prea stiu exact cum sa fac cu link-ul, dar poate reusesc cate ceva! Si nu, nu am facut nici un fel de inseminare sau altfel de tratamente. Doar am luat Maca vreo 3 saptamani, ca aveam endometrul cam subtirel si uite ce a iesit pana la urma!

Mirella, iti multumesc pentru gandurile bune si ce frumos ai scris! M-am emotionat toata! Deocamdata mi-e si frica sa ma gandesc cum va fi, ca mi-am propus sa iau lucrurile incetul cu incetul! Si am auzit si eu ca in foarte multe cazuri, pana la 12 saptamani o parte din samburei se opresc din evolutie! Doamne abia astept sa treaca timpul si sa-i tin in brate!

Stancutza, ma bucur sa vad ca esti ok si mai optimista!

Ce mai fac si fetele noastre aspirante? Mirela, Cristina, Andreea, aveti ceva noutati? De cand incepem galeria?

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mari tu ai tripleti fara nici un tratament?
Cum?
Inca odata felicitarile mele.

anca
poze nunta

Mergi la inceput