Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 28
msemcu spune:
Anca, nici eu nu stiu cum! Pur si simplu s-a intamplat!
nici mie nu-mi vine sa cred ca am fost asa productivi!
Dar de acum cresc si grijile si posibilitatile sa apara probleme.
Chiar, fetelor, mai stiti alte mamici de tripleti, ca as vrea sa vorbesc cu ele sa vad cum a fost sarcina!
Mari
blueeyes2003 spune:
Laura iti tin pumnii sa se rezolve totul cat mai repede si sa fii bine. Sper sa afli cauza pierderii acestor sarcini si sa fie bine de aici inainte! Ma rog pentru tine
Mari abia astept sa vad si eu pozele cu cei trei samburei.Ce bine suna...3 copilasi deodata.Iti doresc din suflet sa ai o sarcina cat se poate de usoara si sa te bucuri de sanatosi!
Deocamdata asteptam cu galeria pentru ca sunt doar Z 4 si abia astept sa treaca CM
Stancutza asa cum ti-au zis si fetele,stai in pat si relaxeaza-te si cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine.Iti doresc sa duci sarcina cu bine pana la capat!
Flavia ce super ca a inceput sa ti se cunoasca burtica! Eu aveam asa o burtica mica,chiar si cand eram in 6 luni si jumatate(doar pana acolo am dus sarcina ),dar eram tare mandra de ea!Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si sa te bucuri de fiecare simptom in parte pentru ca este intr-adevar o minune,o minune care sper sa se intample tuturor fetelor care si-o doresc.
Ileana tu cum te simti?Cand trebuie sa mergi la eco?Iti tinem pumnii! Cred ca la tine se cunoaste bine burtica,nu?
Va pe toate!
Edit: Mari poti sa intri la "Gemeni,tripleti sau mai multi" Sunt sigura ca vei afla lucruri interesante!
Mirela
ancadragoman spune:
Mari trebuie sa stai linistita ca de acum sunteti 4 si o sa fie mai greu.Va doresc sa fiti sanatoasi toti 4.
Pupici multi...
anca
poze nunta
msemcu spune:
Dragele mele, mi-am facut album pe yahoo si am pus si pozuta acolo.
Acum nu stiu cum sa scriu aici link-ul. Parca mai explicase cineva inainte, dar nu am mai gasit unde.
http://new.photos.yahoo.com/msemcu/?change_count=0#page1
stancutza spune:
dragele mele,
intr-adevar sunt mai optimista, asta vi se datoreaza si voua dar nu in intregime...iata niste noutati:
1. aseara am avut cateva crampe din nou si am sangerat un pic. mi s-a parut ca s-a "eliminat" ceva (destul de mare incat sa nu fie copilul!), dar intrucat totul s-a intamplat la toaleta nu am putut aprofunda subiectul. asta nu mi s-ar parea un semn bun, insa are si o partea buna: dupa aceea si pana in momentul de fata nu am mai avut pic de dureri si in general am o senzatie de usurare. nu stiu ce ar putea fi, dar poate va amintiti voi ceva asemenator din experientele voastre???
2. partea a doua este urmatoarea: de cateva zile, sanii mei nu mai evoluasera deloc, ba chiar mi se parea ca se micsorau si eu asociam asta cu pierderea lui bb. insa de aseara si mai ales azi si-au "revenit " specaculos, sunt iarasi mari si durerosi. e posibil sa fie asta un simptom al faptului ca bebe e inca in burtica?
desi maine ma duc la eco, si tot maine voi avea si rezultatul hcg, nu mai am rabdare...
va multumesc si va pup!
Laura Ioana spune:
Fetelor m-am dus bou si am venit vaca Tre' sa merg iar luni la spital, azi mi-au luat analizele, dar nu venise rezultatul pana la amiaza. Dr a zis ca nu e convinsa ca a fost sarcina si ca ar putea fi altele motivele amenoreei Asta ar fi culmea! Pe de o parte ar fi bine ca nu mai tre' sa fac curetaj, dar, pe de alta parte, cum naiba am amenoree????
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
msemcu spune:
Anca
Laura , nici eu nu mai inteleg nimic! Si totusi doctorita ta a vazut ceva si la eco! Nu cred ca se putea insela atat de tare! Abia astept sa vad ce iti spune dupa analize!
Mari
mi_a spune:
Fetelor, va!
Laura sper ca esti bine! Am inteles ca vrei sa mergi la Big M la bucuresti. Si eu sunt pacienta dansului si am 2 sarcini oprite in ev si mi-a dat sa fac HSG, histerosalpingografie, serologie pt. sarcina oprita in ev( citomegalovirus , listeria , riketzia, ureaplasma etc) iar o chestie interesanta mi-a spus asistenta sefa de la giulesti: o sarcina oprita in evolutie se poate intampla si din cauza calitatii spermatozoizilor , nu e neaparat din vina femeii . Sotul tau a facut o spermograma ? Poate ca ar trebui sa vedeti si cum stau dpdv morfologic. Incearca si astea , ca sa nu mai treci prin ce-ai trecut! Si ai incredere in Big M!
Marin-am cuvinte ! Sper sa faci fata dpdv emotional! Eu as innebuni de grija si de fericire! Felicitari!
Stancutzanu vreau sa te dezamagesc , dar din ce spui tu , cred ca sarcina s-a eliminat. Spun asta pt. ca si mie mi s-a intamplat si am avut aceleasi simptome ca si tine. Imediat dupa ce am eliminat ceva ca un tesut , ca o piele mai groasa ,cu niste punctulete rosiatice m-a lasat instantaneu orice durere si sangerare, desi pana atunci avusesem dureri moderate , ca la ciclu. De asemenea , sanii mi se inmuiasera si nu ma mai dureau nici un pic.
Sper ca poate la tine nu e asa si sa nu ti se fi intamplat nimic .Ai grija de tine!
stancutza spune:
mi_a, multumesc pentru raspuns, si eu eram tentata sa cred cam asa cum spui tu, dar pe de alta parte ziceam ca sanii ii simt cum erau inainte de toata tarasenia asta, ba chiar mai rau...oricum, ziceam - si inca mai zic - ca sunt pregatita si pt bine, si pt rau.
curaj si celorlalte, sa aveti noroc de doctori buni si "pasatori" = carora le pasa ! pup toate fetele!