Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Curaj si o sa vezi ca totul o sa fie bine.Pupici

anca
poze nunta

multumesc frums anca, deocamdta stau cuminte si sper...sunt insa pregatita pentru orice, sau cel ptin asa cred...

curaj si speranta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Nici nu stiu cum sa incep, ca daca scriu asa de rar pe aici, cred ca m-a uitat lumea.
Laura-Ioana, imi pare nespus de rau pentru ce ti se intampla, cred ca este ca un cosmar care nu se mai termina! Eu cred ca daca vei face toate analizele (genetice, SAFL, infectioase) + o histeroscopie ca se poate vedea daca este vreo problema cu uterul se va gasi cauza si vei putea rezolva problema.
Mari, felicitari pentru cei 3 bebei! O sa fie un pic mai greu, dar iti doresc din suflet sa duci sarcina pana la capat cu bine!
Flavia, Ileana-Marius va urez sarcini usoare pana la capat si bebei sanatosi la termen. La fel si pentru stancutza care traieste acelasi cosmar ca si mine. Dar nu e la toata lumea la fel, e posibil ca sarcina ta sa fie salvata!
Eu am intrat sa-mi iau la revedere. Pentru mine proiectul bb ia o pauza lunga, pe perioada nedeterminata intrucat mi-am gasit un post bine platit in strainatate si deocamdata nu ma pot gandi la altceva.
Va urez tuturor sa va vedeti visele implinite cat mai curand, sa va tineti copilasii in brate si sa fiti fericite!

Cu drag,
Bubulina

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mari, ce minune! Felicitari din toata inima! M-ai dat gata cand am citit!
Stancutza, stai cumintica la pat. Iti doresc multa, multa sanatate tie si samburelului tau.

Mergi la inceput

Chantal, multumesc pentru inurajari.

Bubulina, de ce spui ca la tine nu mai e speranta? imi cer scuze daca ai postat mai devreme si eu nu am vazut. curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubulina Felicitari pt postul din strainatate Nu m-ar mira ca, in timp ce esti prinsa cu tot felul de activitati la noul loc de munca, bebe sa-ti faca vizita mult asteptata Foarte bine faci ca te detasezi.

La 5 ma duc la o alta dr ginecolog (ma duc fara programare initiala si sper sa ma vada) si o rog cu cerul si pamantul sa-mi faca curetaj cat mai repede (maine, daca se poate)! Tineti-mi pumnii

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Draga Laura, prin ce momente grele treci! Eu sper sa rezolvi totul cat mai curand si mai ales sa o rezolvi usor si sa descoperi cauza! Sper sa gasesti curajul si speranta de a o lua de la capat
Eu sunt moarta de frica! Dar, ma incurajez si imi spun ca daca cu unul singur mi-a mers rau, poate D-zeu ma ajuta acum, si cand sunt sansele mici va face ca totul sa fie bine! Oricum, am inteles ca exista foarte multe cazuri in care pana in 12 saptamani unul din samburei se opreste din evolutie! Eu doar sper ca de data asta sa fie totul OK si sa ajungem sanatosi la capat!

Stancutza, stai linistita si poate ajuta Domnul sa fie totul OK!

Bubulina, felicitari pentru job si sper sa-ti mearga toate asa cum le doresti! Eu sunt de acord cu Laura: stii cum e, cand te relaxezi si te astepti mai putin, atunci apare surpriza!

Flavia si Ileana, sper ca sunteti OK!
Promit sa scanez fotografiile si sa le pun sa le vedeti si voi! Cica sunt asa un fel de caz medical: ca de obicei tripletii sunt fiecare cu saculetul lui, iar ai mei sunt doi identici, intr-un singur sacusor si unul separat!

Fetelor, oare prea multe ecografii dauneaza? Ca eu am facut ieri una, azi a doua si pe 20 am iar programare!

Mirela, Anca, Cristina si Andreea, va pe toate si fa asteptam cu vestile bune!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

STANCUTZA stai in pat cat mai mult si incearca sa te relaxezi putin...eu tin pumnii sa fie ok cu sarcina.

MARI tripleti???doamne ce frumos...asta e tripla bucurie......ai grija de comorile tale si iti doresc o sarcina cat mai usoara si fara probleme!

LAURA tu cum esti iubita?scuze daca ai scris dar am fost putin ocupata si n-am putut intra...

ILEANA,FLAVIA aveti si voi grija de burtici!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari draga mea continui sa ma surprinzi, nu te supara ca te intreb, dar ai facut inseminare artificiala?, ca doar atunci am auzit eu de tripleti.....atit de mult ma bucur ptr tine, sa ai mare grija de tine, riscuri sint sa se piarda pe drum unul, dar macar la sfirsit unul sa fie si ala sanatos si va fi bine. eu stiam ca daca sint in acelasi sac, se numesc gemeni identici, si daca sint in saci diferiti sint doar gemeni, eu stiam ca nu fac rau ecografiile, ca nu sint ca si razele X, poate ca acuma ca ai sarcina tripla e mai bine asa ca esti urmarita mai des si mai atent. Doamne ce ma bucur ptr tine, e valabila zicala, tre sa fim atenti ce ne dorim, tin minte ce dezamagita erai ca n-ai ramas atunci, si uite ti-a dat Dzeu(si sotul a participat) tripla fericire. ai mar grija de voi.

laura, iti tin pumnii, ai mare grija.

bubulina, merci de urari, felicitari ptr postul obtinut, cum spunea si Laura nu stii de unde va sari iepurele cind nici nu te astepti, succes mult.

stancuta, ai mare grija de tine, sint convinsa ca sint fete aici care au trecut prin aceleasi probleme ca si tine.sanatate multa.

kla78, da am mare grija de burtik, parca incepe sa creascasau mi se pare doar mie....sa vii cu vestea buna cit mai repede.

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

dragele mele,

multumesc frumos pentru urari, ma simt mai bine desi mai devreme m-am speriat putin pt ca iar am avut o mica sangerare...iau antispastice si sper sa se opreasca.

intr-adevar, au mai trecut si alte mamici prin asta si bebeii s-au nascut sanatosi...asta imi doresc si eu pt al meu bb mic din burtica...vorbesc cu el sa ramana acolo, ca il asteptam cu drag in iulie...poate ma aude... ma rog, stiu ca nu aude, dar e un fel de-a spune :-)

sambata dupa cum spuneam merg la eco si va dau vestile imediat, oricare ar fi ele.

pupici tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am fost la dr si, in urma consultatiei, nu a vazut nici urma de sarcina A zis ca, daca nu-i povesteam totul despre mine si de analiza Bhcg pe care am facut-o, nu ma credea ca am sarcina.
S-a crucit cand a auzit ca nu am facut nici o analiza dupa celelalte sarcini pierdute. Cica una e intamplare, dar inca una si copilul mort in burta e prea de tot. Aaa si a zis ca sigur copilul nu a murit din cauza triplei circulare si ca e posibil sa mai fi avut ceva
Una peste alta, maine dimineata ma interneaza si imi mai face nush ce analize si refacem dozarea Bhcg, apoi cred ca ma cureteaza. Doamne ajuta sa treaca mai repede. Sa-mi tineti pumnii si maine, va rog

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput