Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mariana deci daca vreau sa ma opereze acelasi dr, nu se poate?!? Nici macar atat? Imi doream sa merg la acelasi medic, dar cu siguranta si aici este la fel. Problema e ca eu aici nu cunosc orasul, sistemul, spitale, localnici etc si nu ma prea descurc. O sa vad cum va fi la aceasta prima intalnire de pe 9.
Claudia stiam ca atunci a fost FIV, vroiam sa stiu daca ai mai facut vreunul intre timp. Iti tin pumnii sa fie bine.
Andreea am deja programare si pt luna decembrie pe 6. Cam asa te programeaza aici la 1 luna.
Laura sper sa se termine acest cosmar cat mai repede.
Mari poate vi si cu ceva poze sa vad si eu cum arata 2 samburei. Si eu mi-am dorit...dar eu stiu ca nu prea am sanse.

Ileana 13+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Laura pt tine

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirela, asta e ce sa facem, nici eu nu am folosit teste de ovulatie, si si eu sint adepta fara stres si se va intimpla, mie dr mi-a spus ca daca dupa 1 an de incercari nu ramin atunci abia sa-mi fac probleme...deci si tu mai ai pina sa faci anul de incercari, deci nu stresa si daca ai ramas o data nu vor fi probleme nici sa ramii a doua oara.de mine ce sa-ti zic, merci de intrebare, ma lupt cu greturile, parca nici cu Dominic nu mi-a fost asa rau...(sau am uitat) nici nu stiu ce sa mai maninc, durerea de spate a mai scazut, dar inca e acolo, cred ca am un inceput de hernie, pe care am neglijat-o, aici medicii mi-au spus ca e de la sarcina prima , ca m-am ingrasat, etc, problema revine, si inca chiar nu e momentul ca sint tare la inceput, ce ma fac mai incolo cu burta si kg in plus pe mine.....dupa nastere nu vroiam sa fac raze ca alaptam, dupa m-am neglijat, ca de, nu mai durea, si acuma iar am probleme, si port si proteze in pantofi ptr un platfus, si cu aia mi-au trecut durerile de spate dar apoi au revenit...asta e incerc sa ma feresc de ce nu e voie sa fac...

laura, sa stii ca si mie mi-au descoperit la 12 saptamini ca sarcina s-a oprit la 9 saptamini si m-a programat in 2 zile la chiuretaj, ca zicea ca nu-i bine sa mai stau asa ca se poate infecta, si din cite imi amintesc si della a dat aproape in septicemie cu una din sarcini, ti-a spus medicul cit sa stai asa sa vezi ce se intimpla? ca vorba fetelor prea mult nu sta....eu, nu singeram DELOC, nici macar un picur, era ff bine prins, si era mort de 2 saptamini. ai mare grija de tine, du-te la alt medic, sanatate multa.

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Fetelor am fost aseara la eco si surpriza: se auzeau trei inimioare! Avem TRIPLETI! Sunt total bulversata! Nici nu stiu cum sa reactioneaz! Doi samburei sunt intr-un saculet si altul este separat, in saculetul sau. Avem 6 saptamani si 4 zile si le-am auzit inimioarele tuturor! Aseara am plans, am ras, am trecut prin tot felul de faze! De la disperare, ca totul poate merge mult mai usor rau, ca se inmultesc complicatiile si pana la fericire!

Acum ii dau telefon doctoritei mele sa vad ce imi spune de vestea asta! Si sunt foarte curioasa cum va reactiona! Sunt inca paralizata si nu pot sa gandesc! Parca nu-mi vine sa cred!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mariiiiiii mi s-a facut pielea de gaina.Sa fiti sanatosi toti 4.Doamne cum suna!!!

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Mari, ce fericire!!!!! Ce surpriza! Sa fiti sanatosi si fericiti! Ai grija de tine si de cele TREI mogaldete

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari ce bucurie,ai tripleti!?! Nu-mi vine sa cred! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si toti 3 sa fie sanatosi! Ce frumos!!!

Laura

Mirela

Mergi la inceput

Laura,tu ce faci iubire?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

dupa ce acum 2 saptamani anuntam cu bucurie prima mea sarcina, acum situatia s-a schimbat - cel putin partial. nu am vesti prea bune. stau in repaus la pat, pt ca acum 2 zile am sangerat si am avut crampe. am facut o injectie cu Gravibinon, iau no-spa, scopantin si ampicilina (preventiv, ca sa nu fac infectie in caz ca bebe nu mai traieste). maine imi fac un nou test beta-hcg, iar sambata ma duc din nou la eco.

prima ecografie (facuta luni) arata un samburas abia vizibil, iar hcg-ul l-am facut marti si era destul de mic pt a 5-a saptamana: 91.88.

eu nca mai sper, bineinteles. minuni se intampla, si daca te gandesti cate riscuri ne pasc pe noi -utele, fiecare copil e o minune.

sa-mi tineti pumnii va rog.

exista cumva un topic specializat unde sa discut cu fete care au trecut si ele prin iminenta de avort? ceva sa se cheme "spaima pierderii unei sarcini"?

Mergi la inceput

Curaj si o sa vezi ca totul o sa fie bine.Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput