Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 20
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Della
Imi esti foare draga, tu intretii in cea mai mare parte speranta fetelor de aici, tu esti cea care ne-ai ajutat prin felul tau de a fi, ca noi toate sa reusim sa ne dorim ziua de maine cu noi si noi sperante. Te rog frumos sa fii puternica, sa poti trece si peste aceasta grea incercare
Sunt de acord cu Della !
M-a afectat foarte tare ceea ce ti s-a intamplat! Stiu ca acum nimic nu te face sa te simti mai bine dar vreau sa stii ca suntem cu sufletul alaturi de tine! Fii puternica!
Mirela
Zenobia spune:
Laura, imi pare foarte, foarte rau, dar o sa fie bine, ai sa vezi. Totul este sa fii optimista, stiu ca e f greu in momente ca astea. Dar DD nu poate sa te lase.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
mariana_1976 spune:
Laura parca nu-mi vine sa cred...Inca mai sper sa nu fie adevarat...
Sa nu va lasati nici o clipa desi aceste momente sunt pur si simplu ingrozitoare.Noi suntem aici cu tine la bine si la greu.
Suedezii considera motiv de evaluare medicala daca oprirea in evolutie s-a intimplat de 3 ori la aceeasi virsta a sarcinii.
Ileana eu cred ca ti-am zis mai demult ca ma duc in paralel la particular,tot asa cu programare prealabila.Acolo am o doctorita cu care as dori sa nasc dar... aici nu se poate.(desi ea lucreaza la acelasi spital unde ma voi duce eu).(ia vezi, nu cumva doctorul care te-a operat lucreaza undeva si la particular ca in Suedia cei de la particular sunt in general unii si aceiasi cu cei de la stat).
Sper sa citesc si vesti mai bune in curind
Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus
ellis spune:
LAURA, tu ne-ai dat tuturor speranta si putere, acum noi ne rugam pentru tine sa ai taria de a privi inainte; este mare durere ca ni se intampla noua, celor care ne dorim atat de mult un bebelus; este bine ca vrei sa iti faci analizele, poate ti se va gasi o cauza, desi si eu le-am facut, au iesit bine si abia apoi mi-a fost gasit un sept uterin; eu nu am mai apucat sa ma bucur luna asta pentru ca dupa 2 teste pozitive, beta hcg- ul mi-a iesit 0, m-am bucurat o sigura zi de diagnosticul sarcina 5 saptamani, dupa care - avort menstrual - asta stiu eu, pt ca medicul nu a mai vrut sa ma necajeasca; am avut 4 sarcini oprite din evolutie, dar imi doresc sa merg mai departe, insa mi-e mila de sufletelele astea.
Asa ca, DRAGA LAURA, TE ROG DIN SUFLET SA NE REDAI PUTEREA SI SPERANTA. TE ASTEPTAM.
Ellis
kla78 spune:
LAURA iimi pare nespus de rau iubita...fii tare si hai da-mi mana sa mergem impreuna mai departe.....cuvintele sunt de prisos acum...stiu....si te inteleg.,dar va veni soarele si pe strada ta....de mii de ori iti spun ca imi pare rau...offf
ILEANA pai la primul fiv am facut SEU si acum am inceput de 10 zile fiv-2 care sper sa-mi reuseasca....imi pun toate sperantele acum ca daca nu iasa va trebui sa iau pauza de 1-2 ani din lipsa buget!te pupik pe burtica.ai grija de bebe!
fetelor nu va scriu la toate numele ca m-am suparat un pic din cauza LAUREI dar voi stiti ca-mi sunteti dragi si sper sa reusim toate intr-o zi...va pup!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Pepsi spune:
in weekend la casa nu am internet si abia asteptam sa intru sa vad rezultatul ptr cristina si ptr mirela, si uite in loc de asta numa necaz.
cristina, pina nu-ti vine mai sint sperante, si daca chiar vin eu iti doresc un mare la multi ani ptr ziua de casnicie si sa fie cu folos.
mirela, nici o veste nimic, m-am gindit si la tine weekendul asta.
andreea, spor la prestat, sa dea Domnu sa fie de data asta.din pacate iar m-a apucat harnicia duminica, si am spalat haine(cu masina) si am aspirat si am spalat cu mopul putin....si am mai aranjat haine, si...azi am o durere de spate de ma omoara, si parca tot mijlocul ma omoara....a si am mai facut si o ciorba de perisoare...dar cind am facut toate activitatile alea nu pareau grele....sotul e in plina sesiune, si am zis ca nu ridic nimic, aspiratorul doar am dat cu teava aia, n-am ridicat nimic, si uite totusi ca m-am obosit...
lariana, nu cred ca ai numa 4+, nu ai mai mult? ca tre sa socotesti de la data ultimului ciclu.
kla78, tine-te prin zona si te vei molipsi, daca as putea v-as lua pe toate in spate.
mari, merci ca te gindesti la mine, eu am vorbit la toata lumea de o prietena de-a mea care va avea gemeni(tu esti aia...), sint rupta de oboseala, da, m-am odihnit in weekend dar am si muncit, spalat rufe(adica pus la uscat) mincare, aspirat, si spalat pe jos cu mopul....si azi m-a luat o durere groaznica de spate....si da, greturile continua sint tare rele, le am toata ziua, dar nu ma mai pling ca sint semn bun, asa am fost si la Dominic, si atunci tot mama de mai-iunie am fost, asa ca va fi bine de data asta.....
claui, merci de intrebare, am un rau permanent, imi vine sa vomit toata ziua, asa a fost si cu primul pina la luni, in plus de asta mai am si durerea asta groaznica de spate, cica as avea probleme cu o hernie de disc......in plus sotul meu intra in sesiune, ma asteapta o perioada grea, tre sa fac mincare cind vin de al servici si sa ma ocup si de DOminic(imi aduc aminte ce bine dormeam si ma odihneam cind eram gravida cu Dominic...ehe, erau alte vremuri) oricum am avut o discutie cu sotul meu, si i-am spus ca e important sa gate el scoala la anul, dar cel mai important e sa nu pierd si sarcina asta....in rest astept sa merg la medic pe 23 noiembrie sa-mi zica daca totul e ok. tu cum mai esti?
catalina, imi pare rau de durerea prin care treci, eu, la sarcina oprita din evolutie nu am singerat deloc, si bebe era mort de 2 saptamini.....nu stiu cum de la tine s-a intimplat asa, ai vazut si mari ce-a zis...sanatate si curaj s-o iei de la capat.
deci cam asta e cu mine, am durerea asta groaznica de spate care m-a luat ca un junghi de dimineata si nu ma mai lasa,plec mai repede de la munca azi, si am greturi groaznice, toata ziua mi-e rau, dar, nu ma pling ca sper sa fie semn ca e bine....
va pup pe toate aveti grija de voi
LAURA, ,
Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
andreea16 spune:
Doamne, Laura, nu mi-a venit sa cred cand am citit.Stiu ca cuvintele sunt de prisos, dar cu tot sufletul sunt alaturi de tine. Asa cum au spus si fetele, tu esti sprijinul nostru, ne-ai incurajat mereu, asa ca nu trebuie sa te lasi doborata. Ai putut sa duci o sarcina pana la capat, o sa reusesti si a doua oara. Din pacate, uneori viata e nedreapta, important este sa mergem mai departe. Se zice ca Dumnezeu ne da ce ne dorim atunci cand considera el ca e momentul, nu neaparat cand vrem noi. Sa nu iti pierzi speranta si credinta, pana la urma o sa fie bine. Te pup mult si nu uita ca noi te sustinem toate, asa cum ai facut-o si tu de multe ori.
Andreea
andreea16 spune:
Mari, si eu am descoperit la ecografii, in vara, ca am endometrul prea subtire (3mm). Sa dea Domnul si sa ma ajute si pe mine Maca. Aceasta e a doua luna in care iau, dar in prima nu am luat toata luna, doar 2 saptamani.
Flavia, stiu ca nu ai ce face, trebuie sa te ocupi si de casa. Atata timp cat nu ridici greutati, e ok. Stiu cum e cu greturile, trei luni, cat am fost si eu insarcinata, am avut aceeasi problema. Mie imi era atat de rau, incat numai daca mancam ceva ma simteam mai bine. Si asa am reusit performanta ca in 3 luni sa ma ingras 5 kg. Toata lumea spune ca dupa atunci cd copilul incepe sa miste trec si greturile, asa ca mai ai de asteptat un pic.
Ileana, mai e putin pana pe 9, sper macar ca pentru urmatoarea ecografie sa te programeze mai repede.
Mirela, inca nici un rezultat?Ziceai ca azi este z25, cd iti vine de obicei. Iti tin pumnii sa nu vina.
Laura pentru tine si nu uita ca suntem alaturi de tine
Va pup pe toate
Andreea
mi_a spune:
Laura, stiu prin ce treci pt, ca si eu am 2 sarcini oprite in evolutie. Gandeste-te ca poate toate astea ni le da DD cu un scop, pt. a ne proteja de alte rele mai mari sau pt. ca stie El mai bine ce face. Stiu ca ai puterea sa o iei de la capat , stiu ca n-o sa te dai batuta si mai stiu ca in viata functioneaza olege a compensatiei , asa ca vei vedea ca toata suferinta de acum iti va fi rasplatita mai devreme sau mai tarziu.
Te rog, nu renunta la DC , poate cu ajutorul nostru iti va fi mai usor de acum inainte.
chivutamonica spune:
Laura draga,eu acum am citit despre intimplarea ta,imi pare nespus de rau ,nu am cuvinte si nu pot sa cred ce ti s-a intimplat.Eu,sunt alaturi de tine cu suflet si sper sa ai putere sa treci si peste asta si sa reincepi un nou tratament dupa o relaxare deplina.
Te imbratisez si te,MONI