Durerea unei pierderi de sarcina (8)
Raspunsuri - Pagina 21
cristina_ana spune:
Laura scumpa, am citit aseara ce ti s-a intimplat dar nu am avut puterea sa mai scriu nimic. Nu am putut decit sa plang. ESTE CUMPLIT DE NEDREPT, nu meriti sa suferi atita si nu stiu de ce trebuie sa treci prin tot chinul asta. Uneori este prea mult....Dar eu sunt absolut convinsa ca nu e nimic in neregula cu tine si o sa reusesti sa ai copilul tau. Gandeste-te ca ai avut o sarcina dusa pana in luna 9-a, deci cu siguranta se poate! Incearca sa nu te descurajezi, stiu ca acum este aproape imposibil, dar stiu si ca vei reusi sa treci peste asta. Tu esti modelul nostru de curaj si optimism si cred ca ti-ai dat seama ca toate fetele de aici te iubesc tare, tare mult si sufera alaturi de tine. Fii curajoasa, scumpa, ai sa treci tu si peste asta...
Cristina
POZE
Ileana2000 spune:
Laura,imi pare sincer rau,pt.ce sa intamplatEsti o pers.f.puternica,sigur te vei ridica!Nu-ti pierde speranta!
bubuleana spune:
Laurica mea: capul sus! mergi la dr. M, fa-ti neaparat toate analizele, rezolva orice problema ar fi si treci iar la treaba. Partea pozitiva e ca ramai repede! Toate suntem alaturi de tine si te admiram pentru cat de puternica esti! Eu am incredere ca orice lovitura te intareste iar tu vei invinge! Sunt sigura! Uite multi pupici si toata dragostea si sprijinul meu:
bubuleana
msemcu spune:
Draga Laura , suntem alaturi de tine! Sper sa gasesti puterea de a merge mai departe! Tu erai speranta noastra si tare as vrea sa putem face si noi ceva pentru tine!
Cristina, tare imi pare rau ca nici la tine luna asta nu a fost cu noroc!
Flavia , te inteleg perfect ca nu ai putut sa stai degeaba si tot ai gasit ceva de facut prin casa! Dar incearca si tu sa nu le mai vezi, ca uite, tot efortul asta are urmari! Ai grija de tine, te rog! E buna partea cu greturile. Uite, eu pentru ca nu am nimic, decta niste mici senzatii am inceput sa am tot felul de intrebari si ganduri negre. Oricum, maine merg la eco si sper sa fie totul ok!
Of ce m-a bulversat vestea Laurei!
Mirela, tu ce mai faci? Ai vreun test de care sa ne povesteti?
Ileana, imi pare rau ca te lupti iar cu indiferenta doctorilor! Speram ca Domnul va avea grija de tine si va fi totul OK de data asta!
Mari
Chantal spune:
Laura, deschid DC-ul si... ce gasesc?!! Nu-mi vine sa cred! Nu-i drept! Dupa atata suferinta! Nu am cuvinte care sa-mi exprime pe de-a intregul regretul! Imi pare sincer rau. Doamne, si cand ma gandesc la atatea alte femei care nu-si doresc copiii, care nu fac nimic pentru bunul mers al sarcinii si totusi ii au! Si noi care facem tot ce ne sta in putinta sa fie bine... Nu-i drept!
Cristina, imi pare rau ca au venit rushii. Stiu prin ce treci. Si eu la sarcina trecuta nu am ramas din prima si am fost atat de suparata in ziua cand mi-a venit ciclul. Dar luna urmatoare a fost cu noroc si am fost cea mai fericita fiinta de pe Pamant! Doamne ajuta ca luna viitoare sa fie cu ochisori.
Mirela, ce vesti bune ne aduci? Doamne ajuta sa fii .
Va pe toate.
blueeyes2003 spune:
Fetelor nu am mai intrat ca asa de tare m-a afectat ceea ce i s-a intamplat Laurei incat am crezut ca nimic nu mai conteza acum.Inca nu a veni CM dar de dimineata m-am trezit cu o durere de spate care anunta ca trebuie sa vina.Va spun diseara ce si cum!
Laura uite cate fete sunt alaturi de tine si te incurajeaza sa mergi mai departe.Sunt convinsa ca esti foarte dezamagita si te intrebi de ce ti se intampla din nou asta.Din pacate noi nu o sa intelegem niciodata acest lucru Nu ne ramane decat sa speram ca intr-o zi va fi bine. Suntem alaturi de tine! Cum a spus si Bubuleana,partea pozitiva este ca acum poti sa ramai repede insarcinata.Te
Cristina imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta.Dar odata cu aniversarea celor 5 ani de la casatorie poate apare si
Mari iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la eco.
Va pe toate!
Mirela
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Chantal
Doamne, si cand ma gandesc la atatea alte femei care nu-si doresc copiii, care nu fac nimic pentru bunul mers al sarcinii si totusi ii au! Si noi care facem tot ce ne sta in putinta sa fie bine... Nu-i drept!
Ai perfecta dreptate! E revoltator!
Mirela
Happiness_4_us spune:
Laura te imbratisez cu mult drag si sunt alaturi de tine, iubita!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Pepsi spune:
cristina, imi pare rau ca n-a fost nici luna asta, dar cum am mai spus ai sa fii mai cu spor la aniversarea casniciei voastre, multi ani inainte va doresc si multi bebei care sa va umple viata. te pup
mirela, aminste-ti vorba Laurei, pina nu e rosu mai e speranta, deci te astept cu vestile bune.
mari, nu te ingrijora inainte de timp, nici o sarcina nu e la fel cu alta, si ptr mine a fost un soc ce s-a intimplat Laurei, parca eram intr-o bula si acuma am revenit cu picioarele pe pamint.....stres este, dar trebuie sa avem speranta ca va fi bine.hai curaj, ne vom face curaj una alteia si vom reusi. bafta la eco.
laura draga mea, iti simt suferinta de la distanta asta, stiu ca nu ai chef de nimic, dar ai sa vezi ca-ti vei face analize amanuntite si cum spuneau si fetele ai noroc ca ramii repede graviduta, si te vei intoarce mai repede decit crezi la odisee.
in rest eu ma lupt cu greturile, parca sint tot mai rele, dar imi zic ca nu mai am mult, pe la 12 saptamini tre sa dispara si sint in 8, deci mai o luna. spatele ma mai doare dar nu atit de tare ca si ieri, abia astept sa ajung la medic pe 23 noiembrie sa ma asigur ca e bine.
va pup pe toate aveti grija de voi
Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic