Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura,Doamne nu-mi vine sa cred, sint atit de trista, Doamne, sint la servici si pling de numa.....de ce Doamne se intimpla asa????draga mea, trebuie sa fi tare, tu esti un exemplu ptr noi toate, esti puternica, ai s-o iei de la capat, poate ca nu e sigur diagnosticul, sint ei siguri 100%%????imi vine sa urlu la cer de necaz.
nu mai pot sa scriu sint total bulvesata, intru mai tirziu

Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura nu pot sa cred!!!
Nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt...imi pare nespus de rau! Mi-au dat lacrimile! Doamne,e nedrept!
Iti doresc din suflet,multa putere sa mergi mai departe!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Deci nu pot sa cred ce citesc!
M-a busit si plansul !
Erai atat de entuziasmata si de fericita ca in sfarsit vei avea un puiut iar eu m-am bucurat din tot sufletul pentru tine.
Nu stiu efectiv ce sa mai spun, inca nu imi vine sa cred ca puiutul s-a oprit din evolutie. Sunt foarte trista!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura imi pare atat de rau. Chiar nu stiu ce sa iti zic. Poate mai e totusi o mica sansa. Nu ma asteptam. Ai dus o sarcina pana la capat, sigur o sa poti sa mai ti una. Sunt alaturi de tine .
Andreea oriunde as merge tot am nevoie de programare. Acum oricum mai e putin pana pe 9. M-au dezamagit pt ca mi-am dat seama ca nu va fi nici o schimbare fata de data trecuta desi au promis mai multa atentie.
Claudia este primul FIV pe care urmeaza sa il faci dupa SEU? Sper sa se prinda si de data asta, dar acolo unde trebuie.
Catalina nu cred ca este ceva gresit in corpul tau. Din pacate se intampla tot felul de lucruri fara explicatie. Eu stiu cum e sa miste f tare in burta si la o ora sa nu mai respire...Eu cred ca mai ai timp sa faci un bb si cu siguranta o sa reusesti.

Ileana 13+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Laura,imi pare sincer rau..nu stiu ce sa zic..atita doar ca tre sa-ti cauti un gine bun care cu adevarat sa faca o consultatie personalizata ..
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura imi pare atat de rau,nu-mi vine sa cred,am plans cand am citit ce ai scris.Cuvintele nu isi au rostul acum ,dar sa stii ca sunt alaturi de tine ,mai bine zis toate suntem alaturi de tine.Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Laura, ma rog la Dumnezeu sa-si intoarca privirea catre tine si sa-ti daruiasca puterea de a trece peste aceasta tragedie si sa te binecuvanteze cu bebelusul pe care-l doresti atat de mult. Sunt cu inima alaturi de tine.

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Laura imi pare nespus de rau...nu am cuvinte, nu pot sa cred si... de 3 ori... Sper sa treci peste asta pentru ca am vazut ca ai o fire optimista....te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Draga Laura, nu stiu ce asi putea sa-ti spun... imi pare nespus de rau . Imi esti foare draga, tu intretii in cea mai mare parte speranta fetelor de aici, tu esti cea care ne-ai ajutat prin felul tau de a fi, ca noi toate sa reusim sa ne dorim ziua de maine cu noi si noi sperante. Te rog frumos sa fii puternica, sa poti trece si peste aceasta grea incercare (... pe care nu-mi vine sa cred ca sa intamplat...). Ma gandesc la tine si-mi doresc din suflet ca totul sa fie bine cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Laura, draga mea nu pot sa cred ca ti se intimpla asa ceva.Nu mai am cuvinte si nu stiu nici ce as putea sa-ti spun, decit sa te intaresti ,sa mergi mai departe si sa speri ca intr-o zi sigur va fii bine...

4+

Mergi la inceput