Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari nu ma risc maine sa fac testul.Mai astept putin.In ultimele 2 luni am avut un CM de 25 de zile,dar in cele 6 luni in care nu trebuia sa raman insarcinata imi aduc aminte ca mi-a venit si in Z 28 si imi era teama ca ramasesem si era prea devreme dupa cezariana suferita.Asa ca mai astept.
Te si ai grija de cei doi .

Chantal mersi mult.Sa stii ca eu cand am ramas insarcinata prima data nu am calculat nimic si nici nu am facut in fiecare seara.Se pare ca am facut exact cand trebuia.Pana la urma este cum vrea Dumnezeu.
Cred ca este o idee buna sa mergi la Tutunaru.Nu-ti pierde speranta,o sa fie bine!

Claui

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Povestea mea: FIV facut cu ovule donate, sarcina confirmata cu valori hormonale f. bune , la 6 saptamini si 2 zile , la primul echo s-au vazut doua inimioare vesele batind. Din noua valoriile hormonale f.f. bune, chiar pt. tripleti , dupa spusa doctorului , trebuie acum chiar sa ma bucur de aceasta sarcina , zice el... seara am inceput sa am pierdere de singe putin , mai tirziu sub dus, am pierdut o mare bucata de endometru (scuzati-mi detaliile ....), si astfel a inceput sfirsitul...spital , echo -nu se mai vedea nimic etc...

Acum intrebarea mea este: a mai trecut cineva prin asa ceva? Adica totul ca la carte , inimioarele batind si la citeva ore totul era pierdut??? Tot ce am gasit pe internet sint povesti cind fatul sau fructul moare , nu mai creste , nu mai are puls si dureaza saptamini pina cind este expulzat de organism , intrucit prima data trebuie sa scada valoarea hormonului de sarcina...
Sint cumplit de speriata , ma tot gindesc ca trebuie sa fie ceva capital gresit in corpul meu...
Daca cineva recunoaste ceva in povestea mea , o rog din suflet sa -mi scrie.

Multumesc mult,

Catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Catalina imi pare foarte rau!
Indiferent ce s-a intamplat nu cred ca trebuie sa te gandesti ca este ceva in neregula cu tine.Nu stiu ce sa spun...
Din pacate nu poti schimba ceea ce s-a intamplat si de multe ori medicii spun ca este cauza necunoscuta si nu te ajuta cu nimic.Incearca sa-ti revii si sa mergi mai departe.
Suntem alaturi de tine
Poate sunt fete care stiu despre ce este vorba si sigur iti vor raspunde.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Cristina, nu te descuraja inca. Mai asteapta 2, 3 zile si repeta testul. Poate vei avea o surpriza placuta! Si daca nu se intampla nimic luna aceasta, aniversarea casatoriei voastre trebuie sa fie cu noroc!

Mirela, sa dea DD sa fie cu noroc pentru toate aceasta luna. Astept rezultatul testului tau, iti tin pumnii sa nu vina rusii.

Claudia, m-ai facut sa rad. Te rog sa cumperi mai mult super glue, sa ai si pentru noi. Sper sa dea rezultate stimularea si sa ne dai o veste buna in noiembrie.

Lariana, asa este, nu conteaza kilogramele puse, atata timp cat bb e bine. Stiu ca la carte scrie sa avem grija ce mancam si mai ales, sa nu mancam pentru 2, dar eu nu am putut tine cont de aceste sfaturi. Sa ne povestesti maine ce a spus doctorul. Sunt convinsa ca totul va fi bine!

Laura, ma bucur ca bb e bine, sper ca te-ai mai linistit acum. Sunt convinsa ca ai fost cea mai frumoasa la petrecere, mai ales ca o femeie insarcinata e mult mai luminoasa si radianta.

Fetelor, eu nu am incercat niciodata testele de ovulatie, am citit pe un site, unde scrie dr Tutunaru, ca nu sunt relevante. Am salvat programelul tau, Mirela, o sa ma folosesc de el de acum incolo.

Mari, toate hainutele sunt frumoase si mi se pare super dragut sa iei costumas roz ptr baietel. Iti dai seama ca acum vei cumpara un numar dublu de hainute??Ce frumoooos! Si eu iau Maca, e a doua luna. Sper sa mi se intample si mie minunea cat mai curand. De ce luai maca, ce problema aveai?

Catalina, imi pare foarte rau de pierderea ta. Nu am experimentat asa ceva, dar cred ca la urmatoarea sarcina ar trebui sa faci un tratament de sustinere. Incearca sa nu disperi si sa gasesti puterea sa mergi mai departe. Stiu ca e greu atunci cd nu primesti nici o explicatie, dar, din nefericire, avem parte si de asemenea nenorociri in viata. Noi suntem alaturi de tine, oricand ai nevoie de o incurajare.

Flavia, ce faci? Sper ca nu te-ai indeletnicit iarasi cu mutatul sau alte treburi casnice obositoare, da? Asteptam sa ne scrii maine, sa vedem ce faci.

Ileana, acum am citit si eu prin ce a trebuit sa treci. Doamne, m-am revoltat in sinea mea, nu pot sa cred ca exista asemenea oameni. Si se mai numesc "civilizati"...Nu poti merge in alta parte, la eco, unde sa platesti?? Macar sa fii tu linistita.

Va pe toate.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Catalina , nu stiu ce sa-ti spun! Eu am trecut prin ceva aseamanator, dar la o sarcina mult mai mare: 37 de saptamani. am simtit copilasul miscand pe la ora 20.30, iar pe la 22.30 s-a declansat o hemoragie foarte puternica si cand am ajuns la spital inimioara lui nu mai batea! E tare greu in momentele astea! Dar trebuie sa fii puternica si sa nu-ti pierzi speranta!

Andreea, eu am inceput sa iau maca pentru ca la ultimele ecografii facute am constatat ca aveam endometrul foarte subtire. Si cum fetele vorbeau peste tot de beneficiile ei, am zis ca nu are ce sa-mi strice! Si se pare ca nu mi-a stricat Chiar dimpotriva! Tu de ce iei Maca?

Mirela si zii asa, ai tu rabdare inca 2 zile pana sa faci testul? Hai ca eu nu mai pot de nerabdare!

Cristina ce se aude cu testele? Ai mai repetat? Nici semn de rushi, nu-i asa? Hai ca luna asta trebuie sa fie cu noroc!

Ileana, ce mai faci? Sa ne dai un semn! Sper ca e totul OK!
Flavia, tu ce ne mai zici? Continua greturile?

Va pe toate,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Am reusit sa-mi fac o programare pentru sfarsitul lunii viitoare la dr. Tutunaru. Parca incep sa mai prind curaj... Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catalina, este tare trist ce povestesti... Sfatul meu este sa iti faci toate analizele legate de imunologie , ca sa excluzi din start cauza in care organismul ar fi putut respinge sarcina ca pe un corp strain. Le poti face la Cantacuzino, din cate stiu, includ anticorpii anticardiolipina si beta 2 microglobulina. Poti de asemenea sa faci si analizele legate de hipercoagulabilitate. Tutunaru spre exemplu recomanda pregnyl in sarcinile cu probleme, ca tratament de sustinere, tocmai pentru ca trateaza cauzele imunologice ce pot duce la respingerea sarcinii, si nu efectele.

Cat despre pierderea suferita, mai ales ca sarcina a fost atat de greu obtinuta, efectiv nu am cuvinte... Nu ar trebui ca Dumnezeu sa ingaduie asemenea lucruri, mai ales cand ne dorim cu atata ardoare acesti copii... Dar fruntea sus, data viitoare va fi bine.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor se pare ca sarcina mea e oprita in evolutie...sunt terminata de plans, de dimineata o tzin asa...dr a zis ca de sambata vazuse ceva ca nu e bine, dar nu a vrut sa-mi spuna ca sa nu-mi strice we...azi am refacut analiza bhcg si , unde sapt trecuta era 50, azi era 1,5......iar la eco mare lucru fatza de sambata nu s-a vazut....
mi-a zis sa mai fac un test de sarcina dimineata si sapt viit sa repet analiza la sange, dar asta mai mult ca sa ma conving eu.....laboranta cica a spus sa refac analiza luni....iar daca pana atunci incep sa sangerez (am oprit tratamentul si ar trebui sa sangerez daca sarcina e pierduta) sa merg la dr sa ma cureteze.....
cam pana aici mi-a fost sa ma bucur....m-am hotarat si voi merge la Marinescu in control inainte sa am o noua sarcina.....voi face taote analizele, ptc e a 3-a sarcina oprita in evolutie si nu mai pot!!!!!!!!!!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Multumesc tuturor fetelor pt. cuvintele si sfaturile lor...ma bucur pt. cele care au din nou speranta si... pling impreuna cu cele care n u mai vad 'lumina' deocamdata...

Din pacate am facut pe 10.10 -40 de ani , deci timpul meu de ' i ncercari' se apropie de sfirsit.

Dumnezeu sa fie cu noi toate.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Laura, imi pare sincer rau, dar cel mai rau imi pare ca, in momente ca astea, cuvintele sunt chiar goale de semnificatii. Oricum, asa cum am fost langa tine, in umbra, atata timp, si acum, la suferinta, sunt in continuare. Trebuie sa gasesti in sufletul tau destula putere ca sa o iei de la capat, pentru ca ai avut o sarcina care a mers bine, deci se poate. E bine sa-ti faci analizele. Te pup, si din tot sufletul ma rog la bunul Dumnezeu sa gasesti puterea sa lupti in continuare pentru un pui al tau.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput