Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, am vazut ca programelele tale dau un interval de citeva zile pentru perioada fertila. Mi se par bune. Nici eu nu stiu exact cind am avut ovulatia. Luna asta am folosit testele de ovulatie in ziua 10,11 si 12 si mi-a aparut a doua liniuta foarte slab, dar in ziua 12 era clar mai evidenta ca in ziua 10. Pe urma mi s-au terminat si nu mi-am mai cumparat altele. Dar eu deduc ca ovulatia a fost prin ziua 13-14. Nu stiu nici eu cit de eficiente sunt testele astea, dar eu zic sa incerci. (in cazul in care nu esti deja gravidutza!). Scrie in prospect din ce zi ar trebui sa incepi sa le folosesti, in functie de lungimea CM-ului tau. Eu am folosit teste Dr. Sigur.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mersi, Cristina!
Se pare ca suntem in aceiasi situatie,tu in Z27 la un CM de 28 de zile,si eu in Z24 la un CM de 25 de zile.
Sa vedem ce-o iesi!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LAURA IOANA eu nu trebuie sa fac iubita de moment nici un test....sunt cu tratamentul de inhibare(decapeptyl)pt fiv....si mai am pana in 7 nov cand merg la eco si sa-mi spuna cand incep stimularea....la mine natural nici o sansa!dar sper ca pe la sfarsitul lui nov sa fac si eu testl asta sfant!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Cristina, hai nu fi suparici! Sau cel putin nu inca! Mai sunt sanse si noi continuam sa tinem pumnii stransi!

Mirela inseamna ca maine te risti si tu la un test? Aoleu abia astept sa sarbatorim! Apropo de ce mi-as dori sa fie bobitele mele mici, sa stii ca nu indrazneasc nici macar sa ma gandesc! Si asa mi se pare un dar foarte mare pe care sper sa-l pot duce la bun sfarsit! Iar eu si al meu sot suntem adeptii hainutelor de toate culorile: chiar si atunci cand stiam ca o sa avem un baietel tot nu ne-am rabdat si am luat si un costumas roz, super dulce .

Fetelor, eu in luna in care am ramas incepusem sa iau Maca! Nici nu am apucat sa termin o cutie ca s-a si intamplat minunea! Si culmea: e si la dublu!

Ileana, ce rau imi pare ca treci prin stresul asta! Incearca insa sa nu-ti pierzi optimismul, ca sa nu il stresezi pe micut!

Flavia sper ca ai profitat de weekend ca sa te odihnesti!

Chantal, iti multumesc pentru gandurile bune si nu iti pierde speranta! Nici nu stii de unde poate sari iepurele!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mari, multumesc pentru incurajare. Sa te auda DD! Iti doresc multa sanatate atat tie cat si celor 2 comori ale tale!
Mirela, nici eu nu am folosit teste de ovulatie. Habar nu am cand a fost pentru ca ne-am dorit foarte mult si ca sa fim siguri ca "iese" am in fiecare zi. Prima luna nu a fost sa fie dar a doua a iesit cu II. Pentru ca am uterul retrovers, a doua luna am ramas culcata in pat dupa cam o jumatate de ora, sa fiu sigura ca ajung unde trebuie. Sia u ajuns! Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Fetele care au dificulatati in stabilirea perioadei fertile pot gasi informatii pe reclama. Eu am auzit ca e eficienta si la mine chiar s-a verificat metoda urm.: notezi lungmea ultimelor 2 CM, imparti la 2, faci o medie si gata, afli perioada fertila. Mult succes!

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat de a iesit mesajul asa. In loc de "reclama" era numele unui site. Probabil ca nu aveam voie sa scriu numele site-ului. Daca e careva interesata, sa imi scrie pe PM si ii spun numele site-ului.

Mergi la inceput

M-am hotarat sa merg si eu la dr Tutunaru pentru un control. Chiar maine o sa-l sun pt o programare. Nu stiti cumva, are tot acelasi numar de telefon, cel de pe site-ul lui?
Va multumesc.

Mergi la inceput

pepsi, cum mai merge?
lariana, mai vino cu vesti ca ne tii aici ingrijorate!!

Mergi la inceput

Chiar asa, Lariana, cum te simti?

Mergi la inceput