Durerea unei pierderi de sarcina (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina nu te descuraja.Poate este prea devreme pt. test,daca esti Z 27.Iti tinem pumnii sa nu vina maine CM.
Inca mai sunt sanse.

Oricum vad ca esti optimista si sunt sigura ca daca nu este luna asta,sigur va fi luna viitoare cand sarbatoriti 5 ani de la casatorie.
Dar,totusi,poate nu mai vine maine CM Continuam galeria

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cristina, iti tinem pumnii in continuare!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Lariana, cat ma bucur sa aud vesti bune de la tine! Ce bine ca ai gasit un medic adevarat care sa aiba grija de tine si de ! Doamne ajuta sa fie totul bine si anul viitor sa-ti tii in brate copilasul!
Cristina, inca nu e tarziu. "Putintica rabdare" si nu-ti pierde speranta! Stiu ca e greu sa astepti, am trecut si eu prin faza asta dar cand a iesit pozitiv bucuria mea nu a avut margini!
Ileana, nu-mi vine sa cred cum se poarta acolo cu voi! Efectiv nu le pasa!
Mari, ce fericire pe voi! Ce mi-as dori si eu gemeni data viitoare!
blueeyes_2003, iti tin pumnii sa iasa II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CRISTINA este prea devreme pt test...dar daca iesea pozitiv de pe acum beam si eu o bere cu toate ca sunt contra alcool!

fetele eu sper ca boala asta de "sarcina"sa se ia si pe mine ca doar o raceala o prind si daca este cineva la 1 km de mine....

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gata, am fost la cumparaturi si mi-a trecut supararea. Bine, ca nu mi-am cumparat nimic, dar macar m-am linistit si am mancaaaat!!!!
Amabela, Larisa, Monica, Claudia, Mirela, Chantal, va multumesc din suflet pentru galerie, dar nu cred ca se mai intimpla nimic luna asta. Simt ca se pregateste sa vina! Oricum, mai am timp si luna viitoare sa le prind pe mamicile de iul-aug 2007!
Va pup si va doresc o duminica frumoasa!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CRISTINA si eu sper sa fiu mamica de iulie-august,asa ca vom fugi impreuna la odisee si mai luam cu noi cateva fete de aici sa nu ne plictisim !ma bucur ca te simti mai bine.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ce de-ati mai scris, fetelor!!! Imi cer scuze ca nu am mai intrat ieri sa va povestesc dar am avut 2 aniversari si am fost foarte pe fuga. Si azi am o cumatrie, deci o tin numai in distractie (mi-am pregatit o fusta scurta, scurta sa ma imbrac, de a zis sotzul ca arat ca la 18 ani).

Cristina si eu am facut primul test in Z 27 si a iesit negativ. Deci mai asteptam cateva zile

Totul a fost OK la eco, se vedea o golomoata neagra, dar e mica, mica si a vazut-o fff greu. Maine merg si refac Bhcg-ul si va spun cum a evoluat.
Multumesc pt grija Mirela Abia astept sa faci testul

Kla intre fetele de aici se reface rapid orice fata nefericita Tu cand trebuie sa faci test?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Laura ma bucur ca esti bine! Distractie placuta la cumetrie.Sunt sigura ca arati tare bine in fustita scurta.
Eu nu cred ca mai apuc sa fac testul pentru ca am simptome clare de CM care sigur va veni maine,in Z25,ca de obicei.

Cristina sunt sigura ca o sa fii o mamica de iulie-august.Iti tin pumnii!

Chantal mersi!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, daca tu ai CM-ul la 25 zile, inseamna ca si ovulatia este mult mai devreme decit e normal, adica prin ziua a 10-a. Ai incercat sa folosesti testele de ovulatie, ca sa nu ratezi momentul?
Laura, tare frumusica trebuie sa fii tu cu fustita aceea asa scurta! Distractie placuta!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Cristina eu nu am folosit pana acum teste de ovulatie dar cred ca de luna aceasta am sa incep sa iau.
Eu am un programel cu care poti calcula si daca ai un CM mai mic de 28 de zile.Acum nu stiu cat este de bun.Daca tu stii cand ai fost in periada fertila,ia incearca-l sa vedem daca e la fel Uite aici:
http://www.babyhopes.com/ovulation-calendar/
sau
http://www.babycenter.com/calculators/ovulation/
Sa-mi spui cum ti-a calculat.Mersi

Mirela

Mergi la inceput