Fecioare DC ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

petrecut-am pasnic de tot, se pare ca am fost cuminte ca mi-a adus Mos Tataciun o gramada de "adouri" ... acum beau si ma indop cu cioco...mai cica in 2007 ne e recomandat pestele + fructele de mare...ce ziceti? Io zic foarte bine, ca pestele (mai putin zodia ) e un animalutz ok, nu ingrasa si nu e toxic...atata vreme cat e din ape ok

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mie nu-mi plac fructele de mare si doar pastravul si salmonul afumat.
Se pare ca o sa mor de foame la anu'.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

irlandezo, cum sa mori de foame? somonul afumat suna bine si pastravul la fel. Mai gasesti tu ceva bun...ce zici de-o stiuca .

Ana, ce mai zic astrele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Desi nu am mmai intrat de mult pe la acest subiect (sa scriu, ca de citit am mai citit) din lipsa de timp, as vrea acum sa va urez ca anul in care vom pasi peste numai citeva ore sa fie un an cu noroc, in care toate visele sa vi se implineasca! Sa fiti sanatoase voi si cei dragi voua si sa aveti noroc in ceea ce v-ati propus!

La multi ani!

PS. Roxana, am vazut ca ai pus o intrebare la nemtoaice si ti s-a raspuns deja. Daca mai ai alte intrebari, pot sa-mi dai un PM (pe forum in luna ianuarie voi intra probabil f rar). Daca nu ai mai fost in Frankfurt, pot sa-ti trimit (sper sa mai am) niste poze cu principlele obiective turistice, ca sa iti faci un pla. Nu stiu cind vii tu aici, dar pina prin 15 ian. e si perioada de reduceri, asa ca, daca te intereseaza "subiectul", sa-l ai in vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FECIOARELOR !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

LMA fecioricilor! S-o izbim cu bine in 2007!

Helbi, sarumana de informatii . Eu merg in 18...sper sa mai am parte de ceva reduceri . Din pacate stau doar 3 zile si nu stiu cat timp voi avea de plimbare. Am vazut ca au program la patinoar seara de la 20 la 22, la asta speram eu .

Mergi la inceput

LA MULTI ANI 2007 !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

AN NOU FERICIT SI CU MAI MULTE IMPLINIRI SI REALIZARI.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

3 ianuarie
In prima parte a zilei, esti nemultumit(a) de tot ce se petrece si ai tendinta de a contrazice pe toata lumea. Iti recomandam sa acorzi mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului(ei) de viata. Impreuna, puteti rezolva o problema financiara.

Saptamana 1 ianuarie - 7 ianuarie
Cel mai bun lucru pe care il poti oferi celorlalti luni si marti nu e un dar, bani, sau orice altceva material, ci respect total. Ofera-le tot spatiul de care au nevoie si toata simpatia pe care si-o doresc. Tendinta de a fi critic are motive serioase si esti bine intentionat(a), dar ii dai in mod inevitabil o forma urata. Valabil si pentru miercuri si joi, cand literalmente nu vei avea nimic altceva ce sa le oferi celor din jur decat respectul tau (finantele sunt intr-un punct mort). Vineri si sambata ai parte de o usoara eliberare din presiunile puse de lipsa banilor. Duminica, in societate, straduieste-te sa comunici eficient.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Aici cu banii ai nimerit-o.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput