Fecioare DC ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

21 decembrie
Devii irascibil(a) din cauza problemelor financiare. Daca nu-ti temperezi nervozitatea, risti sa jignesti un prieten. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Poti, insa, sa petreci momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie. Fii prudent(a) in afirmatii.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mai ca bine zici cu irascibilitatea, deja am muscat vreo 3 ... hmm ... si cand ma gandesc ca ma de mers sa sparg bani pe cadouri, din ce n-am oh myyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

hello feciorici.

am picat si eu,cam prinsa in ultima vreme,cu una cu alta.Acum cu sarbatorile si mai prinsa,cumparaturi,gateli,curatenie,si cum nu am liber...le fac in cele cateva ore care imi raman libere.
Si vad ca din ce in ce mai rar pe la calculator...io care deschideam mereu calculatorul...
Oricum nu ma uitati,mai traiesc
Irlandeza ce mai faci?Dar tu anacezara?
Bine ai revenit roxana
Pupici si spor la pregatiri.
Chiar ce va doriti de Craciun?Ca yo nu mai am inspiratie

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

22 decembrie
Dimineata esti inhibat(a) si nu te exprimi prea clar. Iti recomandam sa eviti intalnirile cu prietenii, pentru ca s-ar putea sa fii inteles(easa) gresit, din cauza problemelor de comunicare. Nu fa investitii si nu cumpara obiecte de valoare!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ana ca bine zici, azi m-am ascuns in baie si mai incolo ma ascund in bucatarie...ies mai incolo sa iau un suc de rosii si condimente...deci valoare mica...mai sunt o adevarata fecioara

va si va doresc spor la treaba
devylla

Mergi la inceput

23-24 decembrie
Sambata, dupa o perioada de dezamagiri, esti placut surprins(a) de succese nesperate in domeniul financiar si pe planul relatiilor sentimentale. Ideile tale ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrari importante la locul de munca. Iti recomandam, insa, sa nu refuzi cooperarea cu colegii de serviciu. Duminica dimineata simti nevoia sa faci cateva schimbari prin casa si ai sanse sa te descurci. Trebuie sa alergi putin si sa faci niste cheltuieli. O ruda mai in varsta se ofera sa te ajute cu bani. Profita de ocazie! Te sfatuim sa iti organizezi munca mai bine.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Ce fac fecioarele ???
Cum stati cu pregatirile de Craciun ???
Care ce pregatiti ???

Spor la treaba !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

CRACIUN FERICIT, SI SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

SARBATORI FERICITE !!!

Multa bucurie in suflet si tot ce va doriti in Noul An sa se implineasca !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sarbatori fericite feciorici!
Sa petreceti frumos si sa fiti iubite,fericite si cu multi bani,ca parca tot se vorbea de bani acum cateva zile

Noi am petrecut in familie Craciunul cu mancare ca la mama acasa.

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput