Fecioare DC ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

4 ianuarie
S-ar putea sa intampini dificultati in relatiile sociale si sa fii atras(a) intr-un conflict. Iti recomandam sa eviti certurile. Ar fi bine sa accepti ajutorul prietenilor si al familiei, daca vrei sa termini cu bine ce ti-ai propus.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

beeeyyyy si cu banii si cu certurile, dar pana acum nimeni nu mi-a oferit nici un ajutor...

Mergi la inceput

5 ianuarie
Te sfatuim sa fii mai atent(a) la cheltuieli, ca sa nu ai discutii cu partenerul(a) de viata. Cel mai bine ar fi sa mergi impreuna la cumparaturi. Ai tendinta de a critica pe toata lumea si risti sa deteriorezi relatii importante. Fii mai flexibil(a)!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

6-7 ianuarie
Sambata, se pare ca ai dificultati de concentrare. Te sfatuim sa nu te ocupi de mai multe lucruri in acelasi timp, pentru ca risti sa ai surprize neplacute. Limiteaza-te la activitati de rutina si nu refuza ajutorul colegilor! Spre seara, ai musafiri care nu-ti fac nici o placere. Duminica, incepi ziua cu elan si incredere, care iti sporesc randamentul. Nu ai nici un fel de probleme de comunicare. S-ar putea sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Iti recomandam sa acorzi mai mult timp odihnei, altfel risti sa ai probleme de sanatate.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pt. ziua de azi nu mi se potriveste horoscopul. Sa vedem maine. Dar n-am eu parte de calatorii, mai ales de afaceri.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Si eu am cam dormit in papuci astazi. Sunt cam aeriana de la un timp incoace. Poate ma trezesc din amorteala saptamana viitoare.Da nu promit. Sa vedem ce mai zice horoscopul.

Mergi la inceput

9 ianuarie
S-ar putea ca partenerul(a) de viata sa-ti reproseze ca ai cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Te sfatuim sa eviti speculatiile financiare, pentru ca exista riscul sa ajungi intr-o situatie neplacuta. Fii mai atent(a) cum te porti cu prietenii!

Saptamana 8 ianuarie - 14 ianuarie
Daca viata ar fi un puzzle, ai pune piesa decisiva la inceputul saptamanii. Bucura-te de sentimentul de implinire pe care ti-l confera. Desigur, va urma un nou capitol, un nou set de treburi in viitorul apropiat, iar intre marti dupa-amiaza si joi, nu esti tocmai capabil(a) sa te concentrezi. O discutie deschisa cu un prieten, partener sau mentor te poate ajuta sa iti organizezi gandurile. In week-end, genul tau preferat de puzzle e o provocare. Intelectul tau e incalzit, asa ca gaseste ceva (sau pe cineva) care sa-l stimuleze.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

9 ianuarie
S-ar putea ca partenerul(a) de viata sa-ti reproseze ca ai cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum.

Asta cam asa a fost ... am cumparat de a q. o perdelutza pentru geamul din bucatarie si in final a ajuns in geamul din balcon cu reprosurile de rigoare , bineinteles , cum ca de banii aia ne cumparam jaluzele ca lumea ... trebuie sa recunosc ca asta cam asa e , dar si perdelutza mea e "mumoasa" si e ceva mai deosebit decat jaluzelele ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

10 ianuarie
Este posibil sa te certi cu o colega de serviciu, despre care afli ca te barfeste. Pastreaza-ti calmul si asculta-ti intuitia! Iti recomandam sa stai mai mult in mijlocul familiei.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

11 ianuarie
Survin numeroase schimbari de program, deci nu este indicat sa-ti faci un plan strict. S-ar putea sa ai de facut cateva drumuri scurte, in interes de serviciu, spre nemultumirea partenerului(ei) de viata. Te sfatuim sa-ti pastrezi calmul, pentru a nu tensiona si mai mult relatiile sentimentale

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput