Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mie nu mai imi vine sa stau in casa deloc, tot as iesi .....sun la spital si Giorgos nu e in salon, sant neamurile la el si sta numai in sala de primire....eu nu pot sa ma duc la el la spital decat pt. putin timp, are si Angelo program. Asa m-am saturat....si e doar inceputul Ma deprima si rudele de aici pt. ca au un aer de parca ar trai Giorgos ultimele zile.... Doamne fereste !!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Saluti si de la noi!

La multe luni inainte, Sabina si Andrei!

Bombo, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Tot nu pot sa vad filmele de pe drop, nu-s ce naiba are. Am incercat la Moni si la Giova. Cred ca trec la poze, da' diseara, ca acu' nici sa scriu mai mult de doua randuri nu pot, ca il am pe Vladmir catarat in carca.

Denisa, bine ai venit din mini-vacanta. Nu ratez pozele, probabil ma uit la noapte, daca ma lasa Doru.

Miri, ai primit mailul meu?

Va pupam.

http://www.dropshots.com/ipeltod

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Azi am fost fff eficienta. Nici de forum nu am avut timp.
am spalat vasele, am pus sarmale pe foc si astept sa se trezeasca bebu sa pape.
a fost super fain azi afara, asa ca am profitat din plin.

Denisa bine ai revenit. Sper sa vad cat mai repede pozele, ca si asa am cateva restante.
Sheba si eu stiam ca Humana si Nan sunt mai bune, dar lui Marco ii place Milumil.
Miri, Toanca bine ati venit in clubul cu soacre de cosmar.
Moni ce noroc ai tu cu un asa sot. Bun, bun Ghitza la casa omului.
Daca vrei fac DVD-urile, caci voi veniti in weekend si atunci e mai liber Clau. Te gandesti.
Deea, cum a zis si Miri in strainatate este lapte de crestere. L-am vazut si eu in It. e mult mai scump ca si formula. Parca am vazut si la noi ceva de la Parmalat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi-Eu vad ca Emma a vb cu Alain sa pape mincare gatita, dar el cred ca i-a zis ca etare bun lapticul, vca emma doar din ala vrea azi-sper sa-si revina repede.
Maraki- ei zic sa fii tare si cu tupeu cu rudele lui, ca nu ele traiesc cu sotul tau, nu?
Pufumic- pupicei si voua!
Bombo- LA MULTZI ANI CU SANATATE si NOROC!< Te sarbatoresti de nu esti acasica?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa spuper tari povezele. Misto peisaje, imi aminteste de Trento, Dar peste o sapt. acolo suntem.
Pufumic l-am vazut pe Vladimir, ce par fain are!!! si jucarie ca lui Marco, ii place? ce fain ii sta cu palmier in cap. Filmuletele sunt mortale, ce mai.
Miri ti-am trimis PM.
Maraki te intelg, draga de tine. Macar de era Robert, il mai lasai pe angelo cu el si mai mergeai si tu la spital.
Silvi l-am vazut si pe Alain. ce fain e in tricou si cu sapca pe cap, mortal rau!! si cu tigrusorul

Azi la ora 18 i-am facut lui Marco gris cu lapte si mi-a mancat 250 gr. si doamne ce i-a placut.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

fetelor va scriu pe fuga ca Alain nu mi-a dormit de dupa-masa, a dosrmit cu soacra mea la plimabare si gata...iar acum e pe jos ca nu mai are stare, e si obosit e si putin flamand.I-am mai dat lapte pe la 16 ca mi-a plans si nu vroia ceai sau papa si i-am mai dat ceva mar ras cu biscuite pe la 19 iar acum nu mai poate de foame dar pana la 21,30 mai rezista si atunci mai papa un biberonn, ca am zis ca ii mai dau o vreme 3 pana mananca ca lumea si apoi ajungem si noi la doua cum e normal.
Denisa, abia astept sa vad pozele, dupa ce il culc pe bb o sa ma delectez, pupicei Emmei, poate e azi mai mofturoasa( a facut schimb cu Alain)
Anasebe, mersi de felicitari, intram si noi in randul oamenilor dar nu zic inca nimic ca poate azi a fost o exceptie
Giova, multumim de aprecieri, pupicei lui Marcolino.
Mira, pupici, ma bucur ca iti faci timp si pentru noi.
vad ca au fost discutii cu laptele:Joiana contra Milumil.Ca intotdeauna adevarul e undeva la mijloc, parerea mea. Pana la un an lapte praf ca are viatmine si e controlat iar dupa ce alimentatie din ce in ce mai bogata in vitamine si fier se poate trece pe lapticul normal, parerea mea, dat cu cereale dimineata si cate un iaurtel/zi. Cu lapte praf pana la 3 ani...nu cred ca e copil care sa nu se sature intr-o zi de el, oricat de bun ar fi. Bineteles ca depunde de alimentati si de dezvolatrea bebelui, la noi ar fi chiar culmea sa-i dau doar lapte de vaca....poate noi stam pe Milumil pana la majoratglumeam, doamne fereste .... Va las, scuze ca n-am avut timp sa va raspund la toate, ma bag mai pe seara in liniste...
Maraki, pupici si ganduri bune de la noi sa scapi cu bine de perioada asta ca imi imaginez ce stresant trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Mey Denisa ce mi-ai facut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! It is not fair!!!!! Cand sa ma apuc si eu de invatat ca mi-a adormit puradelu' vii tu cu poze din Rockies Si ai si 500 sute de poze Eu m-am indragostit de Rockies cand am fost acolo acu' 2 ani, am facut toate parcurile: Banff, Yoho, Jasper. Ati reusit sa mergeti pe vreun glacier? Bravo voua si bine ati revenit acasa!
Ce zicti de weekend sa ne vedem? E disponibil si Dragos?
Va pupam

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu nu stiu ce sa mai fac cu mofturosul asta mic. Azi am incercat o gramada de variante: Nan nu vrea, Lactovitul si Bebelacul le-a tratat cu o scarba de zm crezut ca vomita, Milumil 3 nu a vrut.......ce sa mai incerc? Acum seara am cumparat o cutie de "La Dorna" cu 3,5% grasime dar dr de familie a zis sa il fierb (cu toate ca e pasteurizat) si sa incerc si varianta asta.
Deea, eu zic (parerea mea si motivul meu personal) ca multe mamici doresc schimbarea formulei cu lapte de vaca din cauza pretului, cel putin asa am inteles de la cele pe care le-am intrebat
Acum, sa fiu sincera, si eu am zis ca de la un an il trec pe lapte de vaca dar sa vad si cum ii ies analizele....si daca e cazul ii dau Nestle Junior pana la 3 ani, el sa fie sanatos si sa pape. I-am zis in seara asta dr de familie ca se invineteste super repede copilul (ma refer la vanatai pe maini si picioare) si a zis ca poate ne mosteneste- e drept ca Cristi e dezastru la faza asta, numai daca pui mana pe el si se invineteste, dar nu mi se pare o explicatie pertinenta!
Fug sa fierb laptele ca poate il pacalesc peste o ora cu "La Dorna"

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Raportez ca am terminat programul de sera si bebe doarme dus...
Sheba, eu i-am dat lui Alain Nan si nu l-a tolerat bine si am trecut pe Milumil de care bea de la 3 luni,monetan peste 1 litru/zi.e f ok nu are nici o problema dar fiecare bebe e diferit, trebuie sa vezi ce va place voua
Moni, ca ziceai de costuri la lapte, eu cu doua cutii de Milumil/saptamana plus cereale ajung la 3 milioane/luna doar lapteMie mi-ar renta sa cumpar o vacasi sa o tin pe balcon, in 2 luni mi-as scoate investitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI
Acum am intrat aci ca tot pe hardu de conta am fost
Pana s-a inchis/deschis PC am fugit la Diana care-l calareste pe Ghitza si "am facut-o la paralele" gen DARIA: rezultat? Cand am lasat-o jos si am venit incoace a tras o tura de plans Mai vrea
Fug sa o mai smotocesc pana nu se culca si pe urma revin,dar daca vine frate-meu intre timp,intru mai tarziu ... sa va mai raspund.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput