Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Mi-a adormit copilul, Clau nu e acasa, eu pe net .
Moni spor la "paralele". L-as face si eu pe Marco asa, dar e prea greu.
Silvi doamne ajuta sa pape tot asa Alain, si sa mearga inspre bine.
Ioana cu Humana ai incercat? sa ne zici daca bea Dorna.
Sa stii ca si eu ma invinetesc tot la fel de repede. Sunt toata vanata, mai ales acum cand ma pisca Marco.
Poze noi:http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762325728751#page1
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
asteryaro spune:
Miri, sarumana, am primit cartea, in sfarsit! Cand mi-a adus-o postasul azi parca l-am vazut pe Doamne-Doamne, asa ce m-am bucurat. Ei, acum abia incepe greul, sa gasesc timp. La mine cititul de carte buna se asociaza musai cu ceva papa bun, o dulceata, cioco, etc... si va fi dificil.
Pufule, bebe Vladimirescu este absolut mortal!
Giova, esti o fericita. Te muti la casa noua (si proprietate, pe deasupra), pleci in vacanta, bravo. Lasa soacra incolo.
Maraki, sanatate multa lui Giorgos! Fii tare si nu te lasa intimidata de rudele lui. Fii ferma.
Denisa, ca de obicei, ai poze deosebite. Sper ca Dragos a apreciat surpriza.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
irinatunza spune:
Buna, mai fetelor!
Multumim pentru urari. Noi suntem bine, insa eu un picut cam necajita. Am fost azi la dr si a luat numai 250 g in greutate. Are 6950 g la 8 luni. Si mi se parea ca papa mai bine in ultima vreme. Mi-a zis dr sa-i mai bag o masa de lapte la ora 6 dimineata , sa i-l dau prin somn. Of, si asa dormeam putin, acu chiar ca o sa capiez.
Pupici.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
sunt cu diana in bratze,i-am dat o discheta si tranteste cu ea pe aici descarc si niste filmuletze de acu seara,sa vedem daca reusesc,acum mergem abia la baitza,fug ca se zbateeee
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
monica70 spune:
IRINUTZA si Diana avea la 8 luni 6,800 kg,asa ca Sabina nu e ultima Asta da consolare
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Biancas spune:
Sunt si eu prin zona...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
monica70 spune:
Diana abia acu e pe adormite si fratelo vine in 10 minute,asa ca pana atunci mai bantui ...
GIOVA numai de trei ori am facut-o "la paralele",sa vad care-i chestia Si noroc ca e usoara.
Si am ochit ieri tobogane din alea mici, au pus de cateva zile la o 2 statii de tramvai distantza ,in curand le inauguram si noi,pana nu vine zapada.Pai ce, daca tot n-avem freza ca Daria macar la aparate sa evoluam,nu? Cand i-am zis lui Ghitza ca vreau sa o dau pe tobogan s-a uitat la mine ca la extraterestrii
Am pus deocamdata un filmuletz de acum seara ,dar mai am,sa vedem cat sta fratelo,poate mai pun.
www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061023" target="_blank">
cum se ocupa Diana de ciorapi
Biancas spune:
Ce dulce e Diana Monica...sa iti traiasca...acum vad ca ai nascut in 1 ian...ce naspha e sa iti faci revul in spital..(eu am fost in centru cu sotul meu care lucra si toata lumea imi zicea sa nu merg ca aveam colul deschis si poate nasc...dar nu a fost sa fie...data probabila era in 15 si am nascut in 17.
Si ce voce autoritara ai tu Monicaaa... (sa nu arunci cu dupa mine..)
Eu merg la nani ca sunt rupta de oboseala...
Noapte buna tuturor
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
szaboali spune:
Monica am vazut-o pe Dia e ascultatoare si harnicuta
Am mai pus si eu niste pozici la semnatura ...nu sunt grozaveca sunt facute cu telefonul dar....merg
la mamici si pitici.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
maraki spune:
´ Bianca si eu am facut revelionul in spital La ora 1.00 dormeam deja L-am culcat pe Angelo in patutul lui,ieri am incercat sa reluam masa de fructe si dupa o ora si jumatate a vomitat. Compensez totusi cu cereale de fructe in lapte dar tot nu se compara cu fructele proaspete. Fetelor ma duc la somn ca maine dimineata vine socra-miu sa mergem la birou pt. apt. La posibilitatea ca ar ploua nu m-am gandit, oare e in stare sa vina cu metroul si sa nu mergem cu masina? Ar fi culmea
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki