Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
LunaNoua spune:
Moni, ce mortala e Diana cu ciorapii aia Nu mai pot de ras
Hehe, sper ca nu vine Ghita dupa mine la Brasov sa ma "aranjeze" ca i-am stricat fata Nu i-ai zis nimic ca eu te-am invatat, de topogane si paralele, nu? Pot sa dorm linistita la noapte ?
Denisa, superbe locurile, si pozele, Bravo. Ati petrecut frumos Ne pare bine pt voi
Irinutza, din cauza ca asculti de doctora aia [:P] Ia intreaba fetele, care au avut probleme cu papa la bebe, cate au rezolvat cu sfaturi de la dr ? De la carnita i se trage Si daca ma uit mai bine la poze, ce ai vrea? Cat de departe sa sara aschia de trunchi. Ori nu esti tu in poze?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
LunaNoua spune:
quote:
Originally posted by danast
Mey Denisa ce mi-ai facut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! It is not fair!!!!! Cand sa ma apuc si eu de invatat ca mi-a adormit puradelu' vii tu cu poze din Rockies Si ai si 500 sute de poze Eu m-am indragostit de Rockies cand am fost acolo acu' 2 ani, am facut toate parcurile: Banff, Yoho, Jasper. Ati reusit sa mergeti pe vreun glacier? Bravo voua si bine ati revenit acasa!
Ce zicti de weekend sa ne vedem? E disponibil si Dragos?
Va pupam
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
Dana, poi asa in public??? Ma gandeam eu ca exista riscul ca Andrew sa se intalneasca in secret cu Ema, dar chiar asa? Vedeti mai fetelor de ce nu am avut eu incredere sa dau bunatate de fata? Nici una nici doua...si isi da intalnire cu alte fetite Offff.. baieteii astia !!!!
LunaNoua spune:
Maraki, da-le incolo de rubedenii. Faceti ce va este voua bine, ca in clipe din astea, ma gandesc ca iti e tare greu Imi pare bine ca va mutati. Sa fie intr-un ceas bun , si sa vina Giorgios cat mai repede si cat mai sanatos acasa, la voi
szaboali spune:
Denisa am vazut pozicile sunt alea cu multa verdeata sunt extraordinar de frumoase ...cred ca v-ati simtit super bine.
Giova l-am vazut si pe Marcolino ce fain sta el acolo cu fructele alea in jurul lui
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
Giova spune:
Irina am notat datele in tabel.
Ali si Moni ma uit maine la poze si filmulete.
Moni, Deea eu l-am dat in Mall pe topogan dintr-ala mic, dar i-a fost frica. Nici in leagan nu-i place. E fricos tare, doare in ceva balansoar il dau.
va pe toate, ma bag la nani.
pe maine, noapte buna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
MAI E CAREVA?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
szaboali spune:
Mai sunt eu... sunt buna?
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
monica70 spune:
Gata a plecat frate-meu ,a adormit Diana pe la 11,45 ,eu imi beau lapticul si felia de paine cu margarina (baaaaad) si gem de afine si ...am mai pus un film cu ce facea inainte de cioarapi .
Eu n-am apucat sa vad nimic azi
szaboali spune:
chiar asa? imi pana vine la mine?
ali
IARINA la 8 luni