Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, bine ati revenit Imi pare bine ca v-ati ditrat, asteptam poze, si felicitari pentru mesaj. Se poate citi cat de cat

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA la mine motivul ar fi ca laptele de vaca e cat de cat ... natural Eu numai cand vad orice pachet de alimente plin cu tabele de vitamine si minerale nu mi se pare chiar ok. De aia nu prea sunt fan nici lapte praf,dar ce sa fac si io acum ... e pe finish tzatza si am zis sa respect si io normele OMS si regula de p-aci,ca altfel ma tzapa de pe DC Desi dragutza noastra pediatra ne-a recomandat laptele de vaca inca de pe la 3 luni Si doar acu la 9 luni s-a indurat sa ne faca retzeta pentru lapte praf

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna fetelor!Multumim pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat desi nu reusesc sa fiu activa pe forumul vostru.Va citesc cind reusesc sa ma apropii de net.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Intrucit avem 8 luni si trebuie sa schimbam laptele am nevoie de parerea noastra.Pina acum am baut Milumil insa de Milumil 3 nu am auzit lucruri prea bune in sensul ca nu prea e tolerat de bebelusi.Voi ce lapte praf le dati copilasilor vostri?Pe de o parte nu as vrea sa schimb formula insa nici nu as vrea sa imi faca vreo alergie de la M3.Am auzit ca NAN si Humana ar fi mult mai bune.Voi ce stiti?
Multumesc mult si va pup pe voi si pe prichindeii vostri.

Mergi la inceput

DEEA
A! Si eu prefer laptele de casa,doar doar o mai pune si Diana niste grasime pe ea.Numai ca si eu cumpar unt,lapte,branzeturi sau iaurturi cu maxim de grasime doar-doar ma ingras si tot degeaba Si pana si cu colesterolul stau ok !

SHEBA ma bucur ca ne mai dai un semn,Diana a consumat pana acum san,dar si lapte praf: un pic NAN (pe la 3-4 luni),mai mult BEBELACT si de doua zile am trecut pe LACTOVIT gratuit Nu a facut mofturi la niciunul .Pediatra din matern ne-a recomandat NAN,daca vrei unul mai "de firma" PUSI la ANDREI!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sheba, Bebelac, si sa stii ca toata lumea zice "care e mai bun" dar toata lumea da pe "incercatelea"

Moni, pasteurizarea (in cazul laptelui de alimentara) sau fierberea (in cazul laptelui de la tanti cu vaca) distruge oricum enzimele din laptele de vaca , si daca nici vitamine nu are, ce ii mai raman? doar proteinele. Pe cand laptele praf mai are si fier si .. ce mai baga astia pe acolo. Nu stiu nici eu ce ar fi mai indicat: Lipsa sau prezenta vitaminelor ? Asta e cam asa: "Ai grija ce iti doresti... etc"

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

N-am apucat sa va raspund azi de la birou,asa ca ANA de Spania,MIRA,BIANCA,DOINA,MIRI,TOANCA si pe cine mai uitai ca nu mai tin minte prea multe
GIOVA lasa mai ,mai bine bucura-te ca va mutati in casa noua si ca pleci la drum (desi parca il si vad pe Clau cum il torturezi sa recunoasca tot )Acum asta e ,primiratzi 6,dati 3 ... mai conteaza de la cine si cum? Important e ce-ti zisei intai: ai flacau ,ai o casa noua ,ai si o vacantza de 2 saptamani in ITALIA,iar bietul Clau,e cu munca nu-l mai si tu cu ma-sa, ca tot n-o schimbi Mai bine da IGNORE . Cat despre DVD,aia ii mai lipseste lui Clau la cat e de ocupat .Las-ca ca nu e urgent,om ajunge noi cumva si cand esti tu acasa
MARAKI spor la mutat,las' ca e bun si ala,te obisnuiesti tu ...
DENISA ma bucur ca te-ai distrat,sper sa apuc saptamana asta sa vad pozele ca-s pana peste cap de ocupata
Mai am restante poze cu Alain si Vladimir in contul comun si o carte de terminat Mai grav e ca mai am doua declaratii si de inchis septembrie la conta in seara asta
ANDA

DIANA a venit sus si acum doarme,asa ca trec pe hardu cu conta (fara net ) si intru aci mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

SAutare,
Deea- multumesc, super Daria cu untul, si uite aici o parte din poze!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=/903bre2

Moni- pupicei si ma bucur ca ai avut o ora de masaj faina, cum esti acuma?
Maraki- tzin pumnii sa fie ok Iorgos si cu mutarea sa resusesti.Pupici si multa putere!.
Giova- las-o pe soacra si bafta cu camera lui Marco si sa va distratzi in Italia!.
Silvi-felicitari pt performantza cu piureul!Deci se poate, rabdare ne trebuie-Pupicei!
Biancas- eu ii dau doar sos de ciuperci si nu a avut probleme cu stomacelul.
Andiaro, Anas, Toanca, Ali, Nico si restul- pupicei dulci!
Trebuie sa o scot afara ca nu a dormit decat 1h

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DEEA stiu ca nu-i bun pasteurizat,si daca il fierb ...nu mai e original,da macar il "pasteurizez" io Mai ca i l-as da nefiert,ca eu asa il beam la tzara

PUSI intru mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Multumesc mult Monica si LunaNoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am mai facut un album, mai trebueisc traite, dar nu am timp deocamdata, le putetzi vedea aici:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=/3843re2

DAna- cand ne vedem, cand potzi tu da-mi un telefon, ca eu is mai flexibila cu vorbitul, nu vreau sa trezesc pe frumosul de Andrew-pupici!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput