Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 22
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by anda77
siminaf, mai arata-ne poze cu raluca! intri si mai rar si nici nu ai ceva la semnaturasunt poze in contul comun?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buna, Andutza! Chiar ca intru rar, uneori doar o data pe saptamina sau nici atit. Iar la semnatura nu mai pun nimic, ca e impotriva regulamentului. Dar imi pun la semnatura... din-co-lo..... prietenii stiu de ce.
Pupici la toti scumpii de nov-dec!!! Si la mamici si la burtici, dupa cum am mai spus.
silvia_d spune:
din ciclul:MAI BINELE E RAUL BINELUI:
a venit mama(v-ati dat seama,of course,dupa nr de mesaje de-aseara!),mai mi-am deskis si eu orizontul nitel pe net,etc...l-am auzit pe tero urland,ii daduse mama bibe dar NU vroia sa doarma..ma duc,il mangai nitelus,a capotat INSTANT!
peste vreo 2 ore de la somnic(plin de invarteli si rasuceli)-ma duc si-i zic lu'mama,nervoasa:da'ce-i faci,draga?
ce sa-i fac,mama,uite,vine,ma pipaie,ma miroase,si maraie...
la 2-iar urlete,treziri,ii fac un bibe,ma culc eu langa el-gata,adoarme tero pana acum;dar eu de nervi,draci de-abia am mai adormit;
concluzia:sunt mai ne-dormita decat daca stateam si crosetam si faceam integrale triple toata noaptea!!!
concluzia nr.2:s-a-nvatat puiu'de cioara cu ma-sa...
addya spune:
fetele un mare help!
sunt f. pe scurt ca s-a trezit teroristu.
deci aseara in timp ce-l schimbam pt nani s-a smucit sa nu-i pun pijamaua si a tras un cap un perete de numa! Problema e ca de fapt s-a sters cumva cu fatza..nush exact cert e ca are nasul vanat. Nu i-a cusr sange si la pipait nu protesteaza.
O fi cazul de vreo radiografie? nasul nu e prea umflat, vanataia e urata la radacina nasului. De dormit a dormit f. bine....
voi ce ziceti?
poop
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
silvia_d spune:
addya,ce sa zic:e ca o cazatura,pur si simplu;o sa mai aiba mii pana la insuratoare!
De vladutz al Xandrei ce stiti?e bine cu capshorul?
felicia74 spune:
Negara ai lamurit-o? Un plic de 2 ori pe zi, in bibele cu lapte.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
Neata fetelor!
Am si eu o intrebare, bebelusii muciosi cu muci multi si grosi, s-au facut bine fara antibiotic, si daca da in cat timp?
Am sunat aseara pediatra sa ii comunic ca nu i-au trecut mucii si sa o intreb cate zile mai urmez tratamentul si mi-a spus sa ii dau antibiotic -Ospexin.Acum parca nu mai are asa multi muci insa am inecput sa ii aud din gat si mi-a zis sa nu coboare in plamaini ca e mai greu de tratat.
Deci, mucii au trecut si fara antibiotic?
adina, e ok, vorba silviei e abia inceputul.Si alexia a cazut zdavan de tot ieri si e vanata pe toata fata.
ripley, ce face ana, cum se simte?
feliam vazut pozele, super frumoase, e o scumpica.Ma uitam la ea ca poate sa "zboare" din p[atut, alexia sigur ar fi incercat sa vada ce e jos ![]()
Poze De la aniversarea primului anisor:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapana2000/detail?.dir=/2a32re2&.dnm=8f13scd.jpg&.src=ph
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
silvia_d spune:
roxi,cum sa nu treaca muci si fara antibiotic;in cazul virozelor(deci,virusi NU bacterii)nici nu tb.intervenit cu antib;asha ca acum,la spartul targului,daca mucisorii au devenit mai grosuti,inseamna ca pb.e-nspre vindecare,si eu ash zice PAS antibiotic;dar asta e pararea mea;totusi,sfatul medicului e cel mai important!!
dar tu ce zici?crezi ca e o raceala care are nevoie de antib??adik,se-agraveaza pb?
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza tuturor!
Multumesc fetelor pentru raspunsuri Cristina, Cristina N., Silvia, Anda... sunteti niste dragute! 
Daria o fost OK dupa voma de aseara; chiar a dormit bine. I-am dat sa pape dupa 40 minute - o ora.
Azi de dimineatza a avut 2 scaune mai molutze, insa nu lichide, slava Domnului. Sper sa fie bine, sa nu avem probleme.
Silvia, laptele vomat aseara nu era branzit, era nemodificat; insa in el am observat si fragmentele din mesele de mai devreme.
Mai nasol e ca am dat-o eu rau de toto in bara - am facut o indigestie de toata frumusetea (am vomat toata noaptea si m-a durut stomacul rau)
!
Hai ca vreau sa plec acasa ... revin mai tarzior ! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
felicia74 spune:
Camelia ups, n-o fi vomat din cauza laptelui tau? Adica daca tie nu ti-a priit ce ai mancat ceva, poate nici ei.
Roxi asa e, am scos deja salteaua ca sa stau linistita.
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Camelia ups, n-o fi vomat din cauza laptelui tau? Adica daca tie nu ti-a priit ce ai mancat ceva, poate nici ei.
Roxi asa e, am scos deja salteaua ca sa stau linistita.
Feli, la asta m-am gandit si eu ! O sa fac o pauza azi pana ma pun pe picioare si o sa-i dau lapte de-al meu muls cu cateva zile in urma ... Sper sa ne dregem!
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)