Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 23
anda77 spune:
fetelor, sunai pediatrul meu smecher (dk toate aveti pseudonime pt. pediatrii, al meu nu e "mirific", e "smecher"- chiar e competent si relaxat), i-am expus situatia de facto si de jure si mi-a zis: N-are , fata, nimic, bag-o in casa. dk ea (bona) nu are semne de raceala, incubatia e de 3 zile, bag-o in casa. dk vrei sa fiti linistiti, da-i o masca in prima zi." ete, ce masca sa-i dau ca nichita n-a vazut niciodata pe nimeni cu masca alba la gura, dk ii dau bonei in prima zi, se sperie boetul si-o respinge.
deci maine vine bona blonda si masiva.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Camelia bafta
Anda 
Fetelor, vreau si eu un camion de plastic pentru Ilinca (ca e pasionata de roti). Ati vazut unul pana in 50 roni? Ca cel de la Little Tikes e 69 roni, nu merita![]()
![]()
![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Felicia, 2 pliculete/zi i-am dat pana acum. Ma gandeam sa nu fie prea mult. 
Roxi, ce printesa ai tu acasa! Si ce intrare spectaculoasa a avut... (prima poza)
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
loren@ spune:
Neata...pina la urma am spalat-o cu periuta fara nimik pasta..a reactionat bine, desi eu nu stiu cam ce periaj e asta..apropo, cu glicerina nu e bine sa o curat cu tifon si pe dinti? De azi ciuciu ceai o perioada..Am uitat, eu ii dau si suc de morcovi facut in casa, e posibil si de la asta sa aiba dintii mai galbui? Si din ciclu "cine mai e ca mine"...intrebare, daca am streptococ de tip B, tratat in sarcina fara succes, dar netransmis mindrei la nastere, pot face baie cu ea in cada sau exista vreun risc? Anda am citit cum ai pedalat intre bone si sper sa fie bine, si apropo de bone eu am avut una 3 sapt si 2 menajere pe rind cite 3 sapt...pe toate le-am gonit, cred ca sunt spaima bonelor si menajerelor,cel putin cu bona am clacat dupa 3 sapt, mai aveam nitel si o bateam in cap si cu vinetele pe care mi le-a pus cu nemiluita la congelator in dauna Biei care imi urla si ma accidenta cu premergatorul in timp ce ea facea pe gospodina!
ciresica de pe tort
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Lucrurile stau cam tot asa...sau chiar mai rau: aseara mi-a luat 50 de minute alternativ mie si lui Adila s-o adormim, Asta e premiera mondiala la noi. Niciodata nu a mai facut asa, ea intotdeauna adormea singura si doar de 3-4 ori s-a scancit putin dupa culcare, dar cu suzi si manutza s-a rezolvat, pe cand aseara....

Progresul insa e la faptul ca noaptea cand s-a trezit - pe la 3, a adormit relativ usor inapoi, asa ca m-am ma odihnit si io nitzel...
In rest, tot cu voce sexy-ragusita suntem, dar nimik altceva de boala.
Am citit cam rapid, iarasi pronleme la bebelaci:
Camelia- hmmm...nu-i a buna cu indigestia ta. Io as vota pentru ne-alaptat perioada asta. Nu cumva de la asta sa fi facut si ea ceva. Altfel, de acrd cu Anda ca nu are ce sa fie de ia iaurt. Sanatate multa, oricum si tie si mezinei!
Anda- of...Doamne, cate belele mai sunt si cu bonele astea...
Felicitari pentru dintosul mic rasarit!
Roxi- noi ne-am facut bine acum reo 4 luni fara antibiotic, dar mucii nu au fost asa de grosi cum zici tu. Atuncea nici Colargol nu i-am data, tot pe motivul asta. acuma tot asa, fara antibiotic, dar sa vedem daca putem vorbi la trecut despre boala. Sanatate multa printesei!
Addya- si io zic sa stai linistita! Mai ales ca a dormit bustean...chiar- oare daca-o dau pe fii-mea putintel de perete se va schimba treaba si la noi? Poate fac bine cazaturile...![]()
Glumesc, evident.
Dordia- io o s ainlocuiesc mai ult deodata, cam 2 masuri. Mie dr mi-a zis de fapt cu cate 50 de ml inlocuiti. Pup si stefanelului isterizat de la fii-mea isterizata.![]()
Cam asta ar fi..ar fi cazul sa merg sa ma spal si aranjez, inclusiv sa ma imbrac, ca momentan nu am facut nimik din toate astea, ca in drumul spre baie m-am impiedicat de PC.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
crissy77 spune:
Io-s batuta in cap, recunosc: un pliculet de 2 ori pe zi, adica iau un pliculet si din el ii dau de 2 ori?
Roxi, daca mucii sunt transparenti eu cred ca trece si fara antibiotic. Dar daca sunt galbui-verzui... mergi cu ea la medic.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
anda77 spune:
feli, ca jucarii mai mari, nichita are camionul ala de la little tikes, un tren, si inca un tren luat de tataie, d-ala pe care-l impinge copilul cu un bat. trenul luat de tataie e din obor si costa fo 25-30 de roni. nichita se joaca cu egala placere cu toate trei. pe jucarii, noi, adultii, vedem care sunt diferentele, in sensul ca alea mai scumpe sunt mai solide, dar bebe nu vede, lui ii plac toate. singurul minus obiectiv la jucariile ieftine este acela ca au componente care se desprind usor si stai cu frica sa nu le inghita copilul, adik trebuie sa-l supraveghezi cand se joaca. asa e trenu' asta din obor
io zic sa te duci in obor, e plin de jucarii de-astea, si alegi si tu ceva cu componente care nu se desprind, te uiti bine, tragi de ele.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Neata fetelor!
Ce mai fac bebeii care ieri nu erau cuminti : Sarah si Rachel?Sper ca au reusit sa se mai...calmeze.
Ancaloredana ce bine ca ai mai intrat sa ne dai vesti! Felicitari pt Vanessa plimbareata. Ca raspuns la intrebare: Amalia adoarme doar cu mine, dar avantajul e ca o face rapid.
Miha ce bine ca Iulia e mai bine si ca vine mama ta la tine sa te mai linistesti si tu!
Camelia poate nu ii prieste iaurtul. Sa stii ca si noua ni s-a intamplat de vreo cateva ori dar asta pt ca miss isi baga degetul in gurita si cateodata il baga prea adanc fara sa vrea si uite asa vomita tot. Felicitari ptr statul in picioare.
Uf acuma citesc ca ti-a vomat si de la san, chiar oare ce sa fie? O fi deranjata la burtica?
Of Anda ce disperata trebe sa fii cand nu mananca poetul. Dar tu tot te plangi de greva foamei insa Nichita arata tare bine, cel putin in ultimile poze pe care le-am vazut.
Sper sa fie ok cu bona tanara...insa tare imi e sa nu isi caute de munca in timp ce vine la tine, mai ales daca zici ca vroia carte de munca! Tin pumnii sa fie bine.
Dordia te inteleg ca si mie imi place sa ma uit minute in sir la missa, mai ales cand doarme e atat de scumpa!
Ah, sa nu uit, si mie imi cade parul in ultimul hal si nu stiu ce sa mai fac. Iau pastile speciale, am sampoane si tratamente speciale ( de la Vichy) si ...nimik. Aceeasi problema, missei i se lipeste par pe maini de la mersul in 4 labe si nu stiu ce sa mai fac, aspir in draci dar tot ramane. Si cand am fost zilele trecute la coafor, fatuca care ma coafa ( o tinerica ce nu ma cunostea) nu stia cum sa imi zica delicat ca ...poate am o problema de imi cade asa. Deh, nu stia ca sunt mami de putin timp:)
Addya si eu zic sa nu o iei asa in tragic cu vanataia, si da, cred ca va trebui sa ne obisnuim. Eu am cumparat un gel special pt cazaturi, cucuie de ex, se numeste aici Arnica si este un produs homeopat, si tot din aceeasi gama am niste pastilute mici de tot pe care i le dau sa le suga in caz de "incident". Eu zic ca astea sunt mai mult pt a-i atrage atentia spre altceva...
Roxi of inca nu au trecut mucisorii? Poate ca totusi ar trebui sa urmezi sfatul medicului, avand in vedere ca fara antibiotic nu i-au trecut pana acuma. Vai ce printesa frumoasa e Alexia, ma uit la pozele de aniversare, o minunatie!!!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
felicia74 spune:
anda pe cel de la Little Tikes pusese ochii si Doru, pana cand am vazut cat costa in SUa si m-au apucat nervii, ca doar puteam sa-i zic matusei mele sa-mi trimita si-i dadeam eu banii.
negara eu i-am dat juma de plic dimineata, juma seara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
cristina n multumesc de aprecieri.
POti face tot pliculetul si ii dai o parte dimineata si una mai tarziu spre seara.
silvia, am ras la replica cu flambatul, esti haioasa rau!
Despre antibiotic, nici eu nu vreu sa ii dau si de aceea intrebam ca sa vad daca trec si fara.Am intrebat si la farmacie si nu mi l-au recomandat, eu vreau sa mai astept o zi doua si apoi daca nu se duc mucii astia, vad ce fac.De dimineata am pus batista in functiune si nu a iesit nimic, sa vad peste zi ce se mai intampla.
anda sa fie intr-un ceas bun cu bona!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac