Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

doamna farmacistaaaa, am pus-o pe bona bl. sa-si faca exudat la prima ora maine. dk iese ok, pot s-o bag in casa?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

mai anda...
exudatul nu are nicio leg cu ce-aduce un om in casa din nas,de pe maine,de pe haine,ca doar nu s-a dus in wonderland,la megastar,sa-o destantarizeze aia,si s-o dezinfecteze!

acesti microbi de toamna se transmit aerogen;un om cu un exudat curat poate sa faca si el saracu o gripa,o viroza,etc...o raceala orl...an so on!
sa nu mai zic de perioada de incubatie,de 5-7 zile,in care omul e santos si deodata explodeaza virusii in el;adik,sparg celula si se-nmultesc;de-aia si apar mucii,ca rup celula mucoasei nazale,si iese likid din ea.etc...deci,mai asteapta 2 3 zile,zic eu;
dar,te-nteleg si pe tine,ca esti presata de timp...mai,si cu mama ta,de ce se uita asha la tine,cand vii acasa?ca si tu ai vrea doar sa stai acasa cu nikitosu',ce mama n-ar vrea?offf...

Mergi la inceput

pai am intrebat ca ea zicea ca s-a dus la dr. cu copilul ca avea rosu in gat. si s-a intors cu diagnosticul de bronsita. si, in mintea mea nemedicala, m-am gandit ca microbul ala, dk exista la ea, se afla in gat:)) am gresit?
acuma, orice bona poa' sa vina de 2 ori pe luna de-acasa cu diversi microbi. zici ca e insuficienta dezinfectarea mainilor si exudatul?
pot sa-i mai ofer o gargara cu spirt de dimi, pe stomacul gol:))))s-o dezinfectez si intern:))

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

eventual,ando,s-o flambezi nitelus

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor multumesc mult tuturor pentru raspunsuri !
Treaba e ca iar a vomat in urma cu 20 min. in timp ce sugea la san ... ce poate fi !?
O fi de la mucisorii pe care ii mai inghite ? Scaune moi / lichide nu am avut, DF!
Acum n-ar mai trebui sa-i dau sa pape nu-i asa? Eu asa imi aduc aminte ca am citit ...
O sa-i dau cate putin ceai si eventual putin lapte dupa ... mi-e cam frica, sincera sa fiu!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

cum adik,sa nu-i dai sa pape,cami?aoleu!
da,se poate si de la mucisori,ea se-nfunda,se sperie,incearca sa respire si nu poate...zic si eu...cel mai bine,fuguta la un doctor,doctor BUN!s-o vada nitel si-n gatutz,ca sigur are o herpangina usoara,un virusel,ca noi toti...nu vezi ce e pe forum?duduie de virusei...ei,fac eu glumite,dar,saraca,nu-ti arde,stiu cum e!macar,cum a vomat laptikul?era branzit,sau asta proaspat,acum,de la san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mai demult m-am exprimat si eu despre mirifica de la Medlife. Nu de alta, dar am cunoscut-o dpdv profesional, clinica la care lucram eu colaborind f. strins cu clinica dumisale. M-a lasat paf cu niste gafe enorme. Mai mult nu vreau sa comentez, sa nu se zica ca am ceva cu cineva. Eu personal nu am nimic cu nimeni, dar din principiu sint mai reticenta cu mirificii. La unii am avut dreptate, la altii nu. Dar am studiat persoanele si cind am zis ceva asa a si fost. Studiul a fost atit prin contact profesional propriu, cit si prin experiente ale pacientilor lor care au ajuns mai apoi fie la mine, fie la colegi de-ai mei mai putin mirifici, dar mai profesionali.

Scuze de placinta placintzita, dar nu-mi vine sa cred ca luati de bun niste enormitati spuse de X sau de Y doar pe motiv ca sint niste celebritati in cercul lor...

Ina, ai mare grija de tine, ca astfel ai grija de voi toti! Te cred si te inteleg, ca si eu am avut saptamini cu cite 2-3 ore dormite pe noapte, plus a doua zi munca. Si eu era sa cedez nervos de citeva ori..... M-a ajutat Cel de Sus, ca eu eram deja la un pas de criza de nebunie. Despre testul practic... hehehe, am un an de zile timp sa invat sa conduc. Inca nu am inceput. Mi-e frica si pace.

Pupici tuturor bebeilor si mamicilor si simbureilor care-s pe drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Daca ii dau BIOTICS de 2 ori pe zi e ok? In prospect scrie ca se dau intre 1-3 pliculete, la recomandarea medicului. Mie medicul nu mi-a reomandat nimic deci tot in voi imi pun baza ca imi ve-ti raspunde.
Cami, asteapta sa treaca macar o ora de cand a vomat. Nu-i da mult sa manance.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!

Acu' 15 minute am pus copilu' propriu in patutz dupa ce a adormit mancand bibe la mine in bratze si asa drag imi era...incat am stat cu el vreo 15 min ca...creste si in curand nu voi mai putea sa il mai tin in bratze sau...nu va mai vrea sa doarma la mine in bratze!!!

Si acu' sa raspundem::

Anda felicitari si bafta cu noua bona!!! Desi...vad ca ati inceput cu stangul.Poate va fi bine si va veni curand si va veti intelege suuper.!!!

Lavi stai linistita ca am zis ca inca sunt pe regim si cred ca pana la sf sapt tot asa vom fi. Dar intrebam ca sa stiu ca in curand voi face trecerea si....voiam sa stiu. Ms mult de raspuns!!!

Ms de raspunsuri si fetelor cu caderile de par. Eu am auzit de pe un subiect citit mai demult ca vit.C fiole ar face minuni!!!Dar nu mai stiu cum se aplica. Probabil la radacina dupa baie dar...nu sunt sigura!

Va poop si NB tuturor!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

siminaf, mai arata-ne poze cu raluca! intri si mai rar si nici nu ai ceva la semnatura sunt poze in contul comun?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput