Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Laura Ioana medicul ginecolog mi le-a prescris nimeni altcineva.
danymamicstiu ca tu ai fost singura care mi-a zsi ca "experimenteaza: astfel de dureri.Speram sa imi zica si mie la fel ,ca apasa sarcina pe diverse terminatii nervoase.De fapt asta mi-a si spus ca este.Nu mi-a zis ca as avea vreo infectie sau ca ceva nu e in regula,chair am insista ,dar cu taoate astea mi*-a dat tratamentul repectiv...deaia am zis sa intru sa va consult si pe voi ca tare nu mi se pare oki acest tratamant mai ales ca pe toate medicamentele prescrise scrie ca e bine sa se evite in sarcina
ce sa mai cred si eu acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Michelle mi-am inceput dimineata cu gandul la tine.

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ana_Alx m-am gandit eu ca el ti le-a recomandat, de aia ti-am si scris in paranteza. Stiu macar doua cazuri in care ginecologul le-a dat polygynax si al doilea dr consultat le-a spus ca bine ca n-au luat, ptc putea pierde sarcina! Acu nush ce sa-ti spun...poate sa mai ceri si tu un sfat, de la alt dr.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Anis imi place sa vad ca se poate sa fii plimbaret cu copilul cand e pitic...am prieteni care au procedat la fel si i-am indragit ptr asta.
Ruxi tot e bine ca ai varianta de "sfarsit de exil" aproape, in 2 zile. Eu tin companie patului de vreo 2 luni, ce-i drept cu 3 iesiri pana acum si o schimbare de decor de 2 saptamani (spitalul). Si mai am inca...3 luni...dar m-am obisnuit demult cu starea asta...nu mai sunt intepenita ca la inceput si nici amarata pe ici pe colo. Bucura-te ca ai sanse sa scapi si trece repede.

Fetelor m-ati luminat cu sterilizatorul si tetinele si va multumesc ptr asta.

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna, burticilor,
am prins un momentel liber la birou cu internetul sefului accesat si iata-ma-s!!!repede , sa va citesc, ca taaare mi-era dor de voi!
CATALINAsi eu am exact la fel, niste senzatii ciudate dimineata, parca ma doare burta si parca o simt mai grea si mai tare, oare ce o fi?
FETELOOOR!sunt cam morcovita.Am fost ieri la controlul lunar si eco la Lemnete.Am intrat eu plina de viata, vesela si increzatoare, cand colo, stop!ma intreaba dr. cat am luat in greutate.Proasta idee sa ma intrebe,eu i-am zis, dar pana la urma a trebuit sa ii spun ca am luat cam 14 kg.Fetelor, am crezut ca ma bate, a inceput sa imi spuna ca o sa ma fac cat Fulga, ca o sa ma deformez, ca o sa-mi ajunga copilul la gat si n-o sa mai pot respira si dormi, ca in ritmul asta o sa duv sarcina la 42 de saptamani, pt ca la kg multe se intra greu n travaliu, numai minunatii mi-a zis.M-a facut varza!!!!daja am inceput sa mananc cu noduri, parca si vad cum se pun acolo kgmele, toata noaptea am visat ca eram obeza.
Va rog eu din suflet, spuneti-mi si mie cum sa fac macar sa ma mentin, sa nu mai pun, cam cum papati voi, sa vad eu unde gresesc.
Macar bebe al meu e bine , se scarpina pe cap ieri cu o manuta, pklacenta e bine, lichidul destul, toate bune, DAR EU GRASA,NENE!!!
Ce sa papam noi oare sa nu ne mai bata d-l dr?
va pup, va mai citesc imediat ce ajung acasa

ELI 197726 sapt

Mergi la inceput

Stie vreuna dintre voi daca ai voie sa folosesti Bixtonim (picaturi de pus in nas) in timpul sarcinii? Intreb ptr o prietena...desi eu stiam ca nu prea e recomandat...dar nu stiu sigur.

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Din experienta mea iti spun Oana ca bixtonimul e interzis in sarcina. Eu am folosit Nazomer, cu apa de mare, nu e la fel de eficient, dar macar amelioreaza. Fetelor bebelusii vostri sunt activi? Ca al meu e asa un puturos...Si bineinteles ca imi fac tot felul de griji. Doamne paranoia e in floare. Noroc ca nu sunt singura ...

Va pup si zile usoare

Ada 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Oana - si eu stiu ca nu e indicat in sarcina, daca poate sa incerce mai bine cu apa de mare (gen Sterimar, Marimar)

- si noi am mers cu David peste tot, si de voie si de nevoie si a fost ok, la inceput il caram in scoica, pe care o puteam atasa si la carucior. Tineam cont de orele de somn totusi si de masa (dar se intampla sa-i mai fac lapticul si in deplasare, asta dupa ce n-am mai avut eu lapte).

ALINA 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna burtici!

Michelle, tot ce pot sa zic e ca ma rog sa gasesti in tine puterea de a trece peste aceasta icercare si sa te gandesti la viitor!

Laura-Ioana, vreau sa te felicit noua viata pe care o ai acum in burtik si sa-ti urez sarcina usoara!

Je 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Michelle ma gandesc la tine, sper sa treci peste incercarea asta...

eli1977 da' tu manaci muuult? sau erai mai grasutza de dinainte de sarcina? pot sa iti spun cum manac eu asa, in mare: dim 2-3 felii de paine cu ceva, cacaval in general (nu prea intra altceva), pana la pranz fructe, sucuri de fructe (facute de mine, nu cumparate), la pranz mancare, o portie obisnuita; dupa pranz fructe dar mai scap si cateva patratele de cioco sau 1-2 eugenii. seara, ce gasesc prin frigider, ori o mancarica, o fripturica. si pe urma un pahar de lapte cu putine cereale (asta fiind lactatele pe ziua respectiva ). din pacate nu mananc suficiente lactate.

23+

Mergi la inceput