Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

oana_bucur - Bixtonim stiu si eu ca nu. Eu am incercat cu Nazomer si inhalant dar nu am reusit prea bine sa dorm. M-am chinuit asa o vreme si cind am fost la dr i-am spus. Mi-a recomandat ca inainte de culcare sa imi pun Olynth pentru copii. A spus ca desi scrie ceva pe el e ok - si ca e mai grav sa dormi cu nasul infundat si sa nu te oxigenezi cum trebuie atit tu cit si bb. In restul zilei insa mi-a spus sa ma chinui putin si sa rabd...

Dada 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

ce bine ca vorbiti de biberoane, tetine, sterilizatoarea, asa ma mai luminez si eu. voi de unde cumparati toate astea, din magazinele de profil sau din farmacii????????

eu am fost la plimbarica pt ca este tare frumos afara, si pt ca tot vb de kg ...iar, m-am intors cu o praji pe care am mancat-o cu placere dar acum ma simt vinovata ca si eu imi propusesem sa nu mai mananc prostioare.

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miciurin saru'mana! Si tie sarcina usoara mai departe!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtici,

Michelle suntem alaturi de tine si speram sa treci de aceasta nedreapta suferinta.

va pup cu drag

nadiutapm 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele care erau analizele pt sapt 28??
Ca mi-am adus aminte ca trebuie sa le fac :-))

AniS 27+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rruxy spune:

Buna ziua fetele !
Eu nu am mai intrat de cateva zile pe forum si am fost socata de cat de mult ati scris. Bravo voua! Am inceput sa "recuperez" cu cititul de ieri si abia azi am terminat - eu nu pot sa intru decat de la serviciu pt ca acasa a avut grija baietelul meu sa nu mai am alta preocupare decat pe el (a stricat calculatorul si acum este la reparat).
In primul rand as dori ca Michelle sa stie ca si eu sunt cu gandul la ea (desi nu stiu in ce masura o va ajuta asta acum) si ca citind despre problema ei, sarcina mea cu "col scurt si iminenta de avort" mi se pare o relaxare. Imi pare f rau pentru ceea ce ti s-a intamplat si te inteleg pt ca si eu am trecut printr-un chiuretaj fortzat si o sperietura groaznica la ac sarcina cand am luat analizele la toxoplasma si dr de familie mi-a zis "ti-a iesit ceva la toxoplasma si trebuie sa faci avort acum in 4.5 luni". Succes si sa va ajute DD sa treceti peste ac incercare !
Ruxi ce inseamna col scurt la sarcina ta? Eu la 12 sapt il aveam 2.8 in loc de 4mm, iar la 22 sapt "se mai lungise" pana la 3.1mm dar tot scurt este fata de normal. Iti aspun asta ca o incurajare pt ca eu la ac sarcina nu am mai stat in pat (la prima insa am stat si eu in pat cam 1.5 luni pt ca-mi facuse si cerclaj), dar sa nu intelegi ca m-am apucat de alergari sau de ridicat greutati (de fapt n-am mai ridicat nici macar 1kg). Poate ne vedem la Dr Iosup pt ca tot el imi face si mie eco. Mie insa dr mea mi-a prescris Gravibinon injectabil ca sa-mi calmeze uterul si sa nu am contractii. Oricum nu inseamna ca daca la mine nu s-a intamplat nimic te sfatuiesc sa incalci indicatiile medicului. Am vrut doar sa te incurajez pt ca la mine la primul bb nu a avut cine si eram fff speriata. O sa vezi ca totul va fi ok.
Ana Atx - si mie mi-a prescris dr mea Polygynax pt ca a vazut sunt iritata "jos" si a banuit ca este vreo infectie. Si eu am citit prospectul si nu l-am folosit, iar ieri cand am fost la control si m-a vazut tot iritata m-a intrebat daca am ramas asa si dupa trat si i-am zis ca nu l-am urmat din cauza prospectului. Mi-a zis ca in general pe toate medicam scrie ca nu sunt rec la sarcina, dar daca ti le da med gin inseamnna ca stie ca nu-ti fac rau. Acum dupa ce am mai citit si la voi ca pot provoca avortul sigur nu la voi folosi indiferent ce-mi zice ea(si nu pt ca nu am incredere in ea, dar nu vreau sa-mi asum absolut nici un risc) si voi continua sa ma ung cu crema de galbenele - mi se mare inofensiva.
Eli1977 - eu acum pana in sapt 25 am luat 11 kg, dar la prima sarcina am luat 28 kg de care AM SCAPAT. Eu de fel sunt mai mancacioasa si daca as manca tot ce povestesc fetele cred ca as lua 50 kg. Acum incerc sa ma mai abtin si sa nu mananc cat pt 2. Succes si nu lua in seama chiar tot ce zice dr Lemnete ref la ac subiect - am o prietena care a nascut cu el si s-a ingrasat cam 30kg, n-a avut nici o pb la nastere, dar dupa ficare vizita la dr venea complet demoralizata de acceasi comp cu fulga. Acum prietena mea este mai slaba decat inainte sa ramana gravi.
Ref la picaturile de pus in nas in timpul sarcinii, mie mi-a zis dr ca daca racesc am voie apa de mare si pic de nas pt bebelusi.

In rest salutari la toata lumea si : SARCINA USOARA !!!!
Ruxandra 25+ si Andrei (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Draga Anis, mie mi-a dat asa:
-urina,
-sumar de urina,
-alea de sange dar fara toxoplasm, listeria..
-si cultura steptococ B
nu mai stiu daca am omis ceva sunt la birou, hartiuta acasa si am memoria cam scurta.

si cred ca am intrat in depresie cu kg, am ajuns sa fiu o am 72 kg la 1.65 si nu mai stiu ce sa mananc sau cum sa mananc, sa nu mai pun pe mine
am renuntat de 3 zile la paine, tind sa cred ca din cauza asta m-am si ingrasat mult pt ca inainte de bebita nu mancam mai deloc doar asa de pofta si fff rar.
pupa fata

nadiutapm 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele banuiesc ca sunteti pe mess de e asa liniste pe aici

eu m-am apucat de curatenie pregatesc dulapul lui bebe am vreo 4-5 plase cu haine primite si m-am gandit sa le pun in dulap
am tot auzit ca hainele trebuie spalate cu detergent special de bebelusi voiam sa va intreb daca pot folosi balsam la hainele lui bebe ???

in rest bine ma duc azi sa fac nu stiu ce test de tensiune (eu m-am umflat f tare si exista riscul sa fac tensiune in timpul nasterii )
am primit minge medicinala ptr gimnastica e buna si ptr travaliu ca mijloc de relaxare si sunt f incantata de ea abia astept sa merg azi la gim sa mai invat exercitii noi

anis stiu ca la 28 de sapt se face sigur vdrl din nou ;hemoleucograma; glicemie si cam atat stiu eu ( bine normal si urina examen complet + sediment si urocultura )
va pup sa aveti o zi buna 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rruxy spune:

Adela2006 - eu am folosit balsam Cocolino sau Silan, dar cred ca nu sunt pb nici cu alt tip. Si nu am folosit deterg de bb, dar asa cum am mai spus, am pus masina pe progr de limpezire de 2 ori de fiecare data.
Ruxandra25+ si Andrei (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

RRUXY,saru'mana de incurajari.Stii ce vreau sa te intreb?cam in cat timp ai dat tu jos dupa prima sarcina?ai ramas cu vergeturi si celulite atarnand?ca asa s-a exprimat dr aseara de sunt deprimata toata, pe bune, am on stare tare naspa.Si eu o am pe nasa mea care a luat 37 de kg,( si din cauza unui accident la picior),dar ea nu prea a mai dat, s-a dformat cam rau, stii?mai, si nici nu pot sa spun ca ma omor ca mancarea, dimineata mananc lapte sau iaurt, paine cu ceva acolo, pe la 12 un sandvis si la 4 cand ajung acasa u fel de mancare, seara branza cu smntana, lapte cu fulgi, din astea.Dar e drept ca am cam dat iama in bomboane de ciocolata in ultimul timp si soacra-mea face niste praji de innebunesti.vad eu ce mai fac, va spun mai incolo.
Acum plec acasica, gata, va scriu mai tarziu
pupici si pofta buna

Mergi la inceput