Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Daconst spune:
Neata burtici!
Michelle,incep ziua de azi rugandu-ma pentru tine sa ai puterea sa mergi mai departe si sa se termine odata cosmarul prin care treci.
Te pup si ma gindesc la tine sa te ajute DD.

Criss,chiar setul ala pe care-l descrii vreau sa-l cumpar si eu.Din Germ l-ai luat?Cum arata?E verde?L-am gasit si eu ieftin si mi s-a parut tare buna oferta.Eram curioasa daca nu arata prea naspa la banii astia...desi n-as crede.
Amaya,eu am luat tot de la Avent setul cu 4 sticle de noi nascuti ca am auzit ca e tare bun.Sa vad acum ce pretentii are bb la fosrma biberonului ca cica cele de la Nuk le cam refuza bb-ii pe motivul asta.
Ruxi,sanatate multa si sa treci cit mai repede de faza cu statul in pat ca tare rau mai e.
Oana,eu tetine le spun la biberoanele ce se pun la sticla...nu le prea stiu denumirea.Iar din ce axplici tu sunt un fel de cani cu capac in forma de biberon,nu?Oricum alea nu se folosesc decit dupa 6 luni sau mai tarziu.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+ 
Ana_Alx spune:
Fetelor am fost la medic pentru durerile inghinale si de spate despre care va ziceam.Mi-a zis ca apasa sarcina pe niste terminatii nervoase,dar totusi mi-a dat tratamanet pe care evident ca nu am sa il urmez petru ca pe prospectul lor scrie ca nu e indicat in sarcina (sincer nu stiu de ce mi le-a mai recomndat)
Deci a zis asa
-scobutil la nevoie
-buscopan supozitoare cate 2 in fiecare seara timp de 5 zile
-polygynax ovule o data la 2 zile timp de 5 zile (asta e pt infectii si pt candidoze,nu inteleg de ce mi-a dat)
voi ce ziceti despre asta?
Laura Ioana spune:
Ana_alx ai grija ca polygynaxul e contraindicat in sarcina. Nu-l lua!
Scobutilul (sau scopantil) e permis si are acelasi efect ca no-spa.
Buscopanul nush pentru ce e
Cand am fost insarcinata anul trecut imi dadea dr mea clotrimazol care e perfect safe in sarcina. Multa sanatate

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Salina spune:
Buna dimineata!
Michelle - sa-ti dea Dumnezeu putere!!!
Monicutz - Catalina n-a fost rau intentionata, cu siguranta nici tu
, numai ca uneori, in situatii disperate in care durerea sufleteasca atinge cote maxime, parca nici un cuvant de incurajare nu te mai ajuta.
Ana_alx - Polygynaxul ti l-o fi dat in scop profilactic (s-a gandit ca poate ai o candidoza care nu te supara dar care exista). Totusi iti pot spune cu certitudine ca NU este recomandat in sarcina. Acum, daca medicul tau ti-a recomandat...zau ca nu stiu stiu ce sa mai spun.
ALINA
30+
Ana_Alx spune:
fetelor sunt cam zoombie azi
deci in loc de scobutil voiam sa zic
diclofenac (care si asta e interzis in sarcina scrie clar)
ALINATXA spune:
Unde sunteti mai fratilor?
Nimeric nu e pe messenger decat eu cu kateryna si vad ca a intrat si marceluta.
hAI FITI optimiste va rog si fericite.E soare afara,frumos pasarelele canta de zor,si la anul pe vremea asta o sa pregatim carucioarele sa scoatem bebeii si bebelinele afara.Ce poate fii mai frumos?
23+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Laura Ioana spune:
Ana_Alx sa nu iei nici un medicament fara sa consulti medicul ginecolog! El stie cel mai bine ce e permis in timpul sarcinii ca sa nu-i dauneze lui bebe! (desi am mai auzit pe unii recomandand polygynax si altii, consultati ca a 2-a parere, sa spuna ca poate provoca avortul)
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
danymamic spune:
buna dimineata burtici frumoase
Astazi ma simt oribil, imi este groaznic de somn si simt o nevoie nebuna sa stau intinsa in pat. Cred ca daca as fi acasa in pat as adormi in 2 secunde. Dar trebuie sa mai rezistam la scarbici.
Ana_Alx si eu m-am plans doctorului de dureri in zona inghinala si mi-a spus ca sta bebelina pe un nerv si din aceasta cauza. La mine trece in cateva secunde adica doare numai cand ma ridic de pe scaun sau noaptea cand ma rasucesc de pe o parte pe alta. Asa ca suport.
Pe mine ma dor tare rau oasele si doctorul pe langa elevit care il iau de la inceputul sarcinii mi-a dat sa iau Osteocare 10 pe luna (Ca,Mg si Zn) cu toate ca eu consum destule lactate. Dar ce sa-i faci ca eu am luat si foarte mult in greutate si probabil din cauza asta ma dor oasele in halul asta. Cat sa suporte si ele 

daniela 28+
Maya

Alexia Ioana (24 mai 2005)