** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)
Raspunsuri - Pagina 28
Raza de soare spune:
Fetelor, k sa nu ma patez de la utrogestan, am 1 protej slip. tocmai am fost la toaleta si pe el aveam o dunga bej-maronie cam maricik. ce poate fi? k deja simt c-o iau razna...
edit: pana azi NU am mai avut asa ceva! si NU am dureri.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Val_ spune:
Raza de Soare e de la Utrogestan. Si eu aveam chestii din astea, din cand atunci, atunci cand luam utrogestan. Uneori aveam si niste chestii bej maronii ca niste firisoare.
lbelciug spune:
Carrie, incearca sa bei un ceai de tei seara sau o cana de lapte, fa o baie calduta sau orice altceva care te-ar putea relaxa pt noapte. Daca esti bautoare de cafea, cred ca e bine sa renunti la ea pt o vreme (la fel daca bei Cola/Pepsi).
Wow, Mari, felicitari! 
Dar cum s-a intamplat sa apara 2 samburei? Ai facut vreun tratament sau ai antecedente in familie?! Iti urez multa sanatate si putere sa duci pana la capt sarcina si la sfarsitul perioadei sa ai 2 BBei frumusei si sanatosi!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Vali5 spune:
Carrie, chiar nu stiu de ce nu merge PM-ul tau. De cate ori vreau sa intru acolo aterizez pe pagina principala a forum-ului. Ti-am trimis prin mail pe adresa indicata de tine.
Imi place foarte mult numele tau, si pe sora mea o cheama tot Cristiana. Si chiar dinainte de a ramane insarcinata, am stabilit impreuna cu sotul ca daca vom avea fata asa o va chema.
msemcu, felicitari!
Ma bucur foarte tare pentru tine! Sa ai grija de tine si de bebei, si iti doresc o sarcina usoara!
Valentina
12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Val_
Raza de Soare e de la Utrogestan. Si eu aveam chestii din astea, din cand atunci, atunci cand luam utrogestan. Uneori aveam si niste chestii bej maronii ca niste firisoare.
sigur??????? k utrogestan iau de pe 9 oct, sunt la a 2 a cutie! incerc sa stau calma, da' simt un nod in gat.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Laura Ioana spune:
Raza de soare
pt linistea ta suna-l pe dr. Sa-ti faca un control, ceva! Iti tin pumnii sa fii ok!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Val_ spune:
Raza de soare si la mine a aparut dupa un timp, probabil dupa ce s-a acumulat acolo, nu stiu. Dar intr-adevar, pentru linistea ta, ar fi mai bine sa iti suni doctorul, daca poti.
spic de grau spune:
Buna fetele,
Am incercat pe la pagina 6 sa va scriu un mesaj, a dat eroare si am pierdut ditamai istoria... Asa ca m-am suparat si am inchis calculatorul.
Imi pare sincer rau cnd citesc cate fete pierd puiutii.. D-asta si evit sa intru f des pe aici. Am trecut prin 2 pierderi si stiu cum e..
..
Sambata merg iar la medic, e a 2 a vizita. Sper sa imi dea vesti bune! Tineti-mi va rog pumnii! Duminica ar trebui sa fac 9 saptamani.
Va pup pe toate si iertare daca scriu atat de rar!
Dupa eco de sambata sper sa va pot da si eu datele mele. Eu am multi pitici pe creieri, si de-asta nu vreau sa le dau inca.
.
El e David, piticutzul meu iubit: http://luca.cristian.free.fr/2006/David&Lumy&Cristi/01%20Ianuarie/slides/DSC00427.php
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Vali5 spune:
Spic de grau, abia asteptam sa intri si tu in listuta! Sa revii cu vesti bune de la doctor. Iti tin pumnii sa fie totul ok!
Vorba Razei de soare, nu prea sunteti vorbarete azi... cand sunt si eu mai libera.... 
Valentina
12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe