** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Eu stiu ca merele sunt bune, dar exact aceeasi problema o am si eu - imi provoaca foame. Si eu nu prea ma omoram dupa mere nici inainte de sarcina. Eh, asta este, mananc cat mai multe fructe si legume ca stiu ca sunt sanatoase, dar foamea este maaaaare si nu trece cu una, cu doua.

Hai, ca v-am innebunit cu foamea mea!

Voi cum va mai simtiti azi?

Valentina 12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

RazaDeSoare, las-o incetisor cu fast foodurile caci mancarea de la ei nu aduce nimic bun copilului. In loc sa creasca el, te ingrasi tu. Pune accesntul pe legume si fructe proaspete! Ma rog, acum nici sa nu mori de pofta daca ai...

Pe cuvant k e prima data cand ajung la f-f, de cand stiu de bb! da' probabil voi mai ajunge...k pt a ajunge acasa, trec prin curtea Mecului. ok, as putea ocoli...da' nu cre' k vreau k ocol inseamna prin parc, pe langa vata de zahar, turta dulce, etc/pe strada... masini...praf...neah! mai bine prin curte.

azi vad k nu prea aveti chef de vorba...da' park vad k recuperati spre seara, sa am ce citi maine...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetele io am o problema, dorm din ce in ce mai rau, azi noapte am adormit pe la 1 si la 5 eram in picioare fara somn dar rupta si surescitata.
si jur ca nu-s mai stressata ca inainte.nu stiu ce sa fac, da-ti-mi idei naturiste ca pic din picioare, cred ca am 200 puls acuma.
sper sa nu-i fac rau la bb
dr mi-s zis ca nu e o stare chiar perfect normala la inceputul sarcinii...ca nu prea am ce lua...

in rest sunt bine

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoan spune:

fetelor va rog sa ma scoate-ti si pe mine de pe lista. din pacate nu a fost sa fie de data asta. poate data viitoare. va doresc la toate care continuati lupta cu greturile, foamea, kg in plus, grija pentru bebicul din burtica sa puteti sa duce-ti sarcina la bun sfarsit. mult noroc si sa va ajute Dumnezeu.

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Simona, imi pare tare rau pt tine, nici nu am cuvinte sa spun. Sper sa te refaci repede si sa revii in odisee.

Fetelor, pe mine chiar ma apuca disperarea cand mai apare cate un mesaj despre pierderea unei sarcini.

Carrie, nu reusesc sa iti trimit mesaj pe PM, nu stiu de ce. Am gasit un link referitor la remedii contra insomniei. Cum sa iti trimit altfel?

Valentina 12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Simona imi pare ff rau:(.mults putere sa treci peste!

Vali, oare de ce nu merge PM-ul meu?>
trimite te rog pe cristiana_gavris@yahoo.com
multumesc mult

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Chris ai un copilas tare scump. E frumos ca o fata. Si cu parul aola buclat si blond...D

Simona imi pare tare rau. Si mie mi se strange inima cand citesc asemenea mesaje. Iti doresc sa treci cu bine peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Simoan...fara cuvinte... De ce, Doamne??? Din nou Te implor, nu mai lasa nici o graviduta sa piarda bebicul...e mult prea greu...

Carrie, ca remediu naturist impotriva insomniei, iti spun ce folosesc eu, dar numai cand e nevoie, adik in caz ca nu merge cu un pahar de lapte cald seara, indulcit cu miere: extract din muguri de tei argintiu, se pun seara 50-60 picaturi intr-un pahar cu apa (nu este alcoolic, are un gust dulce). Gasesti la orice plafar, nu e contraindicat in sarcina. Super-efect, dormi ca un prunc, nu produce dependenta, dimineata nu esti ametita. Moama, zici ca fac reclama... Ma rog, la mine a functionat!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Fetelor, sper ca sunteti bucurosi de oaspeti! Ca iaca sosesc si eu! Si in plus, cred ca sunt prima mamica de aici cu doi ! Ei da, aseara am fost la eco si am avut surpiza sa aflu ca avem doi samburei! Asadar, pe 23 iunie 2006, ar trebui sa ne vedem cei doi copilasi.
Asa ca astazi mi-am adunat curajul si cu ajutorul Laurei m-am trecut si eu pe listuta!

Simona, imi pare tare rau ca treci prin asemenea durere! Sper sa-ti revii repede si sa te reintorci la Odisee cat mai curand!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am scris un mesaj si a disparut!!!

Simona imi pare tare rau

Offf, imi amintesc de la sarcina trecuta, cand eram la Odisee, ca in primele saptamani anuntau multe fete ca au pierdut sarcina si sa le scoatem de pe listuta E tare greu!
Dar acusica trece perioada asta mai riscanta si vom putea discuta numai de miscarile bbelusilor, de haine mai mari, de kg...

Fetelor am gasit un site fain cu decoruri pt camerele copilasilor: cameredecopii.ro Puneti voi www in fatza!

O zi buna sa aveti
Pupici pe burtici, deocamdata, mici

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput