** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)
Raspunsuri - Pagina 29
cristinamaria spune:
Spic de grau si eu 'am aparut 'destul de tarziu tot de frica!! Anul trecut am pierdut si eu o sarcina si ma doare sufletul cand vad cate fete pleaca zilnic de aici
Mirela05 si Simoan
Mari felicitari pentru gemeni!!
cristina
13+
pauly spune:
Oof fetelor iara pleaca o mamica...Simoan nu am cuvinte, sper din suflet sa-ti revii repede.
Raza de soare si eu iau utrogestan si nu cred ca ii de la el..el tocmai asta trebuie sa faca sa nu lase sa curga pete, nu?in schimb azi am simtit o senzatie de jena in burtica..usoara dar nu am putut sa nu ma gandesc la ea...doctorul meu mio sugerat sa iau gravibinon preventiv ..dar daca nu am dureri sau scurgeri oare sa-l iau?tot ma intreb de ce femeia din ziua de azi nu se mai poate bucura linistita de sarcina...ci tot timpul se iveste ceva care sa te tina ca pe jar?cel putin pe mine se pare ca tot timpul se gaseste ceva care sa ma agite.Cum se simt durerile de intindere a ligamentelor si cum se simt cele de iminenta de avort?eu nu cred ca fac diferenta.![]()
Mari bine ai venit si sa sarcina usoara.
va pup pe toate
6+
mica0307 spune:
Simona 

.
Chris ai un copil super frumos. Sa iti traiasca.
Mari bine ai venit printre noi. He he si cu 2 bebei
.
Fetelor maine vom pleca pentru cateva zile la Lisabona. O sa imi fie tare dor de voi. Saptamana viitoare ne mutam in casa noua
. Asa ca nu prea o sa am internet. Da vad eu cum fac. Macar sa recuperez si sa citesc ce ati scris.
Pupici,
Mica
11
piticasigogosica spune:
FETELOR...
am ajuns la concluzia ca "TRAISEC CA SA MANANC"!!!
![]()
De azi dimineata am mancat de patru ori:2 felii de paine cu branza topita,un castronel de ciorba,un senvis mare bagheta,plus niste fasole batuta,salata de vineta,salata greceasaca si un cartof(prajitura).Simteam ca ma roade stomacul de foame.Ce-o fi???
Sper sa nu fie de acum incolo tot asa sau mai rau.
Azi dimineata stand pe spate simteam bulgarelul din burtica ,tare asa ca o minge de tenis ![]()
Ma tot gandesc cat o fi de mare,fiindac la mine dupa parerea mea sunt acum 8-9 saptamani de la fecundatie.O sa sti mai sigur la eco,Practic eu am avut UM pe 27 iulie,dar pe 12 septembrie nu s-a vazut nimic la eco.probabil aveam 4 saptamani de la UM.Iar pe 5 octombrie am vazut la eco sacul embrional si embrionul dar fara batati,se pare ca avaem5-6 saptamani?!!!
Mirela si Simona sa va ajute Dumnezeu sa aveti iar bebei in burtici si sa fie bine!
Mari bine ai venit si chiar esti prima mamica cu gemeni pe la noi,sa-ti traiasca!
Si nu vrea nimeni la gimnastica?
poze
Iri +8 si Iris
msemcu spune:
Raza de Soare si eu zic ca ar fi cel mai bine sa dai un telefon la medic! Macar asa o sa scapi de stres si o sa te poti linisti!
Spic de grau, sunt sigura ca sambata va fi bine si o sa poti apoi sa intri si tu pe listuta! 
Laura
, multumim de pontul cu aranjamentele pentru camere! Sunt asa de scumpe! Oofff iar imi creste cheful de a cumpara hainute si alte diverse chestii pentru copilasi! Macar am avut noroc cu nepoteii astia micuti ca am avut o scuza buna!
Liviana, sambureii au aparut total pe nepregatite! Nu ma gandeam ca ar fi posibil: nu am facut nici un tratament. Am un singur caz in familie: o matusa din partea tatei, dar ma gandeam ca e pe linia sotului ei si nu faceam nici o legatura cu mine!
Oricum, daca ma ajuta DD sa fie totul bine pana la capat o sa ajungem acolo unde ne propusesem initial: ca zicea si al meu sot zilele trecute: uite noi acum trebuia sa ne gandim deja la al doilea copil! ![]()
Mari
Val_ spune:
Mica ce fain ca pleci la Lisabona. Cred ca este un oras frumos. Eu nu am fost niciodata acolo. Iti doresc sa te intorci cu bine si sa te relaxezi pe cat posibil.
Drum bun 
Vali5 spune:
mica0307, calatorie placuta si felicitari pentru mutarea in casa noua! Te asteptam cat mai repede! Sa ai grija de tine si de bebicul tau!
piticasigogosica, te inteleg perfect cu mancatul, si eu sunt la fel. 
Valentina
12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Raza de soare spune:
Fete, nu mai e nimic! am lasat bikinii liberi si...sunt albi-albi. Amely, pup mult k linistesti nebuna.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un bebelin perfect, k ai un suflet minunat! Apropos, vezi k spun k e bebelin, da????
Si totusi...cand ajung acasa, dau un tarr
lui T; l-as suna acum, da' s-a descarcat telefonul.
si ceeeee? avem gemeni? yupiiiiiiiiiii...pup mamica fericita!
si-mi pare rau cand vad k se-ntampla si altfel...![]()
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
msemcu spune:
Katty, am vazut ca esti din Iasi, ca si mine! La ce doctorita mergi?
Raza de Soare
asa imi place! sa te linistesti de acum, da? Si sa ne spui ce ai vorbit cu T.!
Mari
pauly spune:
Raza de Soare ma bucur ca nu mai ai nimic, o fi fost ceva ramas de mai demlt si acuma s-o eliminat.
si mie mio trecut jena din burtica, probabil ca ii de la intinderea ligamentelor, ca doar bebe creste si ii trebuie casuta mai mare.![]()
mica0307 drum bun si distractie.
chiar va urmaream cum vorbiti despre pofte...mie mie asa de rau ca nu pot sa vad mancarea..ma mai fortez asa cate putin dar nu prea pot.am mancat supica,o banana, un mar si cam atat..nu pot sa bag i gura carne sau nimic mai consistent.in schimb in fiecare seara i-mi fac suc proaspat din fructe...macar ala sa tina de vitamine.![]()
Chris e superb baietelul tau si i-ti seamana bine.Sa-ti traiasca.
va pup gravidutelor
6+