Emailare cazi de baie
Pentru ca stau intr-un apartament dintr-un bloc vechi, am mostenit si o cada de fonta cam galbuie, si care nu prea se mai curata.
Cunoasteti vreun "mester" in emailat cazi? Pe vremuri mai vedeam anunturi artizanale prinse prin copaci, in cartierele mai marginase din Bucuresti, acum insa nu am mai vazut.
Multumesc!
ra_mata
http://photos.yahoo.com/ra_mata
Raspunsuri
rilbuc1 spune:
www.e-piata.ro/detalii/servicii/6601" target="_blank">Un "meserias"
Sau incearca o cautare pe www.google.com/search?num=20&hs=ZL3&hl=en&newwindow=1&client=opera&rls=en&q=emailez cazi&btnG=Search&lr=lang_ro" target="_blank">google
carola spune:
poti sa o faci si tu, tot galbena va deveni dupa ceva timp.
ideal ar fi sa o schimbi.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Burtocika spune:
Daca devine galbena, o reemailezi. Eu o am de 4 ani si e impecabila.
Eu am facut-o cu firma ROBIT, era un pic mai scump decat un "meserias" de prin ziar, dar se pare ca a fost ok. Cauta pe google dupa firma sau in Ghidul Serviciilor, eu acolo l-am gasit.
Boghi
poze Goanga
si alte poze
catrinik spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Daca devine galbena, o reemailezi. Eu o am de 4 ani si e impecabila.
Eu am facut-o cu firma ROBIT, era un pic mai scump decat un "meserias" de prin ziar, dar se pare ca a fost ok. Cauta pe google dupa firma sau in Ghidul Serviciilor, eu acolo l-am gasit.
Boghi
poze Goanga
si alte poze
Si pe mine m-ar interesa.
Am cautat in pagini aurii si am gasit asta:
Domeniu:
ARTICOLE SANITARE
Adresa(e):
Judet Oras Adresa
BUCURESTI SECTOR 4 SOS. GIURGIULUI, Nr. 126, Bl. , Intr. , Et. , Apt.
POBOX:
Telefon(e) Fax
021/4506631
0788/319560
Astia or fi ? Ai mai multe detalii despre ei? Mai ai vreun nr de telefon?
Si cit te-a costat toata afacerea?
Merci.
dianas spune:
mda... mi-am emailat si eu cada, a devenit galbena dupa vreo 2 ani, mai bine inlocuieste-o pe actuala sau incearca sa o cureti cu cilit.
Burtocika spune:
Nu stiu daca astia sunt ... trebuie sa ma uit prin hartii, sa vad daca mai am numarul de telefon ... De costat m-a costat cam 2.5 milioane, acum 4 ani, in conditiile in care un meserias luat din ziar imi cerea 1.5 milioane.
Repet, dupa 4 ani e in stare impecabila, nu s-a ingalbenit. nu stiu dacasingura poti sa ti-o faci, in primul rand pt ca trebuie foarte bine curatat emailul vechi, se da cu niste solventi foarte puternici care pregatesc suprafat pt aderarea rasinii cu care se da luciul nou.
O sa incerc sa vad daca mai gasesc numarul ...
Boghi
poze Goanga
si alte poze
catrinik spune:
Aia sint.
Am cautat pe net si i-am gasit. I-am sunat. Emailarea costa 4.5 mil si trebuie facuta programare inainte cam cu o sapt.
As inlocui cada... dar toata baia e facuta, e pusa la punct, am faianta.... nu stiu daca un meserias o mai face la fel.
Burtocika spune:
N-am gasit numarul, dar cred ca aia sunt ... Mai ales ca pretul e destul de piperat ... Poti incerca de control sa cauti in Anuntul telefonic, precis gasesti un meserias, si vezi cat iti cere. Daca se ingalbeneste poate sa fie materialul prost, si de-aici diferenta de pret.
Si noi am vrut s-o schimbam, dar era din fonta si era foarte greu de scos, plus ca nu mai gasesti una de aceeasi calitate. Noi cel putin n-am gasit decat de acril sau de tabla, si nu mi-au inspirat incredere. Alea de acril erau toate profilate, ceea ce reducea mult din spatiul util (noi fiind si mai grasuni, n-aveam chef sa ma intepenesc prin cada), iar alea de tabla mi s-au parut fragile.
daca nu e fisurata, cada de fonta e cea mai buna, merita sa incerci o reconditionare.
Boghi
poze Goanga
si alte poze
ankalaura spune:
Noi am luat cada de tabla si juri ca e de fonta. Suna a tabla numai pana o montezi. O avem de 3 ani jumate si este impecabila. Si noi am avut retineri la gandul ca e de tabla, si recunosc, singurul motiv pentru care am cumparat-o e ca ERA USOARA!
Pe de alta parte, am vazut in mag Obor, la magazinele cu articole sanitare, un spray special pentru emailat cazi. Costa 150 de mii si acopera 2,5 mp (spune eticheta). Nu stiu daca e o idee nemaipomenita pentru intreaga cada, dar sigur pentru retusuri functioneaza. O sa iau pentru mama, ca nici ei nu au schimbat cada cand s-au mutat.
Personal, decat sa dau aproape 5 milioane pe o emailare, mai bine schimb modelul la faianta si iau si cada noua.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza