Emailare cazi de baie
Raspunsuri - Pagina 2
m34 spune:
Eu am emailat casa cu vreo 5 ani in urma (poate chiar 6, nu mai stiu exact). De curand s-a mai ingalbenit, insa cred ca pateam la fel cu orice alta cada, pentru ca apa calda vine deseori murdara, iar cea rece lasa urme uneori, desi la prima vedere pare ok. Daca nu o cureti imediat, rugina respectiva sau ce o mai fi pateaza...
catrinik spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Noi am luat cada de tabla si juri ca e de fonta. Suna a tabla numai pana o montezi. O avem de 3 ani jumate si este impecabila. Si noi am avut retineri la gandul ca e de tabla, si recunosc, singurul motiv pentru care am cumparat-o e ca ERA USOARA!
Pe de alta parte, am vazut in mag Obor, la magazinele cu articole sanitare, un spray special pentru emailat cazi. Costa 150 de mii si acopera 2,5 mp (spune eticheta). Nu stiu daca e o idee nemaipomenita pentru intreaga cada, dar sigur pentru retusuri functioneaza. O sa iau pentru mama, ca nici ei nu au schimbat cada cand s-au mutat.
Personal, decat sa dau aproape 5 milioane pe o emailare, mai bine schimb modelul la faianta si iau si cada noua.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Parerea mea este sa nu faci prostia asta .. cu spray-ul. Asa am "reconditionat" noi o cada.... si a iesit jalniccccccccccc....
Nu am mai putut sa-i scot fata 3 ani de zile ( ca apoi ne-am mutat ).
Si am facut totul cum scria: degresat, curatat, nefolosit nu stiu cite zile... etc.
Iti spun: o mizerie....
catrinik spune:
Aici unde ne-am mutat cada a mai fost emailata, dar a inceput sa mi se cojeasca toata vopseaua aia de pe fundul cazii. Arata cum arata oja cind se curata de pe unghii....
Ori ca a fost emailata acum vreo 4 ani, ori nu e bine inclinata si nu se scurge toata apa, ori o fi fost vreun "meserias"....
Ideea e ca si asta arata janlic.
Nu am parte si eu de o cada calumea....
Burtocika spune:
Ankalaura - eu zic sa te mai gandesti daca vrei sa-ti emailezi cada cu un spray cumparat din Obor ... O fi un motiv pt care la firma costa 4.5 milioane ...
Boghi
poze Goanga
si alte poze
mmc_nd spune:
Sugestie pentru cazi ingalbenite:
Cumparati Mr. Muscolo si turnati MULT din el (intreg flaconul de 0,5l) pe cada. Lasati sa stea asa vreo ora. Frecati un pic cu o perie dupa si clatiti. Rezultatul va fi uimitor!!!
Eu asa am facut cu o cada de vreo 30 ani de vechime. O frecasem cu tot ce va puteti imagina, deja imi luam curaj s-o schimb. Cum aveam un mesarias la varuit, l-am intrebat daca se pricepe la emailat. Mi-a zis clar ca nu este o idee buna, emailul se va lua in timp, si nu uniform, asa ca va arata si mai jalnic. Insa m-a invatat metoda de mai sus. Incercati si voi, la mine a functionat. Succes!
nemary spune:
chiar vorbisem cu sotul sa ne emailam si noi cada. dar o sa cumpar diseara musculosul. sper sa functioneze.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
catrinik spune:
Astazi au fost cei de la Robit si au emailat cada.
Deocamdata arata foarte bine... ca noua.
Va mai tin la curent peste citeva zile, sa vedem cum se comporta.
Deocamdata nu o pot folosi 4 zile.
Cei care vreti sa o emailati: luati in calcul ca se IMPUTE casa de la acetona aceea ( sau se o fi ).... intr-un hal....
A trebuit sa plecam de acasa vreo 6 ore, timp in care geamurile au fost larg deschise. Noroc ca a fost cald afara.