Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! azi trebuie sa plec capul si sa-mi fac mea culpa! aseara am facut "prostii":am mancat pizza (aproape una intreaga) si am baut o bere. shame of me!
nu m-am cantarit dimineata, inca aveam constiinta neimpacata...asa ca dau raportul maine.
colega mea, pe care am convins-o saptamana trecuta sa treaca de parte noastra, era sa ma linseze azi can i-am zis ce am facut...
deci, azi:
dimineata:un concentrat proteic
pranz:branzica de casa + mozarela + sunca.
seara:cred ca 1-2 mere....

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna fetelor , la raport si eu dupa o lunga pauza . Am avut f multa treaba si n-am ami avut timp sa mai intru dar v-am citit.
Acusor trece-ma si pe mine cu 84,5 te rog .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cum va spuneam: aseara am avut musafiri si...am facut-o lata!
Am gresit cu peste dat prin faina, oua bucati mari de prajitura de casa, o bere si o cola. Plus cateva alune! Rau de tot, hm?
Nici azi nu prea mi-am spalat din pacate, pentru ca am mai dat iama prin peste ramas de aseara.
In rest, ca in fiecare dimineata cafea cu lapte degresat cu fructoza, plus biscuiti integrali, la prinz peste si supa crema din legume permise si cu ciuperci, care e f. buna si satioasa.
Iar seara am in obiectiv ardei umpluti monti, adica fara orez.

As avea o rugaminte la voi, care puteti! stiu ca noua carte a lui monti, are niste modificari vis-a-vis de alune (parca), de orezul integral combinat cu lipide, etc. Cam asa am inteles eu de prin postarile voastre (daca nu, imi cer scuze).
Rugamintea mea era daca poate cineva posta aici modificarile.
Eu nu am citit decat monti vechi. Stiu ca exista la inceput un link cu noua carte a lui monti, dar e in franceza, iar eu nu stiu boaba din aceasta limba!
Multumesc frumos, daca se deranjeaza cineva!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda
felicitari "curate-curatele" danat ! mi se pare ca ziceam la un moment dat. perioada de stagnare prin care treci e normala. daca am timp, caut pasajul in carte ref la stagnare. nu da inapoi, ca esti ok acum .

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Draga mea Anda, perioada asta eu as numi-o incapatinare, nu stagnare, pentru ca nu am dat aproape nimic jos, e drept am reluat regimul de numai o saptamina, insa aveam mici pretentii si eu... Sincer, nu sunt deloc motivata nu a mers niciodata asa greuuuu!
Am la birou zile de nastere, haleli misto si eu rezist eroic, zau, dar sa vad si eu ceva ceva in minus ca se misca. Chiar am senzatia ridicola ca colegii cred ca sunt fitzoasa de nu maninc nimic, cand le zic sa nu insiste ca eu vreau sa ma tin de Monti. Nu stiu ce e cu mine Nu renunt dar sunt tare, tare dezamagita!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Laura si eu as vrea tare mult sa aflu despre alune daca sunt permise, care din ele si cand???!!! Interesant de stiut si chestia cu orezul integral. asteptam idei de la cele care au studiat problema!!

Azi am fost cuminte.
MD: o chifla integrala cu branza si o ceasca de lapte.
P: (acum e pe foc) mazare cu carne de vita, tarhon si sos de rosii. (PS: am facut pt ai mei o supa de galuste si nici nu am gustat-o, se vede ca e buna ca piticul meu a papat un castronel aproape intreg )
C: mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucilleif spune:

Anda Panda iti multumesc mult pt carti din pacate am aceeasi problema cu cea de-a doua carte cea cu femeile.Pur si simplu imi apare o eroare si nu se downloadeaza.Am trisat si eu cu niste alune,dar azi de dimineata cantarul a aratat pt prima oara intr-o sapt 109 curat,deci am slabit un kg in exact 7 zile da Doamne sa fie asa mereu.
Si slava domnului am mancat numai bunatati ,bine ,adaptate la Monti dar oricum.
Am cumparat o punga de fructe de padure congelate,le-am decongelat,le-am presarat cu fructoza,apoi le-am amestecat cu putina gelatina(sper sa fie permisa) si iaurt 0% a fost racoritor si delicios.Stiu ca fructele de padure sunt permise.
Am facut si o crema de cacao.O cutituta de smantana lichida de 35 % am batut-o cu putina fructoza si foarte multa cacao si cu un pic de gelatina apoi am tinut-o la frigider.Chiar sunt curioasa daca gelatina e permisa.
Am gasit si crakeri wassa la cora contin doar faina integrala apa si sare.Sunt crocantei si buni i-am mancat cu iaurt 0%.
Mai fac o incercare pt cea de-a doua carte les femmes chiar nu o poz vizualiza nu stiu de ce,chiar daca o downloadez de pe net.
Va pup si va urez succes in saptamana ce urmeaza si multa multa vointa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deci nu stiu care dintre voi intreba despre:
alunele nu sunt permise
orezul integral este permis dar combinat doar cu legume si fara grasimi
orezul se poate combina eventual cu un peste slab , de ex. codul
mazarea pe care ai combinat-o cu carne de care era ????
doar daca era mazare uscata este permis a se combina cu lipide deci cu carne, mazarea proaspata si mazarea din conserva nu se combina cu lipide avand indicele mare .

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns watty spune:

La raport si eu: din pacate 68 kg ,dar stiu de ce...
vinovata se numeste pizza si muream de poftaaaa!
Asa ca o iau de la capat azi ,cand am mancat asa:
dimi - lapte 0,1% cu piane neagra si fructoza
pranz-branza si salata de morcovi crusi cu ulei si otet
seara- mandarine si mere

Abia astept miercurea de Monti.
Sper ca luna asta sa n-o mai dau in bara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Intru si eu la raport, rar, da' sa nu ma stergeti de pe lista ca va citesc si ma tin de monti atat cat pot, mai ales ca a venit mama la noi in vizita si ne gateste niste bunatati . Gata, promit sa nu ma mai abat, vorba lui Teo- o mica abatere face sa fi tinut monti degeaba in ultimele 2 sapt.
Raportez 63 kg, astept , merit deplin si promit sa incerc sa nu mai calc stramb.

Teo, nu te-am vazut in poze, sau am trecut eu pe langa si am ratat?

spor la slabit si va doresc sa poftiti doar Monti

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Seara buna fetele!

Intai sa raspund si eu Laurei.

1. Cartea nu era in franceza, doar titlul. .
Oricum, am sters link-urile ca nu mai erau bune. Cartile au fost sterse de pe site din motivul ca nu au fost download-ate.

2. Deci, uite ce raspunde nea Monti despre alune, nuci si alte din categoria lor, pe site-ul lui.

Intrebare: Sunt surprinsa de IG-ul nucilor. Chiar este asa mic IG-ul lor? Cum pot sa le mananc?
Raspuns: Alunele, migdalele, nucile si noix de cajou (nu stiu exact ce sunt) sunt glucide cu indicele glicemic foarte mic (15). Prin urmare, ele pot fi consumate in faza I.
Totusi, pentru ca ele contin destule grasimi, e preferabil sa le evitati la o masa glucidica.

Mai zice despre alune, arahide si nuci ca nu e bine sa fie sarate pentru ca excesul de sare favorizeaza retentia de apa si absorbtia glucozei, contribuind astfel la cresterea in greutate.

Deci mai bine fara , zic eu.

In carte am mai gasit un exemplu de pranz cu fructe:

PRÂNZ CU FRUCTE

Toate fructele sunt bune, mai puțin banana coaptă, care provoacă un răspuns glicemic important (index glicemic de 60). Bananele verzi nu sunt interzise, deoarece indicele lor glicemic e mai mic: 45.
Mâncați de exemplu trei sau patru mere, sau mai bine alternați cu portocale.
Puteți de asemenea sa mâncați două mere cu 50 g de alune sau migdale (se găsesc gata decojite); veți completa cu un iaurt.

In ceea ce priveste mazarea, nici ea nu are indice glicemic mare. Cea la cutie are intr-adevar, ig-ul 45, dar cea proaspata are 35.

Eu am facut mancarica de mazare cu carne. Mazarea era congelata. O consider proaspata sau la cutie?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput