Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucilleif spune:

Sa va spun ce mancarici am facut eu astazi pt tot weekendul:
Zacusca de vinete:am curatat vinetele,le-am taiat feliutze,le-am dat cu sare si le-am scurs intre servete absorbante.le-am pus l-a calit in putin ulei de masline,cand s-au inmuiat am turnat si 2 rosii date pe razatoare,piper si le-am bagat la cuptor vreo ora pana au scazut bine si la sfarsit cativa catei de usturoi si patrunjel.Imi va servi ca o garnitura:)
Fac si ciuperci umplute...toc coditele,le ameste cu niste branzica de oaie scursa(sper sa fie permisa) cu niste marar,le stropesc cu un fir de ulei de masline si le bag la cuptor.
Fac si ton scurs bine de apa,il amestec cu o lingurita de maioneza subtiata cu smantana pasteurizata de 15% si apoi il manac pe felii rotunde de rosii
Am si o conopida mare,am pus-o la oparit in apa cu sare,jumatate m-am gandit sa o bag la cuptor cu niste rosii si usuroi,iar jumatate sa o fac ca salata aia de brocoli cu sunca si ceapa,dar cu conopida.
Ce ziceti?e vreun carbohidrat aici?e monti?
Va pup si va urez un weekend placut si imi pare rau ca nu pot sa gatesc pt toate cele ce va duceti la birou si ati vrea sa gasiti mancarica monti acasa!va invit la mine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Salut fete frumoase si ambitioase!

N-am apucat sa revin cu greutatea, am avut ceva treaba, scuze. Am 69 kg si vreau sa ajung la 57. Acusor, as prefera sa ma treci de la 0. Saru-mana!

Eu incerc sa tin Monti, sper sa si reusesc, am lista cu 'Monti pe scurt' pe masa din bucatarie, asa ca o citesc cu spor. Iar de saptamana viitoare sper sa ma apuc iar de cardio. Multumesc de informatii, danat, unele chiar nu le stiam.

Azi am mancat asa:
MD: ceva salam si o rosie
P: gratar porc (slab), salata rosii cu branza si un ou ochi
S: ceva usor (sper, ca merg la soacra-mea )

Va pup si week-end placut si fara abateri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Buna seara,

Multumesc pentru raspunsuri. Anda intrebarea nu era pentru mine, nu tin dieta, am avut invitata la masa o persoana care tine Monti si in meniu erau si snitele, de asta am intrebat.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, imi este si frica sa spun, dar de doua zile am reusit sa tin monti curat! Nu ma ambalez prea tare, pentru ca azi am musafiri, si sigur o sa calc pe alaturi!
Sper totusi sa nu o fac foarte rau!
va tin la curent si voi posta si meniurile mele zilnice.

Inca ceva; am vazut la cineva ca manca alune. E voie? eu stiam ca nu!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am tinut Monti curat curatel ieri cand am fost invitata la masa la La Mama de catre prietena mea cea mai buna. Am rezistat tentatiilor (clatitele....) si nu mi-am luat nici un desert, iar mincarea am ales-o totalmente Monti (acolo ai de unde). Mi-este inca greu, simt apa in gura la vazul unor tentatii de-a dreptul aratoase, insa ma lupt si sper sa rezist. Din pacate, nu am nici o motivatie deocamdata, cantarul stagneaza dupa o saptamina de Monti si sala
Dar, eu ma motivez amintindu-mi ce spunea in carte Monti, ca o femeie a avut rezultate chiar si dupa 7 luni (!!!!!!!!) de regim. Sa bat in lemn,Doamne fereste,eu sper sa functioneze mai rapid la mine si sa se trezeasca odata la realitate metabolismul asta zanatec.
Hai pupe si vointa! (din categoria "curaj gaina ca te tai" )

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bine mihai, atunci sa ii spui invitatei ca am zis io sa nu manince snitele. gluma !
lucille, nu stiu de ce iti da mes ala, ca tot primesc mailuri pe DC. din cind in cind da rateuri aiurea. in fine. ti-am trimis alea.
corbioara mersic de urari ! si felicitari pt cum ai tinut monti miercuri. chiar ai fost un exemplu !!!
da andanii tre sa le rezolv. ca sa nu ma rezolve ele (problemele) me mine/ mersic de incurajari !
felicitari "curate-curatele" danat ! mi se pare ca ziceam la un moment dat. perioada de stagnare prin care treci e normala. daca am timp, caut pasajul in carte ref la stagnare. nu da inapoi, ca esti ok acum .

fug la cumparaturi. tre sa fac jdemii de feluri de mincare azi.

pupat si imbratisat

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Buna dimineata tuturor!

Marturisesc: am mancat ciocolata (cu lapte si nuci) in week-end, iar in rest, desi am mancat Monti, am mancat muuult si des!

Rezultatul: din fericire 89.5 kg - nenea M e baiat de treaba si nu m-a pedepsit imediat!

Consecinta: azi mi-am propus o zi de mere, sa-mi spal pacatele

Si promit ca nu mai fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anda multumesc si eu pt felicitari si ma bucur ca am reusit, era mai greu, am fost plecata de acasa, mult de lucru, alergatura pe drum, apoi am avut de predat un curs si apoi direct la sala deci tentaia mare si de a lua ceva pe drum dar si de a manca la intoarcere acasa, si uite ca am reusit gandindu-ma la ziue propusa de miercuri si a trebuit sa ma tin de ea, deci e buna metoda!!!
Acum pot sa iti retragi laudele ca am pacatuit greu in weekend ca am fost la o zi de nastere si am gutsta din multe bunatati de casa, iar ieri la unica masa din zi am mancat putina mamaliga la puiul cu usturoi, deci de azi trebuie sa ma surghiunesc ca e jale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Buna ambitioaselor.

Eu am mai citit ce ati scris dar din lipsa de timp, caci mi-au fost toti copiii bolnavi, nu am mai scris.

DIn cauza starilor de slabiciune pe care le-am avut, am hotarit sa iau masuri. Am luat fier si vitamine, si am tinut un monti faza II-a ca sa se mai obisnuiasca organismul cu noua greutate. Se pare ca la mine nu e bine sa slabesc multe kg in timp scurt. A fost prea mult 5 kg intr-o luna.

Asa ca pentru raport eu stagnez la 62 kg.

Acuma mi-e un pic cam greu sa revin la faza I dar ma straduiesc, imi string toate puterile si sper sa reusesc si sa nu-mi mai fie rau. Teoretic mai am de slabit 2 kg ca sa ating tinta fixata desi eu as vrea sa mai dau jos macar 4 kg.

Anda Panda Felicitari pentru job.

In legatura cu ideea ca sportul singur nu slabeste sint aproape de acord. Dar eu am slabit intr-un an 12 kg doar cu sport ca de mincat mincat la fel. Poate doar mai multe iaurturi cu fructe si orez cu carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

De azi vreau sa revin si eu la Monti... stiu ca tine regimul asta la mine; l-am tinut acum vreo 2 ani jumate si am dat jos in 2 luni cam 10 kg... asa ca stiu ca merge...dar ...ufff delasarea asta!
Sper sa ma tin si acum si pe o perioada mai multa! Ca am pus la loc deja majoritatea kg date jos!

Deci azi:
MD: lapte oke 0,1% cu 2 linguri de fulgi integrali secara Sanovita;
Pranz servici: 1 mar, o grefa, un iaurt 0,1 (m-am gandit cam tarziu ca puteam sa-mi fac o omleta ceva... maine..);
Cina: piept de pui la cuptor cu suc de rosii.

Azi vreau sa fac conopida cu cascaval la cuptor - pentru maine!
Succes si voua!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput