Montignac: ce am mancat azi (80)
Raspunsuri - Pagina 7
andanii spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Eu o zi de mere, iar seara o musaca cu vinete, carnita, diverse legume permise. Deci Monti :)
Anca, da, la dovlecel ma refeream. Din cate stiu eu dovleacul nu e permis, are prea mult zahar.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
DOVLECEI - indice glucimic 10-15 deci permis sub orice forma posibila
ANDANII

adinag spune:
quote:
Originally posted by corbioana
la raport si eu cu ce am papat ieri, pt ca ma credeti sau nu, dar am fost pe drumuri si cu munca toata ziua, si cu tiate astea, neavand timp sa mananc pana pe la 1 si aflandu-ma prin oras, eram tentata sa-mi iau ceva de papa ca pana seara nu ajungeam acasa. Dar mi-am amintit de ziua noastra Monti de aici, si am cumparat o lipie integrala (mic dejun deci). iar acasa am papat pe la 5 sa zicem de pranz o portie mica supa de pui cu legume permise (dovlecel, gogosar, rosie, pastarnac). Iar ca pt cina, o rosie, o felie de cascaval, pastrama.
Deci am reusit sa tin Monti!!!!
pastarnacul nu-i permis.
dovlecelul nu stiu sigur
dar am mancat si eu azi supa crema de dovlecei.
sunt aproape de a ma las de MM. nu inteleg de ce am asemenea oscilatii extreme de greutate. chiar ieri eram asa bucuroasa ca am mancat 100% MM si nici prea mult cantitativ. Rezultatul: crestere in greutate. si nu-i vorba de CM si nika. sunt suparata!
am impresia ca la mine pur si simplu nu mai tine sfoara ca anul trecut.
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
andanii spune:
Da dupa cum ati observat am aparut , ma rog la cate fete noi sunteti nici nu ma mai stiti toate ... am avut trei luni de cosmar ... mii si mii de probleme, nu am reusit nici sa mor ... acuma insa revin in forta ... vad ca sunt mii si mii de fete noi , ca anda a ajuns premianta ... felicitarile mele , si asemenea la teodraghici
de maine o sa scriu zilnic si raspund la intrebari cu aceeasi promptitudinea ca si inainte
va pup pe toate
ANDANII 

andanii spune:
Cum sa te lasi , te rog nu dispera cauza este ca se formeaza muschii care sunt mai grei decat grasimea .....
nu e permis pastarnacul , dar nu cred ca ai mancat kg
[/quote]
hai te rog , suntem alaturi de tine 
pastarnacul nu-i permis.
dovlecelul nu stiu sigur
dar am mancat si eu azi supa crema de dovlecei.
sunt aproape de a ma las de MM. nu inteleg de ce am asemenea oscilatii extreme de greutate. chiar ieri eram asa bucuroasa ca am mancat 100% MM si nici prea mult cantitativ. Rezultatul: crestere in greutate. si nu-i vorba de CM si nika. sunt suparata!
am impresia ca la mine pur si simplu nu mai tine sfoara ca anul trecut.![]()
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
[/quote]
ANDANII 

Anda Panda spune:
salut! postez meniul pt ieri, de sf monti
dimi: biscuiti (permisi) cu dulceata fara zahar
prinz: supa legume (permise)
ostropel pui cu sos de ciuperci + muraturi
seara: mere
in schimb azi
am sarit peste mic dejun
prinz cremvusti, brinza degresata, mozzarela proaspata, legume crude (cozi telina si rosii)
andanii, bine ai revenit ! cu forte proaspete, da ? vezi ca noi avem miercurea sfintu monti. nu stiu daca in fiecare miercuri, inca nu am stabilit. cert e ca miercurea trecuta au tinut monti toate fetele si ma bucur enorm pt asta. precum vezi sintem 3 finaliste. te asteptam in tabelul de sus.
pt mihai zic asa: ca daca ai de slabit peste 10 kg nu prea m-as incumeta in locul tau. pentru ca "prajeala e prajeala". depinde dupa aia si de virsta, ce fel de metabolism/organism ai...- cu cit esti mai tinar, cu atit organismul raspunde mai bine la "comenzi". in fine...e o intreaga teorie. daca tii dieta asta de nu stiu cit timp si nu ai facut abateri e ok. daca abia te-ai apucat... "pastreaza pentru mai tirziu" ![]()
eu stiu un fost coleg de-al meu, care a tinut nu stiu ce dieta (nu asta). a dat clasa tuturor. slabit misto in timp record. am senzatia ca barbatii daca isi pun in cap asa ceva intrec femeile "lejer de tot".
fructele de mare sint ok . eu stiu un sos pt creveti, dar nu am reteta la indemina. revin mai incolo cu ea.
despre dovleac
Pumpkin, gourd* 75
iar steluta inseamna
* These foodstuffs, even though they have high GIs, their pure sugar content (pure glucid) is quite low (approximately 5%.) Consuming these foods should not significantly affect blood sugar levels.
pt alte info consultati tabelul
http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php
luci, daca vrei imi poti trimite PM cu adresa ta de email si iti pot trimite cartile daca nu le ai, ca sa iti dam de lucru pt inceput. ![]()
si scuze, era sa uit: Bine ai venit !! si spor !!
ps: mi-am gasit job. e misto ca bine platit. e pe termen scurt - asta nu stiu daca e misto sau nasol. ca sa fiu sincera nu am timp sa ma pregatesc pt admitere la scoala, asa ca astept sa se termine contractul asta la sf lui nov, in speranta ca nu o sa il prelungeasca. chestie misto insa : experienta de acum o pot folosi ca "un rind in + in CV" - care aci conteaza destul de tare.
asa ca o las m moale cu netul ca nu am timp seara cind ajung acasa. nu imi vad capul de treaba.
sa auzim de bine !!!
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
lucilleif spune:
Anda Panda am incercat sa iti scriu PM dar din pacate nu accepti mesaje private...de fapt nu-i bai ca imi pot posta mailul aici:lucianawolf2002@yahoo.com(pt cartile monti) si multumesc mult de primire si raspunsuri sunteti niste dragutze toate.eu deja m-am apucat de gatit mancaruri monti,imi place sa gatesc de aceea il consider o dieta perfecta,desi nu stiu daca o sa slabesc cu atatea bunatati.Azi voi manca asa:
dimineata felii de salam si branza topita+cafea decaf cu ciclamat
pranz:mai am salata d-aia cu brocolli monti si vinete marinate tot monti
seara:mai mult ca sigur peste cu lamaie si zacusca
S-aveti o zi minunata!
Luci
ariel_7000 spune:
buna fete si baieti! dimineata aveam 63,8 kg...s-a mai urnit putin caruta:) vad ca in zilele in care inlocuiesc masa de dimineata cu proteine concentrate scad mai mult in greutate decat in zilele in care mananc glucidic dimineata...inca experimentez.
azi:
dimineata: 2 batoane cu tarate si dulceata de fructe de padure de la arovit, fara zahar, cu fructoza, aceeasi cafea lesinata, cu fructoza
pranz:omleta din 2 oua cu gogosar si marar
seara:branzica de casa.
data trecuta cand am tinut dieta am facut si eu snitele:oul batut se amesteca cu cascaval ras, se tavaleste carnea batuta bine si se pune la prajit in uleiul incins. eu am facut numai din carne de pui si am folosit ulei de masline.
mi-a facut mama chiftelute de pui, fara cartof sau paine, dar inca nu le-am gustat...sunt curioasa cum au iesit...
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4
corbioana spune:
Adinag multumesc pt info. Nu te lasa, bafta multa!!
Deci pastarnacul este interzis, ca si morcovul????
Insa eu ziceam de dovlecel , nu de dovleac ceea ce e cu totul diferit. Si stiu ca dovlecelul este permis la Monti. Am dreptate??
Anda succes la noul job, felicitari!
Spor tuturor!
andanii spune:
corbioara pastarnacul ca si morcovul interzis.
fetele care intreba de dovlecel este permis si are indicele mic, nu de dovleacul ala portocaliu inauntru din care se face sperietoare ... da ala nu e permis
anda da am revenit cu forte proaspete si ceva kg in plus
, ma bucur penteu job-ul tau , le rezolvi tu pe toate , esti fata destepata 
ANDANII 

danat spune:
Salut de vineri fetele vesele!
Sa va spun ce am "patit" aseara: am fost la sala din nou si am facut cam 50 minute cardio (bicicleta si banda mers rapid) si vreo 20 minute de brate si abdomene. Cand am plecat, am simtit eu ca ma dor bratele cand rotesc de volan, dar am zis ca e prea imediat dupa efort. Ajung acasa, ma apuc de treburi, ma tot dureau, ba simteam ca plesneste brandu'
Pun mina si-l sun pe un var de-al meu care a terminat ANEFS-ul sa ma lamureasca (el a facut antrenamente personalizate si diete pt diversi sportivi). Si am aflat niste chestii f interesante pe care vreau sa vi le zic si voua (daca nu le cunoasteti deja):
- sportul singur nu slabeste!(fapt confirmat si de Monti) decat daca e facut pina la epuizare(cam 3 ore pe zi minim), ceea ce nu e cazul.
- la inceput te umfli, pentru ca fibra musculara se dilata, dar in timp - o luna doua - incep sa fie inlocuite rezervele de grasime cu masa musculara, care ocupa mai mic volum decat tesutul adipos, deci arati mai suplu, dar nu esti mult mai usor.
- kilograme multe nu se pierd (numai)prin sport, ci se obtine prin aceasta miscare o antrenare a apei din organism, eliminarea ei din tesutul adipos, ceea ce duce la scaderea in greutate.
- daca transpiri mult in timp ce faci sport, este clar ca arderile sunt intense oricum si organismul raspunde usor la slabire (daca nu - cazul meu, care incep sa transpir dupa cel putin juma de ora de muncit
- atunci slabesti lent, asa cum ti-e si metabolismul
)
- persoanele cu metabolism spre lent, nu ar trebui sa manince in prima faza de dieta nici un fel de carbohidrati (mai ales din cei din produse integrale) pentru ca orice carbohidrat duce la fixarea grasimilor in tesuturi.
- nu prea functioneaza dietele daca bagi fructe ca banana, strugure, para...iar la unii nu functioneaza nici daca maninci mere ptr ca prin potasiul si nu stiu mai ce mi-a zis el, fac sa retii apa si nu dau drumul grasimilor. Mi-a recomandat kiwi si grepfruit/ lamai 
Asa ca, am zis ca de-acum renunt la pesmetii integrali la micul dejun si voi minca ori iaurt gol, ori fructe - nu stiu daca voi putea renunta la mere, macar 3 pe sapt...
Sper sa nu radeti de mine ca am tinut sa va spun si voua, dar mie una mi s-a parut logic si interesant ce mi-a povestit (bine, eu aici v-am scris f putin, dar am vb juma de ora la telefon).
Pupici si we plakut!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)