Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna! am reusit sa fiu cumintica 100%...cu greu, pt ca am fost la concert la phoenix si m-a pocnit o foame de lesinam si aia aveau la bufet numai "trash-uri", asa ca am strans din dintzi si am rabdat...iar cand am ajuns acasa nu imi mai era foame, asa ca am rontait niste alune...
azi nu mi-am facut prea multe de mancare, asa ca dimineata am "trisat" putin si mi-am facut o portie zdravana de proteine (e tot Monti...dar am trisat:))
la vreo 3 ore am baut o cafea lesinata, adica 1/3 din cana cafea, restul apa si 1 zaharina
la pranz voi manca cateva ciupercute calite, care mi-au ramas de ieri:)) cu un iaurt olimpus
seara: cred ca 2-3 mere.

nu stiu de ce, dar de 4 zile ma doare burta foarte tare si sunt balonata...si am eliminat fructele, caci le-am crezut vinovate...

danuta, batoanele cu tarate, cred ca sunt ok pt noi...sunt si bunicele la gust, seamana cu grahamul, numai ca au o textura mult mai grosiera. eu le iau de la un chiosc de langa servici (langa p-ta chibrit), sunt produse de Spicul si am inteles ca se mai gasesc in zona garii. nu costa nici mult.costa 6000 lei un pachetel care are 2 batonase, cam de 10 cm fiecare.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

la raport si eu cu ce am papat ieri, pt ca ma credeti sau nu, dar am fost pe drumuri si cu munca toata ziua, si cu tiate astea, neavand timp sa mananc pana pe la 1 si aflandu-ma prin oras, eram tentata sa-mi iau ceva de papa ca pana seara nu ajungeam acasa. Dar mi-am amintit de ziua noastra Monti de aici, si am cumparat o lipie integrala (mic dejun deci). iar acasa am papat pe la 5 sa zicem de pranz o portie mica supa de pui cu legume permise (dovlecel, gogosar, rosie, pastarnac). Iar ca pt cina, o rosie, o felie de cascaval, pastrama.
Deci am reusit sa tin Monti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns watty spune:

...eu ieri seara am reusit s astau cu fructe (o grefa si 4 mandarine) insa inainte de asta,pe la vreo 18.30 m-a palit o pofta de ciocolata..si am mancat 4 patratele de ciocolata 70%...

Azi dimi-ceai de tei cu fructoza si lamaie si paine neagra.
Revin pt pranz si cina,ca inca nu stiu.
O zi buna la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Buna tuturor!
După ce am spart ziua ieri cu o cafea, am reusit sa mananc micul dejun, pranzul si cina - all inclusive - la 10 seara intr-un ardei cu zacusca. Asta-i tot. Dar mi-a fost rau de foame azi dimi!
Pregătesc azi vinetele alea la cuptor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucilleif spune:

Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru caci de azi a inceput si eu aceasta dieta Monti.Sper sa dea rezultate,caci eu sunt o grasana cu greutate:) as vrea sa va rog sa ma treceti si pe mine la tabel cu 1,70 si 110 kg.
Eu am mancat azi asa:
dimineata ardei prajit cu branza si vinete marinate in otet(toate pregatite dupa retetele care le-am citit pe forumurile voastre de aici)+ o cafea decaf cu ciclamat
pranz(am respectat cele 3 ore,ba chiar mai mult) 3 mere
cina salata de brocoli cu sunca ceapa si maioneza tot de pe aici am reteta si ton cu maioneza
E bine? stiu ca manac destul de consistent dar vreau sa o iau treptat caci eu am fost o mare mancacioasa si daca ma infometez cateva zile iar dau iama...de data asta sunt decisa,mi-am cumparat si cantar azi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

lucilleif eu as fi mancat merele seara si ce-ai mancat seara as fi mancat la pranz. Ideea lui Monti e tocmai,sa mananci consistent la mesele principale, ca sa nu dai iama in frigider de foame.

Eu dimineatza am papat omleta din 3 oua, cu sunca, ceapa si branza. Facuta cu untura de gâscă (ce mai! am aplicat toate regulile monti!!!)
La pranz: carne de pui cu conopida. Un iaurt
Diseara... ce-o da D-zeu sa am pe acasa...Poate o salata de fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucilleif spune:

Am si eu cateva intrebari,nu stiu daca se potrivesc topicului dar in alta parte nu stiu unde sa le postez.
Eu sunt mare mancatoare de branza si as vrea sa stiu ce avem voie..am inteles ca glucidele se afla in zer,deci teoretic orice branza uscata e buna?adik cascaval,telemea,feta,branza topita?
crevetii se incadreaza cu pestele?adik putem manca creveti trasi in putin ulei cu smantana?
legumele permise de genul conopida,brocoli,ceapa,vinete,dovlecei,pot fi combinate mereu si cu carne,peste,sau branza?
....si mai am mai multe,dar astea imi vin in cap acum.va multumesc si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Buna seara,

As vrea sa va intreb daca cunoasteti vreo reteta de snitele care sa respecte regulile regimului.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by Mihai33

Buna seara,

As vrea sa va intreb daca cunoasteti vreo reteta de snitele care sa respecte regulile regimului.

Multumesc

snitelele se fac cu faina de soia, linte sau naut si ou

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by lucilleif

Am si eu cateva intrebari,nu stiu daca se potrivesc topicului dar in alta parte nu stiu unde sa le postez.
Eu sunt mare mancatoare de branza si as vrea sa stiu ce avem voie..am inteles ca glucidele se afla in zer,deci teoretic orice branza uscata e buna?adik cascaval,telemea,feta,branza topita?
crevetii se incadreaza cu pestele?adik putem manca creveti trasi in putin ulei cu smantana?
legumele permise de genul conopida,brocoli,ceapa,vinete,dovlecei,pot fi combinate mereu si cu carne,peste,sau branza?
....si mai am mai multe,dar astea imi vin in cap acum.va multumesc si va pup

branzeturile care le-ai enumerat sunt ok ... branzeturile proaspete sunt cu semn de intrebare ... dar a trecut sezonul .... asa ca nu mai e problema nu?

legumele permise de genul conopida,brocoli,ceapa,vinete,dovlecei,pot fi combinate mereu si cu carne,peste,sau branza DA DA DA DA

ANDANII

Mergi la inceput