Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Ankutzika, da, ma ajuta sa stiu ca nu sunt singura "pacatoasa". Mama ei de cafea dar offff aia nu, aia nu .... tare-i greu!

Insa pentru maine jur cu mana pe cravata de pionier ca-mi aduc ness-ul decaf de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Laura, asa sustine si Caroline, alias Mon. Nu stiu explicatia, dar cica este corect. Pupici!!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Laura raspunsul la intrebarea ta e ca painea integrala are IG = 35 (parca) deci o potzi asocia cu lipide. Eu una fac paine integrala la masina de paine. Si zic ca e OK. O pap si cu dulceatza, si cu carnitză (dar nu dulceatza cu carne :D, desi am remarcat ca se 'poarta'). Dar eu nu sunt 100% regim (ca nu prea am nevoie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

fetelor, eu am baut cafea tot timpul, uneori si trei pe zi (e drept ca eu o beau fara zahar) ... a fost singurul lux pe care mi l-am permis constant, ca abateri am mai avut din cand in cand .. acum fiecare face cum crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Meniu de azi:
dimineata: parjoale din carne de pui cu dovleac si ou, sos de smantana cu ciuperci, ceapa si usturoi
amiaza: o grefa+ o para + cateva mere
seara: niste fripturica de rata
tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am o intrebare pentru voi, cunoscatoarele Monti: fructele de mare sunt ok? si cum sa le gatesc sa fie cat mai gustoase, dar incadrate in regulile Montignac?Iar pestele marinat e ok? Daca nu are zahar?Eu sunt pe lista cu fetele in pauza de monti, si o sa raman acolo mult si bine, ca nu reusesc sa ma adun sa mai dau jos ceva ceva...si am cu vreun kil si un pic mai mult decat in tabel . OfffAna-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

laurat, eu nu ma refeream la asociere, ci la faptul ca ai mincat seara. poate ma exprimasem eu aiurea.
ralu, am trimis alea.
acusor, te pindesc. si totodata te astept in tabelul de sus.

as mai scrie dar sint obo si mi-e somn.

cu toate astea ASTEPT CU NERABDARE ZIUA DE MIERCURI !!!!
MA BUCUR ENORM CA ARE SUCCES. SPER CA PE VIITOR SA MAI TINEM TOATE IN ACEEASI ZI. MI SE PARE MAI MISTO. PT VOI IN PRIMUL RIND, SI PT MINE. CA NU STRICA, ORICUM.

va pup pe toate !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, eu n-am mai raportat greutatea, ca-s in mijloc de ciclu…

Dar revin cu mesele:
MD: o cafea, eterna cafea chioara…
P: salata de varza alba
C: 2-3 mere coapte la microunde, ca crude ma seaca la stomac…

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna ziua, zi de Monti!
Ankutzika banuiam cumva raspunsul referitor la cash....uooof si cat e de bun!
Cat despre cafea, eu nu pot renuntza la ea, ma pune in miscare dimineata, dar nu o beau tare, si oricum, cu indulcitor. Asta e, sorry, dar imi asum abaterea asta, sper sa nu fie asa bai. Insa conform regulilor Monti, nu pricep cum e mai bine: sa si maninc un mic dejun Monti odata cu cafeaua, sau sa las asa cum sunt obisnuita, sa maninc la 2 ore dupa cafea?

Meniul de azi:
MD: cafeaua, iaurt 0% cu 2 pesmeti integrali
P: conopida la cuptor cu smintina, si o felie de pui la gratar
C: cred ca salata verde cu andive si peste

Spor la slabit!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns watty spune:

Salutare fetelor!
Buna zi de Monti azi!

Eu iar sunt la 68....nu-sh ce naiba ,dar nu ma dau batuta ca tocmai ce m-a incurajat Anda Panda :-).

Azi dimi:
lapte 0,1% cu fructoza si orz solubil,cu paine neagra .
La amiaza nu stiu,dar imediat ce mananc o sa postez.

Haaaaidee Montiiii!

Mergi la inceput