Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! dimineata aveam 63,8 kg, dar pt modificare in tabel astept ziua de luni, ca sa se vada ca "misca" ceva.
eu mi-am luat rolul in serios si de vineri nu am mai facut nici o abatere...ma pregatesc sufleteste de "ziua monti":)
tinctura de ovaz o iau dimineta pe stomacul gol (adica pe la 6,30), apoi mananc pe la ora 9...deci, chiar daca o consideram glucida, trece suficient timp decand o iau pana la masa de fructe.
mai iau o data, seara, inainte de culcare, iar eu ultima masa o iau pe la 19.
cred ca nu-mi influenteza dieta...
am renuntat si la struguri, mi-am facut "plinul", asa ca sper sa misc caruta...
fetele care papa fibrobar (sau termopan cum ii zic eu)...ar fi bine sa il uitati! eu mi-am ratat dieta acum 2 ani cu termopanele astea:)
nu mai stiu cine zicea de crize de hipoglicemie...eu sunt hipoglicemica cu acte:) de la dr.
mi-au zis dr. sa mananc putin si des, in special glucide cu absortie lenta...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am "inviat" fetelor si eu, a trecut raceala, enterocolita si kiklul si le-am supravietuit . Cantarul imi arata fix ca dupa prima saptamina, am avut mici abateri, asa ca eu nu consider ca am tinut Monti. Insa l-am reinceput din weekend si sa dea Dumnezeu sa ma pot tine total de data asta!
Apropos ati vazut cat s-a schimbat Corina Chiriac? Am prins cateva minute dintr-o emisiune in care povestea ca a slabit 30 kile intr-un an si jumate. Ma gandeam, fata de campioana noastra teodraghici, Corina e mic copil
De ieri m-am reapucat de fitness (o fi bine, o fi rau?! ce ziceti?)si m-am simtit extraordinar!!! La ora 12 noaptea, dupa o zi grea la servici si o ora jumate de fitness, nu mai adormeam, eu eram fresh, m-am uitat la toate emisiunile posibile. Nu ma recunosc, eu care la ora 10 abia-mi tineam ochii deschisi....
Astept cu interes si eu Miercurea Monti, iar azi am papat asa:
MD: cafea slaba cu indulcitor, iaurt mare 0%
P: piept pui gratar, cascaval si gogosar
C: salata verde cu andive si brinzica (cas)

Apropos, fetelor, oare casul de vaca e ok?! Sau o fi dintre cele gen proaspete? Acum mi-am dat seama ca ar fi posibil sa fie la limita...
Si inca o intrebare: voi ati facut sport in timpul regimului?

Haide pupici si sa ne facem 'moase (cum zice Raducul meu )



"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

No buna ziua! Nu dau raportul ca m-am lafait in weekend. Dar de ieri, s-a ispravit(zise ea cu glas sfirsit).
Mno deci de ieri m-am hotarit sa pap in felul urmator: dimineata fructe-muuulllte, la prinz-pui la gratar cu multe legume, iar seara-peste la gratar cu multe legume. sa vedem daca merge , ca la mine e intepenit cintarul de cam multisor. Drept e ca am tot dat cu stingu-n dreptul.
Cica vreau sa tin dieta in felul asta cam 2 saptamini, dupa care sa introduc lactate degresate, si apoi cerealele integrale. Sa vedem cit ma tine.
Danat-eu fac sport de multisor. Am ajuns sa fac aproape in fiecare zi cardiovascular cam 45 de min. Faceam o ora, dar am facut la un moment dat o pauza mai lunga si am luat-o mai usurel. Sper ca intr-o luna sa ajung din nou la o ora. Vreau sa zic ca pe mine cardiovascularul ma ajuta cel mai mult sa slabesc. Fiindca am dat-o de prea multe ori in bara cu dieta, si pacatuiesc in fiecare saptamina cu ceva dulce. Acum cica renunt la dulciuri..Din ianuarie pina acum am dat jos 20 de kg. Asa ca eu cica am gasit secretul fericirii: monti si cardio. Si ciocolata
De azi incep scoala: sint mai emotionata decit am fost in clasa intii. Vorba aia-curaj gaina ca te tai!
Va pup si bafta cu monti.
PS-Miercuri e montignala generala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ankutzika...vanata cruda o tai pe lungime in 2...apoi o scobesti (tot cruda) si faci 2 barcutze...ce ai scos din scobitura amesteci cu restul (verdeata, ardei, ceapa, usturoi, dovlecel, sunca, etc). amestecatura asta o calesti in putin ulei de masline, apoi umpli scobitura din vanata (cruda:)) si le bagi la cuptor...eu le-am tinut 1/2 ora sa fiu sigura ca se fac...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ariel-7000-stii ca mi-ai facut pofta cu vinetele tale. Am si eu vreo 3 in frigider. Maine cred ca voi incerca reteta ta.


Off topic-fetitei mele ii place mult numele " Ariel"


Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ralu, spor la treaba si pofta buna:) cat despre ariel...la mine e "boala" veche...m-am indragostit de mica de desenele animate cu "mica sirena" si de acolo mi se trage...am vrut sa-i dau fetitei mele numele asta, dar a turbat tot familionul ca dau copilului nume de detergent:). poate daca voi avea baiat pe viitor, ma vor lasa sa-i zic Sebastian, numele crabului din acelasi desen animat:)))

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Multumesc de reprimire!

Azi am "reusit" sa nu-mi pun ceasul sa sune, ca atare am zburat spre birou fara sa ma cantaresc, asa ca ramane pe maine cu startul oficial.

Miercurea zi fara abateri??? Pai e bine, inseamna ca incep in forta, numai ca trebuie sa ma uit pe reguli, sa nu fac vreo boacana, ca oi mai fi uitat una-alta in perioada de pauza. Stiu ca am avut problema asta si data trecuta cand am tinut Monti, dar eu chiar nu vreau sa renunt la cafeaua adevarata. Pliiiiiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Bine v-am regasit, dragele mele slabute!

Am lipsit motivat la raportul de ieri (am fost plecata din Bucuresti dar am reusit sa mananc Monti adica dimineata o cafea, la pranz rulou din piept de pui si ciupercute umplute cu cascaval, seara 1/2 gratar ff slab de porc fara altceva dar nu pot spune ca a fost Monti 100% toata ziua, pentru ca:
- eu beau cafea de care mi se da, in consecinta numai acasa, in week-end beau decaf insa intotdeauna am indulcitorul la mine
- am baut un gin-tonic seara

Chiar daca ma trece acusor in tabel abia lunea viitoare, trebuie sa anunt cu mandrie 89.5 kg si sa sarbatoresc alaturi de voi faptul ca e prima oara in ultimii ... n ani cand scad sub 90! Ma ajuta mult sa stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc! Mai am o aniversare: pe 22 oct am implinit doua luni de Monti si nici nu stiu cand s-a dus timpul...si cand s-au dus 16.5 kg!

Am facut un calcul si, conform clasificarii dpdv al IMC, mai am 4.5 kg pana cand "promovez" de la obeza la foarte grasa (Doamne, cum am ajuns eu sa ma bucur de asa ceva, eu care cand ajungeam la 65 kg mancam mere o saptamana de disperare!)

Apropo de mere....azi am zi de mere ca sa compensez gin-tonicul de aseara. Dar voi tine si eu Monti maine alaturi de toata lumea, foarte buna idee! O sa-mi iau borcanelul cu decaf solubil de acasa, sa fiu sigura ca fac totul ok.

Ariel, pe baietelul meu il cheama Sebastian :) dar sa stii ca n-a facut nimeni misto de el apropo de desenul animat.

Tot pentru Ariel: si eu am hipotiroidita (e Hashimoto adica autoimuna si nu mi-a alterat rezultatele analizelor specifice, dar am un nodul relativ mare, in consecinta iau deocamdata Euthyrox zilnic), insa medicul la care am ajuns la Parhon sa-mi faca biopsie m-a sfatuit sa iau Seleniu, se pare ca ajuta. Eu iau zilnic si, cand imi repet analizele (in nov) iti spun daca se vede ceva efect. O sa incerc si eu tinctura de ovaz, merci de pont.

Revin la cafea - stiu ca nu e Monti dar nu pot fara cafea dimineata! O fi o abatere asa de mare? caci uite, totusi am dat jos, chiar daca beau zilnic!

Ne vedem maine, de Sf.Monti!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Anda, eu stiu ca lintea se poate asocia cu lipide, gresesc? Ca de aia foloseam faina de linte pe post de faina la prajituri.

Azi:
D - un mar, si mai apoi 2 chifle integrale cu tarate, cu gem fara fructoza si un pahar de lapte batut 0%
P - sufleu de conopida, 2 oua ochiuri si o felie de cascaval
G - un mar
C - supa de linte, salata de vinete cu salata verde

INTREBARE PT CELE MAI CUNOSCATOARE DINTRE MONTIGNACE: Am citit pe forumul culinar, la subiectul cu Montignac, ca noutate, cum ca daca painea facuta in casa e facuta 50% faina integrala si 50% tarate, atunci se poate asocia cu lipide. Nu-mi pot explica asta...asa o fi?? Care o fi explicatia logica?

Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Danat, casul nu e ok! Adica zerul din el nu-l accepta Mr. Monti. Desi... stiu!
Zirina, cafeaua merge, desi e mai bine fara, dar in faza intai trebuie decaf. Cica determina si ea cumva o cretere a raspunsului insulinic. (Si eu beau cafea - daca asta te mai ajuta cu ceva...) Si, apropo, maine bem cafea macar decofeinizata?
Ariel, vanata asta nu iese amara de de la sucul ei? Presupun ca nu, pt ca ai fi spus si n-ai fi mancat, dar...?

Mergi la inceput