Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Salutare fetelor! Ce ma bucur sa va gasesc in continuare pe baricade! Eu renuntasem o perioada la Monti, am mai slabit ceva, dar nu prea mult. Maine dimineata ma cantaresc si o sa te rog Acusor sa ma treci la categoria 'active', ca vreau sa ma mai dau jos ceva.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Laura, multumesc, ma gandeam eu ca nici macar ala nu se poate acolo drept un dulce ceva...eu le mancam in loc de o masa, asta e...

Felicitari elutaf pt atingerea targetului!!!! Spor la mentinut!!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu am avut 64.1 azi! Pt raport, desi am mancat destul de aiurea in weekend. Dar am constatat ca o zi numai de fructe poate face mult bine ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ralu, soia are IG 15, deci e ok. la mic dejun glucidic poti include laptele de soia. in privinta unei mese protido-lipidice poti inlclude germeni de soia. cu alte cuvinte poti asocia doar anumite feluri de soia in functie de ce derivat e. daca nu ai cartea in format electronic da-mi PM. daca o ai, da o cautare dupa cuvintul soia in document. gasesti mai multe informatii.
watty, e o perioada normala. rezistenta pe care o intimpina organismul tau e doar "o faza". nu te lasa, esti pe drumul cel bun.
corbioara, era cineva care minca fibrobar insa nu stiu cine anume. daca vrei, cumpara un baton si scrie ingredientele pe forum. bagam noi ochiul critic si-ti spunem.
ariel, cum iei tinctura? ovazul cred ca e glucida. o conta ? o trebui sa tii cont de pauza intre mese ? nu stiu sa iti raspund, era doar o idee. iti doresc sanatate !!!
lauraT, supa de linte ... seara ... nu stiu ce sa zic. eu am stagnat de la fasole, linte, paste integrale. organismul tau poate reactiona diferit fata de al meu. dar e un punct de vedere.+ ca intre prinzul tau si gustarea aia trebuia sa stai 5 ore. ai stat ? ca eu nu as rezista far' sa bag nimica-n gura.
ELUTAF, FELICITAAAAARI !!!!!!

ai ajuns in top !!!
mara, bine ai venit. vezi ca miercuri e sfintul monti.
lgireada, nu e bai daca ai mincat aiurea. ideea e sa nu maninci chestii interzise, aia era nasol.
si da, ai dreptate o zi de fructe face numai si numai bine. de cind zic ca o sa tin o zi din asta si mereu ma iau cu "altele". poate o sa tin chiar miercuri.
acusor, ai o treaba importanta de facut. de trecut doua finaliste in tabelul de sus. te invit !!! da' tu cind vii ??

SI NU IN ULTIMUL RIND VA REAMINTESC CA MIERCURI E ZI MONTI, ASA CA:
1. TOATA LUMEA TINE MONTI 100%
2. SCRIEM CE AM MINCAT TOATA ZIUA, FARA MINCIUNELE
3. SINT OK DOAR ALIMENTELE PERMISE 100%, NU ALIMENTE CARE SINT DOAR TOLERATE.

SPOR TUTUROR !!! ABIA ASTEPT ZIUA DE MIERCURI.


POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetele!
Am modificat tabelul. Va rog, verificati, daca am scris vreo prostie.
Laura_cafea, Mara76 si tlaura, bine ati revenit la "active". Va rog, spuneti-mi informatiile actualizate, adica kg actuale, la cat vreti sa ajungeti si cand ati inceput.

Acum sa spun si despre concediul meu.
Desi am mancat bine, raportez si eu un kg in minus. Nu stiu care e fenomenul, dar de fiecare data cand plec undeva si mananc interzise, scad si kg.
Am fost la Moeciu unde am mancat in fiecare zi mamaliga. In prima zi, tochitura cu mamaliguta, a doua zi bulz, a 3-a zi iar tochitura.
E drept ca dimineata mancam Monti si seara 2 mere. Am fost si 2 zile la soacra-mea si am mancat la un mic dejun protido-lipidic si paine.
Imi era tare teama ca o sa ma certe cantarul.

Anda, sper cat mai curand sa ma alatur voua in lista.
Eu am revenit la Monti, doar cu mancarea. Cafeaua e inca cu cofeina. Maine, nici cafea d-asta n-am voie sa beau?

Corbioana, eu mai mananc din cand in cand, seara, Fibrobar. Nu e Monti pentru ca uite ce contine:

Ciocolata vegetala cu un continut mic de zahar (10%), izolat proteic din soia, fulgi de cereale, faina de cereale expandata, germeni, vitamina C, vitamina B 5, vitamina B6, magneziu, zinc, lecitina emulsionabila.
Deci zaharul sigur e interzis. Celelalte ingrediente ar parea sa fie glucidice. Eu il mananc in loc de o masa cand sunt plecata pe undeva. Si tine de foame. In loc sa mananc cine stie ce patiserii prin oras, mai bine mananc un baton d-asta. Cam asa am facut in concedii. Mancam seara.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Bine ai venit din concediu, acusor!
Nu am reusit inca sa tin 100% monti, dar ma straduiesc!
Datele mele sunt tot cele vechi: adica pornesc de la 60 (stiu ca acolo scrie 58, dar nu imi mergea cantarul bine), cu o tinta de minim 54-55, pana de sarbatori.
Problema e cu ameteala care ma cuprinde cand imi scade glicemia prea mult; aveti vreo idee sau solutie pentru asta?
Pupici si spor la slabit!


www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anda uite ca ne-a ajutat Acusor, adevarul e ca eu si data trecuta cand am tinut Monti mancam din astea, pe atunci eu le consideram Monti sau aproape si inlocuiam multe mese cu ele si am slabit atunci cam 6 kg in timp e drept... Poate era ambitia mea mai mare decat acum, poate inainte de sarcina slabeam mai usor...offf ce stiu eu. Dar exact cum spui tu Acusor, si eu inlocuiesc cu succes o masa mai ales cand nu sunt acasa, apoi bag un pahar mare de apa si zau ca 3-4 ore nici urma de foame si de obicei apoi ma duc la sala si sa mananc ceva usor si sa nu-mi fie foame. Seara cand ajung acasa mananc o salata sau ceva Monti oricum. Uffff, ma mai gandesc ... da ce e clar e ca nu e Monti ca are acel 10% zahar si nu mai tineam minte ingredientele.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Neata, dragele mele!
FELICITARI, ELUTAF!!!!
Acusor, in sfarsit, bine-ai venit, mai ai multe vacantze?! Nu de alta, dar simt un dor cand aud de asa ceva....
Mara76, welcome la monti!
Tlaura, si eu am chestii de-astea "ametitoare". Drept care incerc sa mananc mai mult si mai multe cand ma simt mai slabita, dar acum, in mod special, cand vine toamna, parca sunt stoarsa si pic pe jos. De aceea, am inceput sa ma vitaminizez - cate o pastiluta de multivitamine si multiminerale, ceva coenzima Q10 pentru binele general prezent si viitor, un denoxinal, o lecitina... E cam naspa trecerea asta din vara in toamna... Sper sa te-ajute ce ti-am zis!

Nu uitam ca miercuri e Monti 100% si ne spovedim fara minciunele, OK Anda Panda!

Cum sta treaba cu vanata umpluta? Aia se coace inainte de a fi umpluta? Sau se scobeste asa, cruda? Ziceti repede ca vine miercurea sfanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Anda, merci mult! Am avut cartea, dar fii-mea cea mare mi-a sters-o din gresala. Deci daca ai timp poate mi-a trimiti si mie. Iti trimit adresa pe PM. Deci din cate inteleg, soia este o glucida buna?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

multumesc, multumesc ...

si eu stari de ameteala frecvent, si de oboseala, si de sfarseala ... si mai ales toamna ... dar de la mine din casa u lipsesc vitaminele ... va trebui sa incep sa le iau, sper sa nu traga la cantar ... tocmai acum

deci maine monti 100%

si spor la slabit

Mergi la inceput