Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! raportez azi 61.1 kg. iar am oscilat in sus si in jos, dar de 2 zile s-a stabilit la greutatea asta.
am mai calcat si in strachini, dar ...asta e!
azi mananc asa:
dimineata:3 pere + cafea slaba
pranz:2 oua fierte + 2 felii sunca curcan + 2 felii mozarella
seara:crema de branza

eu smochinele le tratez ca pe oricare alte fructe...le mananc cu min 1/2 ora inainte de masa sau la min 2 ore dupa masa...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna fetelor !
revin si eu spasita la Monti dar de data asta gata!!!!! nu mai calc stramb. Dupa aproape o luna de abateri am vazut fetelor o rochie absolut superba pe net si mi-am comandat-o , nici nu ma intereseaza daca intru in ea sau nu , trebuie sa o am si apoi trebuie sa intru in ea! Asa ca de ieri sunt la Monti 100% si sper sa ma tina cat mai mult , sa vedem de sarbatori ce fac .
Va pup si va felicit pe cele ambitioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

larra iti tinem pumnii sa reusesti sa intrii in rochita

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

andanii, multumesc pentru raspuns.Asa imi propun si eu sa pap cateva bucati, dar imi plac asa mult ca termin pachetul de 200 de grame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu nu sunt asa de sigura ca smochinele LA PACHET sunt permise in faza I...nu sunt tot fructe uscate, si deci mai concentrate in zahar?

Cat despre mine, din cauza racelii am mai scazut un kil, ma simt bine asa, in cm am scazut destul de bine datorita vacuumului si sper sa mai scad la fel. Apropos, eram curioasa daca si voi ati patit asa ceva: de vreo 3 sapt nu am mai fost la sala de gym din cauza racelii, ciclului, si am observat ca in perioada asta am scazut mai bine si la cantar si la cm. Iegzista vreo explicatie?

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Multumesc pt incurajari andanii , am sa incap in rochia aia si va trimit si-o poza atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

REFERITOR LA SMOCHINELE DESHIDRATATE .... in carte scrie despre ele ca sunt tolerate, deci nu recomandate si nici interzise, de aceea spuneam ca poate sa manance cateva din cand in cand atunci cand are pofta de dulce ... este un dulce tolerat in fata multor dulcegarii nepermise

ANDANII

Mergi la inceput

buna fetele! azi raportez 60.7 kg....poate pana la Craciun ajung si eu la 60 kg:).
eu mai ciugulesc smochine, caise uscate, insa nu ma ating de curmale si stafide...
azi: dimineata: 2 pere, 2 mere + o cafea slaba
pranz:salata verde + mozarella + branzica de casa
seara:crema de branza.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucilleif spune:

Buna fetele!
Vreau doar sa va impartasesc o reteta de dulce pe care l-am facut ieri si care cred ca este perfect glucidic!
Prajitura cu tarate si fulgi de ovaz
1 albus
3 ling fructoza
i cana iaurt degresat
3 ling lapte degresat
1/2 pliclet praf de copt
1 lingurita scortisoara
1 esenta vanilie
1 cana fulgi de ovaz integral
1 cana tarate de grau
1 ling ulei
optional o mana de stafide si/sau coacaze deshidratate
Se bate albusul cu fructoza,iaurtul,laptele,scortioara,vanilia,uleiul,praful de copt,iar la sf se adauga fulgii de ovaz si taratele,stafidele si coacazele.Trebuie sa reisa o compozitie destul de groasa,care se intinde cu ling intr-o tava acoperita cu hartie de copt.Se coace cam o jumatate de ora,pana se intareste.Atentie,se taie patrate doar cand este rece.de asemenea e buna la gust cand e rece.Este delicioasa,crocanta si f sanatoasa.

Mergi la inceput

azi aveam 60.4 kg....numai ca voi manca 1/2 pizza d-aia rea, pt ca sunt depresiva:))).m-au anuntat de la servici ca lucram sambata asta si cea viitoare si pe 27, 28, 29, fara drept de concediu, fara recuperari......ufffffffffffffff.

alina si alexandra

Mergi la inceput