Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu sunt tare depresiva, ma simt nasol, cred ca raceala s-a dus rau de tot la sinusuri, am capul mare si o senzatie de naucire totala. Azi ma duc pentru o radiografie de sinusuri (speram sa scap fara!) si sper sa nu ajung la punctie....de aceea nici chef de mincare nu am, am o stare proasta, imi vine sa pling mai mereu, si mi-e ciuda de starea asta in preajma sarbatorilor...de vreo 2-3 ani o patesc in perioada asta cu diverse raceli urite
De regim ma tin, maninc ca sa am ceva in stomac pentru a face fata medicamentelor, dar nu prea simt nimic.
hai ca nu vreau sa stric si dispozitia voastra. revin.
va pup si succes la slabit!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dana, off topic....fa un tratament de crestere a imunitatii cu septilin, cam 3 luni si nu vei avea probleme mult timp. eu am racit rau de tot acum 2 ani si amfacut tratamentul ,apoi nu am mai avut decat raceli banale....

alina si alexandra

Mergi la inceput

multumesc draga ariel o sa fac tratamentul sugerat de tine, chiar ma gandeam ca imi este absolut necesar asa ceva. m-am saturat ca in fiecare sezon rece (cu precadere in decembrie - luna sarbatorilor) pe mine sa ma apuce racelile si trag rau de tot, adica eu le fac serioase, nu asa, 2 zile cu mucii in batista si gata...stii ca noi tauroaicele avem gatul ca zona sensibila, cel putin vad ca la mine se cam probeaza ca de acolo imi cam incep toate racelile astea rele.uooof, scuze fetelor, m-am mai descarcat si eu.
Cum merge regimul? vad ca scrieti foarte putin. Tocmai acum ,in luna lui Monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Dragele mele,

Din motive de stres (mutare locatie job) trebuie sa marturisesc ca am "scapat" in ceva ciocolata .......... urmarea: stagnez (Doamne-ajuta ca doar atat!), deci am ramas la 85.5

Iar diseara avem Christmas Party la job ... sper sa nu comit cine stie ce prostie!

Cand revine acusor? poate ne mai insufletim putin.

Pe unde plecati de sarbatori (daca plecati)? nu stiu ce sa fac, vad ca nici gand de zapada la munte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

luna decembrie , ca luna monti ar fi trebuit sa fie cel mai animata ... si aici e o liniste de numa numa cred ca mai scapati si voi in dulciuri cu atatea reclame si prostioare in magazine de sarbatori
cred ca ar fi mai bine sa stabilim ca din ianuarie vom fi active zilnic 100% ..... vom tine monti 100 % si va incepe cantarul sa se miste, acuma cel putin sa reusim sa stagnam, asta e cel mai important sa nu punem kg in plus

va pup pe toate active si pasive
va doresc pregatiri de sarbatori cat mai placute

ANDANII

Mergi la inceput

Eu de maine incep impreuna cu sotul o mica perioada de post, pina la Craciun, asa ca sigur voi scapa si prin nepermise. Voi ocoli pe cat posibil painea insa azi am gatit un pilaf cu ciuperci ca sa il luam la servici, deci deja e o nepermisa, pentru ca nu pot sa ii fac sotului pilaf salbatic ca nici nu s-ar atinge de el. Aveti idei de retete Monti de post pliz???? Si nu prea greu de gatit ca nu am timp!

Pupici!

Mergi la inceput

eu am fost (aproape) cuminte, asa ca raportez 60.4 kg.
dana, eu nu tin post, dar sotul meu e vegetarian, asa ca daca vreau sa-l conving sa manance ceva gatit de mine, trebuie sa recurg la retete d-astea:).
asa ca pt azi si maine mi-am gatit mancarica de praz cu masline. chiar daca suna aiurea, este delicioasa!
deci, iei cateva fire de praz, nu foarte groase, cam 1 cm diametru...eu am luat 10 fire. tai partea alba in bucati cam de 1 cm lungime, le calesti in putin ulei (eu am folosit de masline), apoi pui 1 ceasca de sos (apa, bulion, sare, condimente, faina soia-1 lingura sau 1 lingurita, depinde cat de gros vrei sosul, sau daca nu ai faina...renunti la ea si lasi sosul mai mult la fiert, ca sa scada), pui maslinele (200 gr. am pus eu) si le lasi sa fiarba pana se ingroasa sosul. a iesit o bunatate, chiar daca nu ma asteptam!
pofta buna!

alina si alexandra

Mergi la inceput

uraaaaaaaaaaaaaa! 59.9 kg! sunt in culmea fericirii!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

FELICITARI ARIEL

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

http://new.photos.yahoo.com/teodraghici/album/576460762379372831

Sper ca am reusit sa pun pozele...destul de relevant!
prima=110kg......a doua=75.8kg.
Poate are timp acusor sa ma treaca si pe mine in tabel cu noua greutate, chiar de m-a considerat finalista.

Cat despre abateri....NU am avut si nu ma las pana nu ajung la 70kg....nu vad bomboanele, cozonacii, praji...etc, nu vad nik doar carticica Monti! Inca sunt la faza 1....

Spor la slabit tuturor.

Sau e mai bine asa:
Inainte:

http://new.photos.yahoo.com/teodraghici/album/576460762379372831/photo/294928804095713755/0
Dupa

http://new.photos.yahoo.com/teodraghici/album/576460762379372831/photo/294928804095732863/1

Cum e? V-ati mai ambitionat putin?

Anda Panda, acusor....mi-e dor de voi...mi-aduc aminte cu placere sfaturile de inceput de dieta cand scriam ca tinta mea ar fi 90KG

Mergi la inceput