Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! nu am mai scris de cateva zile, deoarece greutatea mea a tot oscilat...cred ca iar m-am imbibat in apa. azi aveam 61.6 kg...poate pana vine acusor sa modifice tabelul imi revin si eu pana la 61.2 cat aveam in tabel...
in weekend iar am patit-o....ammancat o bestie de strugure, care cred ca era tratat cu ceva, ca mi-a fost foarte rau. am varsat toata ziua de sambata....
azi am mancat asa:
dimineata: 2 pere + cafea slabaaaa+ la 1 ora 4 felii paine graham+gem fructoza
pranz:salata de brocolli + macrou afumat+sos de praz
seara:1 branzica de casa
sper sa-mi aduca moshu' cioco heidi 70%....sa nu se tina de prostii...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Buna seara, fete dragi!

Am fost cam prinsa in ultimele zile si, cand colo, ce vad??? iar suntem pe pagina a 4-a

Dar stiu ca nu stati degeaba si lucrati, lucrati ... la luna MM.

Eu inca stagnez (sper ca din motive de CM si de luna plina) pe 85.5, sper ca pana luni cand se striga catalogul sa pot raporta si eu ceva onorabil.

Meniu azi:
dim - mere (3 bucati, mari)
pranz - 2 crenvursti goi
seara - salata de fasole verde + lastari de fasole, cu lamaie, sare si ulei de masline

Tuturor sfintilor Nicolae serbati azi le doresc toate cele bune si petrecere frumoasa! Iar voi dragutelor, scoateti repede mana din cutia aceea cu bomboane de ciocolata ... v-am vazut, sa stiti!!!

Mergi la inceput

zirina, nu stiu ce ai vazut tu!!! dar eu nu am avut bomboane de ciocolata!! eu am mancat prajiturica minuscul cu cocos:))) dar constiinta mea dormea, iar mos monti, a zis ca e ruda cu mos nicolae si ca....s-a cam terminat cioco cu 70% cacao in bucuresti (asta pe bune!!! am cautat in x magazine si nu am gasit!). asa ca am facut-o! am infulecat prajiturica aseara, iar azi aveam emotii cand m-am cantarit. dar mos monti a fost baiat bun si mi-a indicat greutatea de 60.9 kg!
azi am papat asa:
dimineata: 1 iaurt 0.1% + graham cu dulceata cu fructoza
pranz:ce a mai ramas din salata mea de brocolli cu peste afumat
seara:1 branzica de casa si acum ma delectez cu una bucata bomboana solano fara zahar, dar cu mult ciclamat:) in schimb.

eu continui sa beau ceaiul verde chinezesc (cel din lotus) si ma simt super ok cu el...nu am probleme cu stomacul, din contra mi s-a reglat tranzitul...
ma gandeam sa incerc sa combin dieta m.m. cu cea bazata pe boabe de orez nefierte (normal ca o sa folosesc orez integral) sa vedem daca iese ceva...
cam atat pt azi...sper ca pana la raportul de luni-marti (cred ca mai degraba marti) sa arate cantarul cat mai putin...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pe pagina 4 ???? pai se poate ?????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hai sa mai scriem sa salvam "obrazul" subiectului...eu am fost relativ cumintica privind dieta Monti, adica zic relativ pentru ca sunt in a doua saptamana de viroza f f f puternica, am anticiotic de luat inca 2 zile, am inghitit multe multe pastile, pofta de mincare nu am prea avut, dar am mai calcat strimb cu o lingura de orez (alb , pentru ca nu am stat sa gatesc pt mine special) pe care l-am mincat ca sa am ceva in stomac, de asemenea, am luat sirop de tuse foarte dulce asa ca vrind nevrind am inghiti si zahar. Cantarul este de treaba, a mai scazut juma de kil probabil din cauza convalescentei. Oricum, sunt la kiklu si ma simt mai umflata fata de zilele trecute cand incepusera sa curga si pantalonii de trening de casa de pe mine. Ce senzatie mistoooo
Dar stiti ce fetelor,e atit de important sa fii sanatos...cred ca stiti si voi, nu e nevoie sa va zic eu!
Azi maninc asa:
MD: cafea slaba, un mar mare si 2 mandarine
P: cascaval sunca si castravete cu rosie
S: mincare de fasole verde cu pui

Sper sa ma fac mai repede bine si sa reintru in forta si in vacuum si in gym de la care am chiulit din cauza racelii.
Pupe si sanatate!!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Va pup pe toate, fetelor cuminti!
Eu am intrat acum ca sa o rog pe acusor sa ma treaca totusi pe lista de pauza. Va citesc in continuare, dar am probleme si voi reveni curand. Poate tocmai dupa sarbatori! Pana atunci va doresc la toate vointa de fier si sa va atingeti idealul de greutate!

Mergi la inceput

aaaa, azi aveam 61.5 kg, dar sunt la cm....si iar sunt pe post de burete si sunt imbibata in apa. am niste ochi de broasca testoasa, niste maini de mainmuta....ufffffffffff.
ieri nu am putut sa mananc decat o branzica de casa
azi credca voi manca asa:
dimineata: 3 mere + cafea slaba
pranz:omleta cu mozarella + 2 carnaciori
seara:cred ca supa

alina si alexandra

Mergi la inceput

nu am putut sa vad subiectul pe pagina 4

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, va rog sa imi spuneti, daca dupa masa de pranz, de exemplu, din carne si legume (permise) pot sa pap smochine.
va pup,

Mergi la inceput

danamiha poti manca smochine, vreo 5 buc, nu exagerezi .... e un dulce permis dar totusi

ANDANII

Mergi la inceput