Montignac: ce am mancat azi (80)
Raspunsuri - Pagina 25
acusor spune:
Neatza!
Ariel, nu stiu pe unde stai, dar incearca la Bucur Obor, in hala. Sunt mai ieftine. Eu stau in Berceni si am gasit la Plafarul din Big si faina de soia.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
zirina spune:
Pentru ca ne mai "citim" abia luni, am intrat si eu pe fuga sa spun "La Multi Ani!" tuturor Andreelor si Andreilor
Aveti grija ca maine e 1 Decembrie si, avand in vedere ca vine un week-end prelungit, tentatiile vor fi mari! Asa ca amintiti-va, am promis toate ca va fi o luna Monti!
Va sarut si ne "revedem" luni
ariel_7000 spune:
azi m-am intros la 61.9 kg!!! ma plimb sus-jos-sus...si sper ca inapoi la jos. dar cred ca este vb. doar de apa retinuta, pt ca ieri am mancat parmezan, care era super bun, dar si sarat rau! asa ca dimineata iar eram broasca testoasa cu ochii cat cepele...
de maine incepe luna monti!!! poate asa am sanse sa imi ating targetul de 60 kg pana la Craciun...
mai am in congelator 2 felii de carnita de vitelus de lapte. aveti vreo idee cum sa-l prepar sa iasa delicios? celelalte felii le-am facut la teflon, cu ciuperci si nu pot sa zic ca mi-au placut foarte mult...
mai am niste macrou afumat si niste ton in conserva...cum ar merge preparate? sunt in pana de idei...pot sa bag niste soya granule pe langa pestele asta?
am vrut sa il fac cu salata verde, dar mi s-a parut cam ciudata salata...era prea verde, cred ca era d-aia cu nitriti...hmmm, nu ma bag!
maine stau si eu acasa, dar asta e bine ca nu sunt ispitita...
la multi ani la Andrei si Andree si La Multi Ani dragi romani, ca meritam:)))!
alina si alexandra
danat spune:
Eu am reusit sa ma captusesc cu un rosu ca focul in gat de ieri seara
asa ca am bagat de voie de nevoie lamaie cu miere (2 lingurite) De azi am tratament de la medic cu antibiotic si alte alea. De tinut ma tin de Monti, insa am halit cam multe fructe (portocale, mandarine, mere) ca simt nevoia de vit C si in general sa ma fortifice ceva. Aveam tensiune 9,5/ 6 cand mi-a masurat-o medicul. Si eram dupa cafea....
Hai pupe Andreelor si Andreilor si LA MULTI ANI romaniloooorrrrr (moama ce partioata sunt!
) Si maine ziceam ca mergem la defilare cu ala micu' sa vada tancu'....
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
andanii spune:
am promis luna monti ... asa ca maine e prima zi
la multi ani de Sf Andrei la toata lumea ce paorta numele asta 
si la multi ani romancelor 
va pup si mai vorbim
ANDANII 

acusor spune:
Multumesc pentru urari
.
De maine nu mai am net, sper eu doar pentru o saptamana, asa ca modific in tabel de-abia pe 11 decembrie.
Multa vointa in luna Monti!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
andanii spune:
am inceput luna monti si voi nu mai scrieti nimic ... chiar asa, era pe nici nu mai stiu a cata pagina , of of
haideti fetele la raport si sa fim cuminti

ANDANII 

silvi_2005 spune:
Fetelor am intrat sa va salut si sa va pup pe toate. felicit finalistele, Anda panda tu ai fost prima si cea mai ambitioasa
, cate o
tuturor finalistelor.
Eu am acum 62 de kg deci am mai dat jos 4 fata de ultima realizare din tabel
cu siguranta ca daca as fi respecta Monti eram manechin acum
. Momentam mananc cam tot Monti in sensul ca mananc lactatel fructe si salate la pranz sau cate o supa iar seara lactate sau un fruct. Nu mananc dulciuri dar breau cafea, sunt hipotensiva si cu bebe in fazade iesit dinti
. Sper sa intru sa va zic de sarbatori ca am sub 60 de kg, nu vreau sa mai slabesc repede ca asa le si pun la loc.Zilnic imi calculez caloriile in raport cu consumul estimat si fac sport o data pe saptamana( atat imi permite timpul deocamdata)
Va sarut pe toate si va spun inca o data ca sunteti un grup minunat,
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
J G spune:
ladies,
Imi pare rau ca am disparut, dupa 3 saptamani de Monti in care slabisem bine am avut o "cadere" de o saptamana in care am pus la loc aproape tot. De azi sunt din nou pe baricade, sper sa rezist pana in ianuarie!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! Azi e inca una (din multele) zile, in care zic iar: gata, de azi monti 100%!
Voi ma credeti? eu nu, dar tot incerc!![]()
Au mai trecut cateva sarbatori, onomastce si dineuri, si de acum pana la Craciun vreau monti!
Pana acum am baut o cafea (tare), asta e pacatul meu, si am rontait niste biscuiti integrali. Pentru pranz am in vizor o ciorbita de perisoare fara orez si morcovi, o gustare din fructe, iar seara ... nu stiu, am sa vad eu!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze