Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Zirina apropos de intrebarea ta asupra rezistentei la tentatii, mie nu mi-e asa greu in we, ca sotul meu e docil si haleste ca mine daca e nevoie. Dar cand ii fac ceva bun copilului (am eu o budinca de branza de vaci cu stafide,smantana, albus de ou, zahar si pesmet) saliveeez, cand miroase din cuptor a vanilie, si mai trece si barbati-miu prin zona si zice "mmmiiamm, ce bine miroase", imi vine sa ma dau cu capul de toate cele. Si am perioade cand ma lasa rece aceleasi chestii, nu stiu de ce sa le leg.
Eu sper sa rezist! Si ma rog sa ajung si eu sa scad macar jumate din kilele scazute de tine....te admir!

Fetelor care ati slabit asa, consistent, de ce nu postati poze, macar de mila noastra a celor care inca ne chinuim...ar trebui sa fiti mindre nu?! Pliiiz!!!

Pupicei!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Zirina felicitari! Chiar, si eu as vrea sa pui poze.
Cand este ziua de raport de kg?

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mephala, niste extrase...
....
Deserturile
Unele deserturi pot fi preparate cu zaharina In masura In care prepararea nu implica mult timp de coacere sau fierbere – de exemplu, tarta cu crema englezeasca sau laptele de pasare.
....
Evident ca momentul critic este cel al desertului, fiindca este Intotdeauna greu sa spui “nu, multumesc, nu doresc”. Atunci, insistati sa nu vi se dea decit o bucatica mica de tot si faceti ca cei carora nu le mai este foame: lasati-o, In buna parte, In farfurie.
....
Cât priveste deserturile, fără exceptii, va trebui să trageti o linie in timpul fazei I, căci există putine posibilităti de a consuma unele fără zahăr. Acasă, puteti totusi să faceti ouă ŕ la neige sau lapte de pasăre, la nevoie indulcite cu fructoză. Sau puteti consuma o spumă de ciocolată sau o prăjitură cu ciocolată făcută fără zahăr, făină sau unt, cu ciocolată cu peste 70 % cacao, al cărei IG este 22 (vedeti retetele din anexa I). Totusi, desertul va putea fi intotdeauna alcătuit din fructe coapte (mere, piersici, caise, prune negre...) sau dintr-o prăjitură cu fructe ce nu contine nici zahăr, nici faină, nici unt (vedeti reteta de clafoutis in anexa I)

extrasele sint din ambele carti. da, exista 2. cea de-a doua e mai putin restrictiva. eu recomand ca daca ai de dat mai mult de 10 kg sa tii dieta dupa cartea 1. oricum, daca vrei cartea 2, da-mi pm cu adr ta de mail

acusor esti la 75% !! nu te gindi la cite mai ai de dat jos, gindeste-te la cite ai dat jos si peisajul va fi mult mai frumos.
eu in ultima per a dietei am facut asa: nu prea e monti, insa la mine a mers. pune-ti si tu in cap si fa la fel o saptamina.. asa de control.
dimi: o salata spre ex, cu de toate. cu brinza, rosii, ou fiert... ca sa nu guiti mai tirziu.
prinz: o ciorba de legume permise si peste la gratar spre ex.
seara: fructe sau salata insa fara multe adaosuri, gen ou, brinza...

tot ce am zis m sus sint digerabile usor, o sa cam mori de foame, pentru ca nu sint calorii cine stie ce. smekeria e sa maninci sigur cele 3 mese - ca sa nu ti se faca foame - eventual in 1a parte a zilei mai mult, ultima masa, aia de fructe sa fie pe la 7 seara si de restul apa cu apa. eu am bagat cafea decof, ca sint fumatoare. multa apa intre mese. sub nici o forma nu te dai la nimic interzis + ca monti zice ca e ok fasole uscata, mazare uscata, paste integrale, smintina, maioneza...etc. incearca sa le elimini complet o saptamina. suna a infometare, cu care monti nu e de acord si nici eu, insa intotdeauna cind mi-a fost foame, in loc sa ma infig in chestii monti care dupa abstinenta s-ar fi depus urit de tot, am bagat fructe/salata simpla.. ca sa nu aiba ce sa se lipeasca.
uite, daca vrei iti fac eu meniu pe o saptamina, numa' sa-l tii. fa-ti provizii din weekend cu tot ce ai nevoie, ca sa nu ai motiv sa zici...neeeaaaah... am uitat sa cumpar peste. asta e, maninc bomboane. ups ! cine e la usa ! ia uite cine-a venit cu cozonaci la mine in vizita... !!! vaaai, da' nu trebuia ! vai da' ce bine miros ! banuiesc ca sint si gustosi rau !
ce naiba ! fii barbata, zoe !
danat, stiu ca nu m-ai intrebat in gluma. sa fiu sincera stiam raspunsul dar faceam misto. ca sa te linistesti, posteaza ingredientele si le "scanam" noi. daca nu-s bune, nu te atingi. daca sint bune.... ne dai si noua.
jg, am eu niste extrase din carte facute de mine, daca vrei, da-mi pm si iti trimit fisierul. cit despre cioco 70 la suta care e permisa, m-am intrebat si eu acelasi lucru. doar eu, pe mine m-am intrebat. si nu mi-am raspuns si am eliminat-o in consecinta. sint norocoasa ca nu sint amatoare de ciocolata. mai nasol a fost cu pizza si cu cola si cu martini... la alea cam salivam.
pufuletii contin porumb, care e interzis cu desavirsire.
repet: dieta asta regleaza metabolismul. daca nu il reglezi corect si dai din pufuleti in cioco si invers el nu-si invata bine lectia. intr-un final o sa slabesti probabil - in fct de cit de vechi e stratul de grasime si virsta - insa daca ulterior, dupa ce ti-ai atins tinta vrei sa slabesti si tii monti 100% s-ar putea sa nu ai rezultate, pt ca organismul nu "si-a invatat bine lectia". el stie pufuleti si cioco... intelegi tu ideea.
ZIRINA, TE FELICIT ! nici eu nu m-am suportat inainte, dar cele treijdakile le-am pus cu o cauza nobila. am fost insarcinata. nu puteam nici sa ma aplec sa ma inchid la sireturi - asta si dupa ce am nascut. normal ca "problemele" apar in weekend, cind vrei sa te relaxezi si sa te simti bine. si in categ asta intra si ciocolata. nu prea am ce sfat sa iti dau, numai tu te poti convinge sa o lasi mai usor eventual (una intreaga ???) ca intr-un final sa o lasi de tot.

in leg cu declarat luna monti toata luna dec. nu am fost eu explicita. bagam monti de la 1 dec pina la 25 dec. dupa aia..fiecare se descurca. asea merge, doamnele?

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anda, buna idee. Astept cu nerabdare meniul pe o saptamana de la tine. Cam aiurea in schimb cu orele de masa. Eu ultima masa o iau pe la 9, ca n-am timp mai devreme. Pranzul il mananc pe la 3-4, dupa ce mananca fi-miu si se culca. Micul dejun pe la 10. Nu stiu cum sa fac sa mai devansez orele. Bine, la cina mananc in general mere. Am mai mancat si cereale cu lapte.

Fetele, eu am mai pus poze cu mine, dar nu ma deranjeaza sa le mai pun inca o data.
Deci, 90 de kg si 70 de kg. O sa-mi fac o poza cu costumul din prima poza, ca sa se vada mai bine diferenta.
Pentru poza la 60 de kg, va trebui sa mai asteptati putin .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! azi dimineata aveam 62 kg! mi-e ciuda ca nu reusesc sa ma cantaresc niciodata pe stomacul gol, sunt sigura ca as avea o greutate mai mica cu cateva sute de grame mai mica...
azi mananc asa:
dimineata: 2 pere, cafea lesinata, baton tarate+dulceata cu fructoza
pranz:branza fagaras+2 felii sunca+1 felie branza oaie
seara:mancare de varza si poate un iaurt.

offf, si vine weekend-ul, in care sigur apar tentatiile, dar promit ca nu voi cadea in ispita.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, multumesc. Tocmai am facut rost de 'Les femmes...'

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutare tuturor si bafta in continuare la slabit! Eu va citesc insa nu am prea avut timp sa si scriu, plus ca nu am fost prea cuminte si am calcat de multe pe alaturi. Nu stiu de ce nu ma mai pot mobiliza sa tin 100% Monti, ma enervez pe mine o zi doua si apoi gust, mananc cate ceva care chiar daca nu e mult, nu e gras, dar nu e Monti.
Nu va parasesc inca, chiar daca nu sunt pe lista voastra, mai ma chinui si cochetez tot cu Monti pt ca alta sansa nu cred sa am sa dau jos cele 3-4 kg de care am mare nevoie. Puteti sa dati cu pietre pt neseriozitatea mea, ca le merit din plin.
Azi am zis Monti:
MD (am papat deja): cereale integrale cu lapte
pranz: pui cu ardei copti
cina: sper ca mere si/sau portocale

Mai sar de multe ori din cauza unui pahar de vin la masa, stiu e rau...nu e faza 1, as vrea insa sa stiu daca a slabit cineva numai tinand faza 2, ar fi interesant de stiut.

Multa bafta! Si felicitari celor cu ambitie! Acusor te-am revazut! Inca o data te felicit! Bravoooo! La mai mult!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Saliu si eu pe ziua de azi!
Multumesc de poze acusorule, da chiar se vede bine de toooot slabitul....banuiesc ca nu esti prea inalta de se vedeau asa tare cele nouajdekile. Spor la slabit in continuare, sa iti vezi visul cat de curand implinit!

Anda-panda nu am cutie de bomboane Solano la indemina, si pser sa nu mai am pofta ca asa cum ti-am mai zis, nu e vb de zahar, ca nu contin, ci de chimicale...Asa, de-o pofta si de-o dambla, merg...
Apropos, de ce spuneai ca seara trebe mincata de ex o salata dar foarte simpla, fara brinza, carne, oua...? Are importanta atita vreme cat e monti?

Eu ma tin in general 100%, cu abaterile grave despre care v-am povestit saptamana trecuta. Pentru care, momentan stagnez rrrau de tot De alaltaieri am reinceput fitnessul, electrozii ca mi-a trecut kiklul si ma rog la Doamne Doamne sa imi dea vointa si putere sa nu mai calc pe de laturi. Apropos, cu toate ca la cantar nu s-a mai miscat nimic in minus (ba pot spune ca am cam juma de kil in plus fata de intainte de kiklu - eu v-am zis ca sunt pe "invers" ), asa....cu toate astea, sotul meu imi tot zice ca mi s-au subtiat talia si soldurile (mai sa fie, doar din 3 kile din cele 16-17 cate trebuie sa slabesc?!?! ).

Meniul de azi:
MD: cafea slaba, peste o ora un mar si mai tarziiiu 3 pesmeti wasa integrali
P: salata verde cu rosii, andive si ton (putin dresing cu smintina)
C: fripturica de pui cu cascaval si salata

E ceva gresit????

Pup iu!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Anda Panda: Mersi pentru sugestiile de "renovat si reconditionat" mincarea dar din pacate nu tine. Eu fac mincare pentru sotu separat si pentru copii separat ( cei trei pitici care au sub trei ani si jumatate nu maninca totdeauna minacare ca a sotului). Sotul nu maninca supa si ciorba si ar minca in fiecare zi altceva sau altceva decit am gatit in ziua respectiva. E cumplit. Eu cind eram mica mincam o saptamina aceeasi supa, iar felul doi vreo trei-patru zile, ca asa erau vremurile. Acum ar trebui sa fac de mincare in fiecare zi vreo doua trei feluri pentrru toti mofturosii.
Concret am aruncat o mincare de mazare cu carne. Eu nu am mincat deoarece nu era monti, iar sotul a mincat o singura data. Copiii nici nu au vrut sa guste..." nu sint bune bobitele", asta e replica lor. SI nici nu facusem multa. Erau trei portii sanatoase.
Am facut cu alta ocazie fasole boabe cu ciolan afumat si a mincat de doua ori, iar copilul cel mare a mincat un pic de sos si de carnita de pe ciolan, fasole nu a vrut. Pe asta nu am aruncat-o , am mincat-o eu.
Dar acum sint atit de nervoasa dint cel putin trei motive asa ca am hotarit sa tin iar faza I curat 100% si sa arunc mincarea ce nu se maninca in doua-trei zile.

Am mai slabit un 1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Multumesc mult, ANDA-PANDA, pentru felicitari! sper din tot sufletul sa le merit si pe viitor; motivatia mea, desi venita foarte tarziu(eu am ramas cu toate cele 30 kg luate cu ocazia sarcinii si le-am pastrat timp de 9 ani, cu mici tentative esuate de a mai da jos) este extrem de puternica - in primul rand vreau sa fiu sanatoasa, iar daca ma aleg si cu silueta mea de odinioara cu ocazia asta, cu atat mai bine!

Voi pune si poze cat de repede dar veti observa si voi ca in cazul meu diferenta nu este asa spectaculoasa ca la acusor. Eu mai am mult de lucru pana voi reusi sa "impresionez" asistenta!

Cu ciocolata sper sa castig razboiul intr-un final, este bineinteles o problema de vointa.

Meniul meu de azi: dimineata mere, la pranz tocanita de ghebe (ramasese de ieri) cu un gogosar umplut cu varza, seara cascaval si doi crenvursti.

Mergi la inceput