Montignac: ce am mancat azi (80)
Raspunsuri - Pagina 20
J G spune:
Buna seara doamnele mele,
Acusor am vazut fotografiile, e o mare diferenta, se vede clar. Felicitari!
Corbioana, imi aduc aminte ca am citit in una din cartle lui Monti, cred ca a doua, ca se slabeste si tinand faza a 2-a numai ca mai lent.
Anda ai dreptate, stiu... dar de cateva zile zici ca sunt batuta in cap. Asta cu pufuletii e problema mare: ma abtin de la alcool, ciocolata, orice dar nu de la pufuleti. Nu mai zic ca weekendul asta am facut niste prostii mari: ieri sandwich cu snitel si azi prajitura (zici ca intrasem in sevraj). Offf! Dupa care am fost in mall si am probat un palton 42 care ma strangea (eu purtam 38-40) ce mai, imi vine sa plang! Acum seara am mancat doar o salata cu putina branza.
Multumesc mult pentru rezumat, dupa cum ti-am explicat chiar am probleme cu timpul liber acum. Daca postezi aici meniul pentru Acusor o sa-l tin si eu (doar ca o sa inlocuiesc pestele). Simt ca trebuie sa tin macar o saptamana ceva "soc" ca sa-mi iasa abaterile din cap. Si sa combin cu exercitii Pilates (sper, sper, sper sa am vointa!) in fiecare seara. Multumesc mult pentru ajutor!
Romana asta cu aruncatul mancarii e un prag psihologic (mama se lupta cu el). Imi pare rau doar ca ai atat de mult de munca cu gatitul. Poate reusesti totusi sa-i obisnuiesti sa fie mai putin pretentiosi (macar pe sot ca pe copii cred ca e cam greu).
Vroiam sa va intreb daca am voie otet in salata?
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
corbioana spune:
JG asa ma gandeam si eu cu faza II, sa vedem si ce mai zic fetele pe aici, acum parca nu ca m-as culca pe-o ureche cu asta, insa as fi multumita in momentele de ratacire mai degraba sa mananc mai aproape de faza II decat nepermise, tare bine ar mai fi....Si nu am multe kg de dat jos dar pur si simplu sunt intr-o faza de nesimtire, de nervi, de lipsa de incredere nici eu nu mai stiu cum sa o numesc. Ma lamnetez singura aici si nu am nici un drept, cand ma uit la voi, cele cu ambitie demna de admirat! 
J G spune:
Corbioana problema cu faza 2 (la mine cel putin) este ca fiind mai permisiva mi-e parca mult mai usor sa sar parleazul si sa scap la nepermise.
Cand ai zis "ma uit la voi" te refereai la celelalte fete, nu la mine. Da, si eu sunt intr-o stare de genul asta - adevarul e ca spunea o fata mai sus ca tine ori foarte strict, ori aiurea, la fel si eu.
Azi ma simt hotarata, sa vedem cat ma tine! Am de gand:
MD: paine integrala cu iaurt degresat
P: piept pui cu legume congelate
C: salata de rosii cu branza.
Si sa speram ca ma tin si de gustari cu mere, ca de obicei le sar.
Astept inca raspunsul daca am voie otet si ulei in salata?
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
Laura T spune:
JG, ai voie otet de mere si ulei, peferabil de masline, in salata!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Anda Panda spune:
acusor, iti fac meniu, pe bune ! numai ca am fost ocupata in weekend, si nu am avut timp sa scriu si sa "debitez" meniu pt toata sapt. acu' e duminica seara si ma preg pt miine la serv. insa stai lini, imi iau cu mine un caiet si iti fac meniul in metrou in drum catre serv. sper sa vin cu rasp cit mai curind.
zirina, astept POZnE cu tine. ![]()
jg, e bine ca esti hotarita, da' sa te tina mult, da ?
romana, si eu zic ce zice JG, convinge sotul sa te ajute la facut mincare, daca poti. cred ca e tare nasol. si eu gatesc cind e sotul acasa 3 feluri: pt mine, copil si pt el, insa fac pt 4-5 zile si spre sf saptaminii tragem un gratar, comandam mincare sau gateste el.
danat, am cautat in carte si am gasit asta la repezeala
INTERZIS - aditivii alimentari #351;i al#355;i conservan#355;i, stabilizatori, gelifian#355;i, compu#351;i ai glucozei, sirop de grâu sau de porumb, amidonuri modificate, maltodextrine #351;i alte feculente pe care le reg#259;sim de acum sistematic în toate alimentele industriale.
mephala, n-ai pt ce. bafta multa !
... si cum ramine cu luna decembrie ? tinem monti 100% ? subscrieti, nu subscrieti, va abtineti ?????
bafta !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
zirina spune:
Buna dimineata la fetele harnice!
Anda Panda, eu subscriu cu amandoua mainile la decembrie MM 100%, daca am rezistat eu week-endul asta la sarmale, de cozonac nici nu-mi fac probleme ca m-ar tenta!
In continuare, singura mea tentatie ramane ciocolata, dar m-am aprovizionat cu Heidi cu 75% cacao, macar de-oi scapa vreodata caruta, s-o comit cu ceva cvasi-permis.
Era sa uit: pentru raport 86 kg curat. YESSSSS ![]()
Obiectivul meu imediat urmator este pragul de 85 kg care ma va trece din categoria obezilor (IMC>30) in categoria celor foarte grasi (30>IMC>27). Ce sa fac, daca n-am luat masuri cand trebuia, acum ma multumesc cu putin.
Va doresc o saptamana minunata si cat mai MM!
danat spune:
Salutare fetelor!!!
Profit si eu ca ne merge putin netul la servici sa va salut, si sa va zic ca IAR disper!!! Stagneeez si iar stagnez
Fir-ar ea de felie de cozonac de saptamana trecuta....dar nu credeam ca am asa metabolism capos! Pai fitnessul nu se pune? Electrocutarile mele...numai ce maninci conteaza? Adica pina la cea mai mica abatere....haideti ma, sa nu ma luati cu ce zice Monti ca nu ai voie sa faci pre multe abateri, e si ceva cu metabolismul meu, ca totusi vad fete care mai calca pe alaturi si totusi cantarul merge in jos...
Uooof si iar ooof! 

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ariel_7000 spune:
buna fetele....eu maine dau raportul, caci azi am avut un soc cand m-am urcat pe cantar...nu va zic nimic pana maine, cand sunt sigura ca se va regla...
nu stiu de ce, dar mereu am probleme in week-end, chiar daca nu-mi schimb obiceiurile alimentare, am perioade in care alterneaza stari de constipatie cu stari de diaree...chiar nu pricep de ce...
dupa ce vineri seara am mancat 1 para (nemernica), sambata toata ziua si noaptea am avut "bilet" la "vecinul costica"...am luat o smecta si nu am mancat mai nimic, iar ieri am dat in "partea cealalta"...nu inteleg de ce. cred ca sunt perele astea atomice rau de tot!
ieri dimineata aveam 61.7 kg, iar azi dimineata aveam 62.8...
ma rog, maine dau raportul pt tabel.
azi am papat:
dimineata: 2 mere, la 1 ora dupa 1 crema de iaurt
pranz:gratar de vitel cu sote de ciuperci si 1 castravete murat
seara: 1 crema iaurt + 1 branzica casa...
mai vb. maine....
alina si alexandra
corbioana spune:
Neata, sper ca avantul de munca de azi prin casa si cu lucrul sa ma tina tare si cu Monti:
MD: paine integrala+branza+iaurt 0,1% zuzu
P: pui cu smantana si ciuperci, castravete murat
C: mere, portocale (sper)
Bafta tuturor...
O intrusa....
invizibila
acusor spune:
Hello Montignace!
Multumesc pentru aprecieri
. Eu ma uit tot timpul la pozele astea, si-mi spun sa nu mai ajung niciodata in asa hal. Eu am azi 66 de kg. In week-end am fost iar cuminte. I-am facut sotului placinta cu mere, salata boeuf, supa cu galuste si mancare de fasole verde cu carne (din asta mananc si eu
). Placinta si supa papa si Teo. Nu m-am atins decat de fasole. Am mai facut si o salata de cruditati sa pap si eu.
Anda, nu te stresa prea tare cu meniul pt mine. Fa-l cand ai tu timp liber, desi nu prea cred ca ai.
Corbioana, stiu ca e greu sa te tii de treaba cand ai putine kg de dat jos. Noi te sustinem. Sper ca nu esti suparata pe noi, de ai semnatura aia pesimista
.
Ariel_7000, sper sa-ti revii cat mai curand.
Si eu sunt pentru luna decembrie 100% Monti. Zirina, daca nu pui orez in sarmale, cred ca sunt ok. Sau zic prostii?
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem