Montignac: ce am mancat azi (80)
Raspunsuri - Pagina 21
ariel_7000 spune:
voi incerca si eu un decembrie cuminte:)...
acusor, eu am facut sarmale doar din carne de pui, fara orez si au iesit superrrrr!
la noi e foarte distractiv, fac 3 tipuri de sarmale:doar cu carne pt mine, doar cu orez si ciuperci pt sotul meu si "normale" pt ai mei...
alina si alexandra
zirina spune:
acusor, sarmalele le-a facut mama si am uitat sa-i spun sa faca fara orez pentru mine
dar am rezistat, asta-i important!
ti-e clar ca pentru Craciun voi face planuri din timp in sensul asta; daca stau sa ma gandesc, cred (sper) ca nu voi avea abateri: carnati am voie, sarmale MM voi avea, fripturica e ok, voi simti si eu Craciunul ca toata lumea!
romana spune:
Pentru raport: 61.5 kg desi zilele trecute aveam 60.
Pe sot nu-l vad in bucatarie decit in cazuri de forta majora, in rest... Si chiar de-ar face-o el tot el ar arunca-o primul. Mie mi-e mila de banii cheltuiti ca de efortul de a cumpara si gati nici nu mai vorbesc.
Eu am observat ca am slabit bine in perioada in care am mincat multe rosii si castraveti
Laura T spune:
quote:
Originally posted by danat
Salutare fetelor!!!
Profit si eu ca ne merge putin netul la servici sa va salut, si sa va zic ca IAR disper!!! Stagneeez si iar stagnezFir-ar ea de felie de cozonac de saptamana trecuta....dar nu credeam ca am asa metabolism capos! Pai fitnessul nu se pune? Electrocutarile mele...numai ce maninci conteaza? Adica pina la cea mai mica abatere....haideti ma, sa nu ma luati cu ce zice Monti ca nu ai voie sa faci pre multe abateri, e si ceva cu metabolismul meu, ca totusi vad fete care mai calca pe alaturi si totusi cantarul merge in jos...
Uooof si iar ooof!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Danamama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Exact asa patesc si eu de la o vreme...Si daca n-as fi "cu vechime" in ale lui Monty, as zice ca gresesc undeva. Da, recunosc ca mai gresesc, cu buna stiinta cateodata...Sunt exasperata ca stagnez de cateva saptamani la 56kg (nu mai ajunsesem niciodata "asa sus", de cand am slabit cu Monty acum 3 ani) si nu reusesc deloc sa scap de sunci...Batranetile, cred

Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
corbioana spune:
Acusor iti multumesc esti o scumpa, ca de obicei, nuuuu sunt suparata pe mine, si ma tot bag aici intre voi, cand eu tin ba nu tin...ma tot chinui cu mine insami sa dau jos 3-4 kg de care sunt tare nemultumita si nu mai inteleg ce e cu organismul asta al meu.
66? felicitari!!! bravo!! admirabil! 
Ica 1975 spune:
Desi intru rar, sa stiti ca nu v-am abandonat. Pentru raportul de saptamana asta 62 kg. Greu ... buna ideea cu luna Monti, subscriu ![]()
Noi
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor! Nici eu nu prea am ma scris, incerc sa ma tin de monti, reusesc cel mult primele 3 zile din saptamana, dupa care o iau pe aratura. Dar nu ma las; acum am o tinta; urmatoarele 2 saptamani trebuie sa dau jos 2 kg.
Asadar ieri am mancat dimineata biscuiti integrali, cafea cu fructoza si lapte0%. Din pacate la cafea nu pot sa renunt, si o fac si tare, caci altfel degeaba mai beau!
La pranz am mancat un copan de pui la cuptor cu salata de varza rosie.
Gustarea de fructe (am mancat si un ciorchinas de struguri), iar seara branza cu smantana.
dar cum la noi nu exista zi sa nu ne vina cineva in vizita, sau sa mergem undeva, am mancat si un pic de prajiturica pe care am servit-o si la musafiri!
Asta e! Incerc azi sa fiu cuminte!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
tlaura spune:
Am uitat sa va intreb, azi as vrea sa fac mazare congelata, se preteaza la monti?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
andanii spune:
[quote]Originally posted by tlaura
Am uitat sa va intreb, azi as vrea sa fac mazare congelata, se preteaza la monti?
Laura, mama lui Andrei
Poze
DA se preteaza monti , dar fara grasimi.
ANDANII 

Radu Stefan (Fecioras de 2003)