Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Ankutzica , si eu te inteleg perfect , dar spre deosebire de tine eu nu am pus nimic pe mine o saptamana , acum am 1 kg peste dar cred ca e retentie de apa , asta ma bucura mult .
Eu acum incerc sa-mi revin pentru ca mie mi-e teribil de greu sa ma intorc la regim dupa o perioada de abateri dar ma mobilizez! La mine nu exista abateri , ori regim 100% , ori mancat total nesanatos.
Imi doresc ca pana de Craciun sa scad sub 80 , stiu ca pot! Asa ca de maine , de Sfantul Monti imi propun Monty 100% ZILNIC !

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

edit ca am gresit subectu'

scuze
anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am uitat sa spun ca vreau sa tin postul, de maine ma dau pe soya!:)

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

danat, tu intrebarea aia ref la bomboane ai pus-o la misto sau ai vorbit serios ?? nici nu vreau sa stiu raspunsul daca zici ca ai vorbit serios. nope. nu sint curioasa.
JG bine ai venit! se vede treaba ca nu ai citit cartea. asa, ca sa iti dam de lucru , trimite-mi pm cu adresa ta de email si-ti trimti cartile. spor !
mephala... nu exista faza I cu dulciuri, absolut de loc. in carte explica de ce pancreasul o ia razna chiar si de la un gram de zahar. daca nu ai cartea...la fel..pm si-ti trimit.
ariel, eu iau faina de soia de la alimentara, dar nu cred ca se pune raspunsul meu. incearca la magazine naturiste..zic...
acusor, sint in ceafa ta sa stii. nu te las !!!! si bravo la tine ! acu' sper sa nu zici si tu "mersi ando de felicitari, da' am mincat si aia..si aia...si acu' mi-e rau..si nu mai fac...." ca deja nu ma mai joc, sa stii.
romana, zic sa-ti scriu si tie un rind, precum zici tu acolo pe latineste. mincarea nu o arunc ca nu prea fac. prefer sa gatesc la 2 zile. e proaspat si bun. ca sint istovita de nu mai pot...asta e. incearca sa transformi mincarurile care le faci. spre ex daca faci friptura la cuptor si nu se mai maninca, tai-o felii subtiri si fa sandwich. daca faci ciorba.. la revedere..ca nu poti sa faci mincare de cartofi din ea. scuze dar sint pusa pe sotii in seara asta. nu am baut nimic, desi poate ar trebui ca sa-mi pot justifica atitudinea. nu, acum pe bune: da-mi exemple de mincaruri care-ti ramin si poate imi vine vreo idee. daca faci pilaf poti sa il transformi in rizotto (nu stiu daca se scrie cu doi de "T"). sau pui niste ficat facut la capac, alaturi. repet, si nu zic la misto: supa/ciorba..nu prea ai ce face cu ele. nici nu poti sa o dai de pomana, ca nu ai in ce sa o pui spre ex... nu ai pe nimeni mai "nevoias" in bloc ? nu sint pro-aruncat mincare, dar nici vreo idee nu-mi vine acum.

mai.... MAI ! ia mina din farfuria aia de pizza! te vad , te vad !!!

ce ziceti declaram luna decembrie luna monti ? pina in sarbatori sa zicem? merge ? asta nu inseamna sa va repeziti pina la 1 dec in castronul cu cartofi prajiti ca va spun lu' monti.
astept sugestii si propuneri pe adresa redactiei.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

mephala... nu exista faza I cu dulciuri, absolut de loc. in carte explica de ce pancreasul o ia razna chiar si de la un gram de zahar. daca nu ai cartea...la fel..pm si-ti trimit.

am priceput asta...dar cand nu mai poti de pofta, nu se pot papa cateva patratele de cioco 75% sau un dulce gatit cu fructoza?

...
am prima carte a lui...mai sunt si altele?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anda, zic mersic. Nu te dezamagesc, am fost cuminte.
Da' vreau niste tips-uri de la tine, eventual pe messenger, cate unul pe zi .
Sa zic despre ce. Cum sa fac sa nu ma mai gandesc ca mai am o o gramada de slabit? Deja, nu mai am rabdare. Si bineinteles, cum sa ma abtin de la dulciuri. Ieri, de ex, la pranz muream sa mananc ceva dulce si m-am dus de 3 ori la frigider sa scot inghetata care mai era p-acolo. Azi ma duc sa-mi iau fructoza sa fac o crema sau o negresa d-aia care e pe culinar.ro.

Mephala30, in cartea "Les femmes Montignac" iti da voie sa mananci ciocolata. Cica are avea IG-ul 22.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

danat, tu intrebarea aia ref la bomboane ai pus-o la misto sau ai vorbit serios ?? nici nu vreau sa stiu raspunsul daca zici ca ai vorbit serios. nope. nu sint curioasa.
....................
ce ziceti declaram luna decembrie luna monti ? pina in sarbatori sa zicem? merge ? asta nu inseamna sa va repeziti pina la 1 dec in castronul cu cartofi prajiti ca va spun lu' monti.
astept sugestii si propuneri pe adresa redactiei.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Anda din pacate nu am pus-o la misto intrebarea cu bomboanele, pentru ca inainte de kiklu am avut asa o pofta ingrrrrozitoarrre de dulce, incat am calarit vreo 3 bombonici de-alea Solano. DAR sunt FARA zahar, au indulcitor, si niste porcarii de E-uri si alte chimicale. Stiu ca nu sunt ok mai ales dpdv al sanatatii, dar eu intrebam daca sunt ok dpdv al lui nea Monti?!?!? Inca astept raspuns, chit ca nu mai ma ating de ele, vreau sa ma informez!

Cat despre luna decembrie, eu sunt total de acord cu 100% Monti pt ca am ganduri mari pina la sarbatori

hai pupici si sanatate!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

neatza,

Anda ba am citit cartile dar recunosc ca am incercat sa fac o selectie. Astazi ma pun sa le citesc cap-coada si zau daca nu-mi iau notite! Ca daca nu conspectez eu cu mana mea nu pricep...
Sa inteleg deci ca nu e voie vegeta, vin. Reteta de turte o gasesc acolo?
Sa va spun fetelor unde gresesc eu, adica abaterile. Am reusit sa ma las de dulciuri dar scap la pufuleti si la biscuiti cu fructoza (dar cu faina alba) - adica ce ii dau Carlei. Cel putin cu pufuletii e drama, nu pot sa ma las de fel si nici nu pot sa cumpar.
In rest tin bine Monti doar ca sar mesele (dimineata de pilda imposibil ma mananc) si uneori am mese de faza a 2-a. Dar sper ca stand mai mult cu voi sa ma corectez in timp.
Intrebare: ciocolata de 70% nu contine zahar? atunci cum de e permisa? chiar nu inteleg.
Sunt si eu pentru decembrie Monti fara abateri!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! dimineata aveam 62.2 kg...incet, dar sigur scap de kg astea nesuferite. oricum se vede la haine !!!
ieri nu am postat pt ca am stat acasa, dar am fost cuminte.
azi : dimineata: o portie de proteine (din lipsa de timp...)
pranz: salata verde+ridichi+sunca+branza
seara:branza fagaras

incerc si eu sa tin monti 100% in decembrie, dar....cred ca va fi doar 90%, pt de craciun vreau sa pap cozonac...si cred ca voi mai ciupi o bucatica de cioco 70% din cand in cand...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Dragele mele,

In onoarea Sf Monti pe care l-am respectat ieri cu sfintenie (dim si seara multe mere, la pranz tocanita de ghebe cu muraturi) pot sa anunt cu mandrie ca azi-dimineata cantarul meu arata 87 kg fix
In consecinta, mai am un singur kg pana "implinesc" rotunda cantitate de 20 kg date jos!! Stiu ca nu e zi de raport, dar n-am putut sa nu va spun! Sa vedem daca luni voi mai fi la fel de mandra

Ma uit acum in oglinda si ma intreb: daca acum, dupa aproape 20 kg slabite, arat asa de "impanata" (ca sa nu zic de-a dreptul nashpa, cum ar zice baiatul meu), cum D-zeu m-am putut suporta inainte??????

Trebuie sa marturisesc ca singurul aliment de lipsa caruia mai sufar inca este ciocolata. Si de vreo doua ori in astea aproape trei luni care au trecut sa stiti c-am cedat si am mancat cate o ciocolata intreaga seara, in loc de cina (cu toate mustrarile de constiinta aferente). Spun asta pentru fetele care se intreaba cum facem sa nu cedam ispitei cu ciocolata. Eu, una, n-am putut ........ pentru cele ce pot, toata admiratia!

Problemele mele apar in week-end, cand simt nevoia sa rontai tot timpul cate ceva si atunci, chiar daca mananc MM, sigur mananc prea mult cantitativ! Iar accidentele cu ciocolata, tot in week-end le-am patit, offff

Voi cum faceti sa rezistati in week-end?

Mergi la inceput