Montignac: ce am mancat azi (80)
Raspunsuri - Pagina 17
mephala30 spune:
Buna!
Vin si eu c-o intrebare: in prima faza sunt permise smantana si cascavalul? La pranz? La cina?
Multumesc...si sper ca nu va suparati daca mai intru si intreb una-alta...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
ariel_7000 spune:
mephala, ai voie si smantana si cascaval, atata timp cat nu le combini cu glucide rele.
danuta, eu am mai mancat bombonele fara zahar...cred ca sunt ok.
alina si alexandra
romana spune:
Buna ambitioaselor.
Eu am tot 62 de kg, de mult timp. Cam de o luna. E adevarat ca la un moment dat m-am hotarit sa tin faza II ca sa-mi revin cu starile de slabiciune si lipsa de putere. EI bine nu a fost o idee prea buna deoarece intre timp faza II s-a transfomat in lupta de a rezista ispitelor si de a reveni la faza I. Ma si mir cum de nu am luat in greutate la cita ciocolata am mincat si la ce fel de abateri am facut, inclusiv mincat noaptea. Of, of...
Am avit si o perioada foarte grea cu toti cei trei copii bolnavi de n-am avut timp nici sa intru pe forum. Sper sa fiu mai disciplinata si sa pot sa tin faza I. Mai am doar 2 kg pina la tinta declartata desi in secret as vrea sa slabesc 4 kg.
Voi ce faceti cu mincarea gatita pentru restul familiei, mincare ce nu e monti si care nu se mai maninca? Mie imi e cam mila sa o arunc. Am facut de citeva ori asa. Am gatit si cantitati mai mici si tot am aruncat-o .
Romana si cei trei pitici.
olim spune:
salutare
m-as apuca si eu de dieta asta, dar nu stiu de unde sa incep

Am 82 de kile si spersa cobor la 60![]()
mephala30 spune:
Ariel, mersi.
Inca o intrebare: sa zicem ca iau micul dejun la ora 9. Peste 3 ore am voie fructe/salata de fructe/suc de fructe.
Masa de pranz va fi la o ora dupa fructe?
Corect?
Poze
acusor spune:
Neata fetelor!
Cam putina lume la raport. Macar sa va tineti de treaba, chiar daca n-apucati sa dati un semn
.
Eu ma tin in continuare de treaba. Week-end-ul asta am reusit sa nu mai fac nici o abatere.
Sper sa mai dau vreo 2 kg jos pana la Craciun. Ma gandeam sa-mi fac un cozonac cu faina de soia pentru mine. Ce ziceti, merge?
Mephala30, e corect.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ankutzika spune:
Buna fetele montignace!
Am revenit si eu după o perioada grea, care m-a tinut ceva timp și în care am cochetat aproape zilnic cu trecerea pe lista de "pauza". Pe scurt situația a fost cam asa - si aș cita-o pe Larra, dintr-un mesaj din 09.11 (BTW, Larra, cred ca te ințeleg cel mai bine de pe forum în clipa asta!
, dar nu stiu sa merg la mesajul respectiv (cred ca si neuronii mi-au fost afectați de-atata medicație!)
Sunt acum după două ture succesive de antibiotice și antiinflamatoare, antialergice, intervenții la dentist și viroza lui fi-miu. M-am refugiat in cioco și paine - care mi-au dat o stare mai buna, momentan, dar mi-au dat și vreo trei kile peste tabel. Asta m-a infuriat peste măsură și am dorit din tot sufletul să mă pot aduna.
Drept pentru care ieri am "reînceput" - sper să mă țină!
Așa că sunt aici, dar, înafară de supărare, mai am și o rușine imensă!!! Certați-mă tare, tare, ca să-mi vin la normal!
ariel_7000 spune:
buna fetele! raportez si eu 62.4 kg, dupa un weekend de dezmatz:) merci monti ca nu m-ai "plesnit"! oricum, la ce rau mi-a fost ieri, nu mai vreau sa mai fac prostii culinare. ma pastrez pt craciun, cand sigur voi manca cozonac:)
voi de unde cumparati faina de soia?
azi sunt cumintica:
dimineata: un baton de tarate cu dulceata si iaurt 0%
pranz:salata broccoli cu sunca si iaurt 5 %
seara: branzica de casa.
alina si alexandra
mephala30 spune:
Buna!
Mi-am facut timp si am citit cele 12 pagini din capitolul asta.
Si am cateva intrebari:
-in prima faza, e permisa ciocolata 75%? (Monti zice ca nu..)
-Danat, pe culinar sunt multe retete Monti (deja am hotarat ca vom gati de Craciun numai mancaruri si dulciuri Monti).
Chiar tu dadeai link la reteta de negresa.
Sunt permise 'dulciurile gatite' in faza 1? La mic dejun/pranz?
-nu mai stiu cine intreba daca e permisa gelatina, in combinatie cu iaurt 0%, fructe de padure si fructoza....nu i-a raspuns nimeni...so, e voie?
Cam atat...deocamdata...
Va multumesc! 
Poze
J G spune:
Buna fetelor montignace, va saluta o adepta a lui Monti foarte veche. Povestea mea: am nascut in februarie, am slabit imediat foarte tare, apoi stand acasa cu cupilu am inceput sa pun... si am pus... si am pus.. 10 kile. Pe care acum ma straduiesc sa le dau jos pana de sarbatori.
Am inceput Monti de o saptamana dar mananc mult si fac multe abateri, asa ca m-am hotarat sa ma alatur voua ca sa dau raport zilnic si sa-mi fie jena de mine. Oricum, numai pentru ca am renuntat la ciocolata si sandwichuri am dat jos 2 kg, deci acum am 58. Trebuie sa ajung la 50, inaltimea mea este 1.62m.
Vroiam sa va intreb mai multe lucruri, imi cer scuze daca s-a mai discutat dar eu cititnd de 2 zile retete nu gasesc:
1. Cum se fac turtele de tarate? - nu am incredere in painea neagra din comert, cam toate au zahar.
2. Este permisa o lingurita de vegeta in mancare? Stiu ca are zahar, dar o lingurita acolo...
3. Este permis sa gatesc cu vin alb? Ma gandesc ca poate daca e fiert nu mai e la fel de rau?
4. Practicati kilo-kickul? functioneaza?
merci mult si treceti-ma la active! Maine vin cu raportul.
cam atat deocamdata.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)