Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dimineata! dar ce liniste e pe aici?..o fi oare de schimbatul orei?

Noi am fost la Stanciu si am fost diagnosticate cu " faringita" -unde ne-a prescris antibiotic si cu " conjunctivita acuta"

Copii vostrii au avut vreodata conjunctivita? Cum au suportat picaturile? Bianca a plans ingrozitor..nici nu stiu cum o sa-i daut de 3 ori pe zi timp de 7 zile!

Mai am o rugaminte.. la primul diagnostic radacina este formata din faringita..ca in rest nu prea inteleg...poate ma ajutati cumva...

si o zi frumoasa!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata Kris , imi pare sincer rau ca Bianca e bolnava , suna destul de grav dar habar nu am ce e , am auzit de aceste cuvinte insa eu sunt pe alaturi in ceea ce priveste bolile . Mai degraba stiu cuvintele din lb. olandeza .
iti doresc multa rabdare si da-i picaturile repede , asa e cel mai bine , nu i le arata , ci atunci cand e cu spatele la tine si face altceva te furisezi si i le dai repede , o pui pe brate si cu o mana ii ti o mana si cu corpul tau o tii pe cealalta .
Mult succes si spunei si mie ce are fata de fapt cu alte cuvinte !
Voi restul unde atio disparut ? va doresc o duminica placuta si pupati puisorii din partea lui Mandy ca si ea ii pupa la propiu .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

AlinaMaria, iti multumesc pe gandurile frumoase! Bia , parca deja e mai bine..mai rau e cu picaturile. Nasucul nu-i mai curge si nici ochisorii. Iar tusea s-a mai redus... poate a contat si medicamenteule date de mine anterior..desi Stanciu nu mi-a recomandat nimic din ce i-am dat eu..crezand ca e o simpla viroza.

la toate

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, poate e faringita acuta, ultima data lui Vlad ii pusese diagnosticul de traheita acuta si la fel nu intelegeam al doilea cuvant si mi l-a zis farmacista. Multa sanatate Biancai si un pup mare de la Vlad!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara mamici.

Abia acum imi fac si eu aparitia fiindca am avut o zi oribila. M-a chinuit toata ziua o criza de stomac, mi-a fost rau de tot, de am zis ca mor. Acum a trecut, Slava Domnului.

Sunt fericita ca baiatul meu e bine si se pare ca nu a avut reactie la vaccin.

Kris, imi pare tare rau ca Bia este iar bolnavioara. Multa sanatate! Cu picaturile, si Andrei a avut un inceput de conjuctivita, si ii puneam Sificetina care cred ca il ustura putin fiindca plangea de fiecare data. Eu si la picaturi folosesc aceeasi tehnica de la curatarea nasului: il infasor intr-un prosop mare, ii tin capul drept si putin pe spate si pun picaturile in coltul interior al ochiului apoi il pacalesc sa-i deschida...si gata.
Spune-mi si mie cum se manifesta la ea conjuctivita cronica. Te intreb fiindca nu stiu ce sa cred despre Andreiul meu, are un ochisor care ii lacrimeaza intruna, insa nu s-a inrosit si nimic altceva.

Erica, ce face papagaliciosul?

Oana 25+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, ai luat si un No-spa? Bine ca ti-a trecut acum! Ai mancat ceva sau de la ce te-a luat?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, Amaya,

Bubu, scrie ceva de genul "demofaringita bucala"..acuta scrie imediat la diagnosticul urmator, " conjunctivita acuta"

Amaya, ii lacrima ochii , in primul rand cand stranuta, apoi cand ii curatam nasucul cu apa de mare, si asa pur si simplu..asta a durat de vineri pana azi de dimineata. Iar pleoapele se vedeau inflamate si erau rosii in interior..iar ochisori i-au fost usor tulburi...Sper ca te ajuta cu ceva informatiile mele..cam asa s-a intamplat la Bia. Imi pare rau ca ai trecut prin astfel de momente! Sanatate , oricum si sarcina usoara!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, multumesc...n-am luat no-spa insa am baut ceai de sunatoare si cel mai mult m-a ajutat ca am varsat dupa cateva ore de rau, insa nu am putut sa mananc nimic toata ziua (decat niste paine goala ca sa scap de gustul de amar) si acum mi-e si frica sa bag ceva in gura sa nu o iau de la capat.
Am mancat aseara tarziu un sandvis cu kaiser si branza la gratar si o pastrama de oaie f. sarata si una din astea cred ca mi-a picat rau.

Kris, multumesc...ajungem si noi marti la doctor si sa vad ce-mi spune pediatra...sper sa nu fie conjunctivita. Oricum mi-e clar ca Andrei a ramas cu o sensibilitate la ochisorul la care a avut canalul lacrimar infundat atunci cand s-a nascut fiindca numai la el are diferite problemute.

Noapte buna si sa aveti o saptamana minunata!

Oana 25+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,

Am racit si eu, ma doare capul mai rau ca niciodata...
Raceala lui Ruxi s-a limitat la muci si usoara tuse, Slava Domnului.

Amaya, papagalul -Cipi- e bine-merci, iubit de toata lumea, chiar si sotul meu (care nu prea "le are" cu animalutzele, pasarelele) tine la el. Pana acum nu l-a revendicat nimeni si ma bucur (asta e, nu pot sa mint). Vorbeste muuulte: "Baiatu` lu` mama!, "iubitu` lu` mama", hai sa ne pupam: pu-pu!" etc.

Va doresc o saptamana minunata!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

neata, si eu pe aici la birou. sunt treaza inca de la 6, ca deh, baiatul meu pica acum la 8 (9 ora veche) si s-a trezit la 6 (7 ora veche, normal... ce-i pot face ca asta era programul lui?).. sper sa pot lungi culcarea cu cate putin in fiecare seara ca sa ajungem la 9 si pe ora noua, si in timp poate se scoala iar la 7... desi cred ca sunt slabe sanse fiind lumina mai mare dim acum la 6 si cred ca si dupa asta se scoala piticul meu

kris, Amaya, sanatate multa!

revin,
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput