Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Daniela, Lavinia, merci!

Kris, ce tragedie cu bietul baietel. Dar nu inteleg de ce doar acum i s-a declansat. Ca daca ajunsese la 11.5 kile inseamna ca pana acum s-a dezvoltat normal. Auzi, nu ca eu cred 100% in asa ceva, dar am auzit de multe boli vindecate asa (de la cunostinte, deci nu povesti) si zic ca merita sa incerce niste sedinte de bioenergie. Toate mijloacele posibile trebuie folosite. Sa incerce macar.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Adita, tu ai primit pana la urma PM-ul meu cu numarul de tel. de la Bioflex? Ca m-am uitat acum in mesaje trimise, ca sa iau numarul sa i-l dau si lui Daniela, si mesajul acela (si altele) nu-mi apar in Outbox (nu am acolo nici ultimul PM transmis Crinutei insa vad ca ea l-a primit....chiar daca n-a raspuns ).

Daniela, telefonul de la Bioflex este 0269/244.322. Ei mai aduc produse, cum a spus si Patricia, prin magazinul online Buburuza, insa dureaza cam o saptamana pana ti-l livreaza.

Kris, imi pare tare rau de problema nepotelului tau, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la urma, trebuie sa fiti optimisti si sa luptati pentru si cu el.

Bubu, Andrei a facut vaccinul ieri. Pana acum nu a aparut ca reactie secundara decat o mare de muci, sper sa scapam repede de ei (oricum el mai avea ceva reminiscente de la raceala anterioara). De febra nu pot sa bag mana in foc daca ar fi aparut sau nu fiindca i-am dat antitermice la 4 ore de cand am ajuns cu el acasa si o sa-i dau in continuare pana duminica seara.
Ca atitudine in timpul vaccinului pot sa-ti spun ca mi l-a laudat educatoarea spunandu-mi ca in comparatie cu ceilalti copii, care au plans de mama focului, el s-a uitat atent la ce facea asistenta si dupa ce a terminat a inceput s-o aplaude (curajosu' lu' mama) .
Mai citesc din urma si revin...am avut o saptamana groaznica (ocupata).

Oana 25+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, va multumesc pentru gandurile frumoase referitoare la nepotelul meu! Ii voi transmite sugestiile voastre! Numai acolo stau cu gandul..
Se banuieste ca s-a nascut asa. A fost alaptat 6 luni..si nefiind prea bolnavicios..nu s-a depistat acest lucru. O enterocolita cronica cu puroi a fost punctul culminant..Laptele de mama l-a mai ferit ceva vreme. Dpdv motric e mai greoi..cand l-am vazut prima data, avea vreo 8 luni..si parca nu-si tinea perfect caputul..si abia statea in fundulet..de mers, acum nici nu se mai pune problema...Mi-a fost jena sa o ? si ea sa-mi spuna cate ceva.. Astazi am vorbit cu una din surorile ei si mi-a cam confirmat banuielile...

Maine, spre norocul nostru, mergem la Stanciu pt ca este de garda. Starea Biancai merge inspre rau. Ii curg f mult ochisorii si in mom. cand ii curat nasucul cu apa de mare. Stranuta si tuseste..iar mucisorii sunt aproape neintrerupti.

Bubu, sa stii ca si noi am avut aceeasi problema cu "bobo" ..dar de ceva vreme nu ne mai cere..a trecut la alune si nuci..alte produse interzise..desi stim cum sa le mancam.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, bafta maine la Stanciu.
Despre bobo...Vlad nu a mai primit de o luna aproape, inca isi aduce aminte cand trece pe langa magazin, dar nu i-am mai dat. Mai degraba fac clatite si ii dau cate una sau un bol cu cereale Nestle si le rontaie goale.

Amaya, ce curajos! Bravo lui! Noi luni mergem la dr. de fam. sa vedem ce spune.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, asa e, sa se anunte. Eu una am oroare sa ma trezesc cu cineva la usa neanuntat, serios, ai dreptate, dar stii tu ca mai sunt unii care apar asa.

Kris, sanatate multa.

Cory, ma bucur ca mai postezi, desi noi mai vorbim pe yahoo.
Rayan a inceput sa tot repete expresii din engleza, de genul " good night"= " ie nati", " sleep" = 'Peet", spune clar " why", " how", " no" si altele.

Amaya, ok,m-am linistit.

Noi suntem la faza " e a ma". Totul e al lui, poseta mea, aspiratorul, la orice el spune " e a ma", sa il mananci nu alta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, hi, Crinuta, si Vlad zice " a meaaaa"!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ai mei se cearta intre ei:Eric: "al meu"; Ruxi: "ba, meu" Si apoi incepe un lung tir de "ba da"/"ba nu"... sunt scumpi foc!

Crinuta, nici mie nu-mi place sa vina cineva pe neanuntate, pt ca de cand am copii, mereu sunt prinsa in offside.

Cory, ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi.

Aaa, si mi-am mai adus aminte de cineva: Adana. Unde-o fi?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kris multa sanatate Biancai.Si nepotelului tau ii doresc sanatate si mamei multa putere.Ma gandeam ca il puteti stimula pozitiv prin diferite jucarii noi,poate il intereseaza(ca ziceai ca e traumatizat de atatea analize si doctori).Macar un zambet sa ii smlgeti si o sa-i faca bine.macar sa descoperiti ceva ce il intereseaza si poate ii trece timpul altfel.O carticica,un trenulet,un ursuletz moale....Mancare ce are voie?Banuiesc ca multe fructe....poate un suc natural intr-o canita,biberon mai colorat,cu pai sau altceva.nu stiu orice ce il poate bucura.Si asa ii mai creste un pic moralul,asa o sa poata sa lupte.Poate vorbesc tampenii,dar mie mi se pare important sa simta ca e copil,ca imi dau seama ca prea multe activitati nu poate sa faca,daca zici ca nu poate nici sa mearga saracutul.Si imi dau seama ca in jurul lui sunt numai adulti seriosi care trec sa-i faca injectii si altele,iar mama cred ca nu mai are putere sa-i zambeasca mereu.Daca si tu ai plans cand l-ai vazut,atunci imi dau seama cat de jalnic arata bietul copil.Sa ne tii la curent!Poate un preot i-ar face bine,sa-i citeasca de sanatate.In ce consta tratamentul lui?La alt spital se poate interna,o a doua opinie are de unde sa o ceara?

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Pai spitalul ala nu are preot?Eu stiu ca tu esti o persoana religioasa,eu nu sunt dar am credinta mea si mai ales constiinta.Important e ca mama sa nu creada nici macar o secunda ca baiatul ei nu se va face bine.Eu cu tata asa am fost,doctorii imi ziceau ca mai are 5 ore maxim de trait si eu nu pricepeam,am insistat sa-l ducem la Constanta,desi mi-au zis ca s-a putea sa nu reziste pana acolo.Acolo mi-au zis ca sa nu ma astept la nimic bun si ca numai Dumnezeu stie daca rezista ori ba.Asta era dupa infarct.Dar inainte de a-l opera la cap mi-au zis ca nu se mai poate face nimic,ca nici operabil nu e si are 1% sanse sa ramana in viata si ca mai bine ar fi sa-l iau acasa sa moara pe perna lui.Si nu l-am luat,am hotarat de una singura ca trebuie sa stea la reanimare.Si nici mamei nu i-am spus verdictul.A doua zi un alt medic s-a uitat pe tomografie si i-a dat sanse de 50% si ca e operabil dar cu mari riscuri.De asta zic sa nu renunte nici o clipa la credinta ca totul va fi bine.Eu pur si simplu nu am vrut sa pricep ce imi spuneau medicii(referitor la pronosticuri din astea de imi taiau orice speranta).O singura data am plans la tata la spital,prima oara cand am fost sa-l vad si era in coma.Dar am iesit din salon si m-am potolit subit in 5 minute.De atunci numai zambet am fost la el si pupaturi.Sanatate multa si scuze daca am fost offtopic,dar m-am gandit ca e bine sa-ti zic cat de mult inseamna sa ai tarie de caracter si forta.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Va multumesc inca o data pt incurajari si ganduri bune!

Lavinia, mananca doar alimentele pe care le digera. Asta este o alta problema legata cu imunitatea, nu digera. Cand am fost sa il vad m-a preocupat sa-i cumpar tot ce avea nevoie mama pt el: pampers, servetele umede, apa plata, fructe, iaurtel..si altele pt mama. Am uitat total sa-i cumpat o jucarioara..poate ii scoteam un zambet.! Desi e f traumatizat , in mod special de femei, cu mine s-a purtat altfel...poate pt ca suntem rude de sange. Astazi, dupa aprox 3 luni, a zambit si el de doua ori la doi medici..Verisoarei i s-a parut ca e un micut pas...
Intr-un fel mi-ai citit gandurile: data viitoare cand ma voi duce vreau sa-i cumpar o pijamaluta viu colorata, 1-2 jucarii, si poate o carticica...Nu stiu daca stie, sau poate sa bea cu paiul..ca i-as cumpara un bibe cu pai..

Diagnosticul corect este: "deficit de imunitate severa"
Prima mea recomandare a fost sa o i-a si pe calea Bisericii, lucru de care se cam leaga acest cosmar...vreau sa o conving...

O sun in fiecare zi, o incurajez, i-am povestit ca v-am scris si ii transmit gandurile voastre.... , iar in privinta starii mamei..si-a impus o atittudine pozitiva..ca sa-l faca si pe el sa reactioneze..Si-a dat seama ca ii transmite starea ei...

si mii de multumiri!

PS: mama s este plecacata intr-un pelerinaj pe la manastiri si se roaga cu tot sufleutul, pt ei. Poate D-zeu asa le-a oranduit! Dar cel mai important e ca ea si sotul ei sa i-a contact direct cu Biserica si un preot.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput