Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Erica, voi tot 2 camere aveti? Vreau sa stiu si eu cum le-ati organizat mai ales ca aveti 2 pui. Iti dau dreptate, si eu ma gandeam ca e mai greu sa faci menaj la 4 camere decat la 2, mai ales cand ai 2 copii.
Crinuta, teoretic nici eu nu concep, dar practica mi-a demonstrat ca sunt oameni carora le pasa in primul rand de ei. Motivul a fost ca duminica au musafiri si nu pot avea grija si de Matei. Asta e, nu e prima oara cand ne refuza.
Fetele, dispar din peisaj 4 zile. Va pup, sper totusi sa ne simtim bine la munte in 3 (ops, in 4 ).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ai dreptate, nici eu nu stiu cum pot fi asa...hai, ca au ceva cu nora, e de inteles, ca asa sunt soacrele, dar cu nepotii...sa va mai zic ceva: de doua ori am sunat-o pe soacra mea sa vin sa iasa cu Vlad afara sa pot face si eu linistita curatenie sau mancare, iar ea avea oala cu mancare pe foc, a stins focul si a venit in 10 minute fara sa ezite si a continuat mancarea dupa ce l-a adus pe Vlad acasa.

V.Erica, eu masuram siropurile cu seringa, apoi le mutam in lingurita si ii spuneam ca ii dau suc si le lua.

Liviana, distractie placuta si aniversare frumoasa!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mie mi se pare mai usor sa fac menaj aici unde am 4 camere mari, si sa va spun de ce: in Bucuresti am 2 camere mici, totul e inghesuit, nu stiu unde sa mai pun lucrurile si dezordinea se face foarte repede, pe cand aici, am mult spatiu, pastrez ordinea mult mai usor totul fiind mai aerisit.
Si eu imi doresc apartament de 4 camere, dar cum deocamdata nu intra in calcul alt copil ( poate in viitor si doar pentru Rayan) m-as multumi si cu 3.
Vreau sa aibe camera lui asa cum am avut si eu camera mea si abia astept sa i-o amenajez cat mai frumos.

Bubu, si daca ai mai face un baiat te-ai supara?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nuu, Doamne Fereste! Cum sa ma supar! Chiar as sti cum sa ma port cu el, ar avea hainute garla de la Vlad , dar ar fi dragut sa fie o fetita! Cu toate ca am observat ca fratii de acelasi sex se inteleg mai bine, nu neaparat cand sunt mici.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetelor, multumesc de idei insa cum zici tu, Oana, nu prea merge deoarece a mea copila nu prea bea nici ceaiuri, nici sucuri. Iar cum zice Ubi -medicament pus in apa- nici atat, alea de au gust de medicament, le scuipa imediat. I-am dat fortat Ambroxol si Fluimucil, care-s bune la gust si le-a varsat.

Asa ma enerveaza... Noi am fost toti raciti, cu aceleasi simptome, am inceput cu tuse productiva, mucosi, fara febra. Pe Eric l-am rezolvat in 3 zile cu ceai de ceapa+nuci, catina+miere, citrice si ceai de macese. Simplu! Eii, cu don`soara nu merge frate, tre` sa-i indesi cu forta pe gat orice siropel...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, in nici un caz. Ti-am trimis PM.

Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana si Crinuta in mare am organizat cam asa apt.: dormitorul -e al nostru; sufrageria -e camera copiilor si, la nevoie, living room. (Nu suntem noi prea petrecareti, asa ca la cateva chefuri/an, e ok). Bucataria avem noroc ca era spatioasa si am facut-o si mai si spargand peretele dinspre balconul ei si, partial, dinspre hol. Mobilierul e mai mult pe verticala, dulapurile mai mari -dupa usa sau in nise, sau in hol dar nu ocupa mult in adancime, ci pe verticala. In camera copiilor am canapele extensibile/module care pot fi asezate in diverse moduri.
N-au sosit canapelele, mai am de cautat perdele, draperii, rolete si un covoras si abia atunci pot sa spun ca`s gata. Promit sa pun poze.

Liviana, sejur placut! Unde v-ati hotarat pan` la urma?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Erica, cu multa placere. Eu ii dau lui Andrei toate medicamentele cu seringa...asa se duc direct in gat si chiar daca nu-i plac nu mai are cum sa le scuipe.

Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu cred ca are f mare impoartanta daca cele 2 camere sint decomandate. Altfel, este foarte greu sa amenajezi ceva.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Salutare fetele dragi!Citii acum si nu ma putui abtine sa nu o pe Liviana!

Sa dea Domnul sa sa ai o sarcina lipsita de probleme!Nimic nu sta in puterea noastra!Sau mai bien zis mai nimic!..

Uite sa iti spun ceva :cu trei luni ininte de a ramne insarcianta cu tudor simteam ca trebuie sa vian un bb ,desi nu avema voie la nimic pentru ca faceam tratament pentru sindromul antifosfolipidic! Si tot ma intrebau colegele dc dau un examen in vara.Raspunsul era"nu stiu..dc nu vine bb il dau"-desi eram in pauza totala din cauza tratamentului...

Pe 13 mai 2004 a fost prima zi de ciclu si tudor a fost conceput pe 19 mai,in ajun de Inaltare si cu 2 ziel ininte de SF Constantin si Elena! De acolo are si cel de-al doilea prenume!

Cand am aflat eram naucita nu staim incotro sa o iau!Medicii imi spuneau ca fara tratemnul lui peste nu se poate , Dr Uscatescu de la Fundeni ii spuena sotului "Spune-i sa faca tratamentul ca dc nu o sa cresti singur copilul"! Si nu mi-am zsi decat atat:Daca Dumenzeu mi l-a trimis imi va trimite si cale pentru el..Si asa a fost!

Amayaaaaaaa=am crezut ca numai la mine se poate intampa asa ceva"v-ati pus pe facut copii"."lasa creste-l pe asta si pe urma mai vedeti voi"

IMi vine sa o iau pe campii...Mai ales ca nu te implici cu nimic!Nu ti-a tipat noptile, nu te-ai dus cu el in spianre la vaccin, la cumparturi ,nu te-i interesat dc are sau nu ce sa incalte,imbrace,ce lapte bea,ce scutece foloseste ..ce... ce...Cum iti dai tu frate cu parerea???

Dupa ca am nascut-o pe Ilinca sotul meu mi-a trimis un mesaj in care imi punea ca pe al treiela ar vrea sa il infiem!Si ma- pus pacatul sa il citesc cui nu trebuia si sa- aflat ca vai de mine impovarez baiatul ...Si eu senina i-am linistit spunendu-le ca o sa il fac eu dc va fi..si poate va fi..

Lavinia
Domnul sot si-a dat seama ca am dreptate si a zis ca singurul lucru pe care il pot face este sa stau deoaprte! Familia lui dc nu "simte" sa ne fie alturi nu e nic o problema!Copiii vor creste fara sa ii cunoasca si asta va fi cea mai grea lovitura!

Pan sa il am pe Tudor nu am gandeam ca un copil te poate schimba iremediabil si nu exista dragoste mai mare..ma gandeam ca un copil e un copil :dragalas..il iubesti si iti vezi de vechile obiceiuri..ei bine,nu!

Hai sa nu ma mai intind ca sunt moarta de oboseala:ii car pe astia mici peste tot,cumoaraturi,vase,rufe ,intins, calcat! Parca as vrea sa transform ziua in elastic...dar.. sunt extrem de fericitaaaaaaaaa!Mi-e ff greu, dar cadn vine seara si ii asez in pat,imi vine sa apas pe un buton si sa explodez in milioaane de stele!

Va pup si va mai scriu !

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput