Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30
Raspunsuri - Pagina 18
V. Erica spune:
Neatza mamici,
Patricia, clar decomandate.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
'Neata!
Bestutza, crede-ma ca la ultima fraza mi-au dat lacrimile!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
tomasa spune:
Fetelor, dragelor, eu inca nu mi-am intrat in ritm cu serv. asta si de-aia postez asa de rar. Dar intru si citesc cat pot de des, asa ca nu ma pot abtine sa nu-i transmit FLICITAAAAARI scumpei de Liviana si o sarcina usoara!!! Totul va fi bine, scumpo, o sa vezi, eu sunt sigura de asta! Numai Dumnezeu stie ce plan are cu fiecare dintre noi, iar pe voi v-a binecuvantat cu inca un copil, asa ca eu sunt convinsa ca vei fi o mamica sanatoasa si fericita.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Coraly, LA MULTI ANI cu drag, sanatate si numai bucurii!!!
Dana, merci mult ca te-ai gandit la mine . Sunt cam depasita de evenimente in ultimul timp si de-aia scriu asa de rar, insa incerc sa imi revin cat mai repede.
Bestutza, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris. Se vede ca esti foarte implinita, m-a emotionat mult mesajul tau plin de iubire!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
V. Erica spune:
Oana, apropos de ce i-ai zis Bestutzei, si eu ma simt foarte foarte fericita cu picii mei in ciuda tuturor greutatilor, doar ca n-am inspiratia s-o exprim asa frumos acum.
Gata, ma duc sa vad unde tiparesc niste poze sa-i fac o surpriza lu` barbata`miu...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
kris spune:
"LA MULTI ANI!" TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE DUMITRU, DUMITRA!
LA MULTI ANI! CORALY SA FII SANATOASA , FERICITA SI IUBITA!
LIVIANA! iti doresc tot binele din lume, putere multa sa treci peste ce crezi tu ca ai sa intampini. Credinta pe care o ai, te va ajuta sa treci mult mai usor! Sarcina usoasa si un bb2 sanatos. Dumnezeu iti va fi alaturi pt ca esti un om minunat!
VA DORESC O ZI MINUNATA!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Bianca e un pic racita ! Sper sa fie o simpla raceala. Ce imi recomandati sa ii dau... inanfara de nurofen, sinecod, apa de mare + olinth, karvol? Lucruri pe care le am la indemana...
Daca se agraveaza , merg la doctor...
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
coraly spune:
Erica, Ubi, Tomasa, Kris, va multumesc!
Kris, daca e o simpla raceala, fara febra, poate nu trebuie nici nurofen. Eventual panadol 1-2 ori pe zi si vitamina C.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Shobo spune:
kris, sanatate fetei! scoate-i mucii bine (dc are) cu o pompitza mai ales seara la culare si in rest e bine ce ai mentionat deja ca sa-i dai. eventual ceai caldutz.
Erica, eu folosesc siringa de la Nurofen pt orice lichid tb sa-i dau. de obicei il pun pe spate si-i zic "bobo, mami, bobo!" . se mai intampla sa se scurga din gurita putin, in rest merge deocamdata.
fetelor, dati-mi mie pls camerele ce nu le vreti voi, ca eu prefer sa fac menajul in ele dar sa am spatiul meu necesar, sa fie casa aerisita si fiecare cu camera lui... insa doar la casa de la curte vom putea avea asa ceva... caci eu de la bloc la alt bloc nu ma mai mut . pana acum ceva timp imi batea vecinul de alaturi in perete de cate ori chiraia Codrin... pana s-a enervat sotul intr-o dim si i-a zis sa-l mai lase cu bataile astea - zisa tot prin perete - domne, se aude tot prin peretele ala... si la baie cand merge vecinul si..
eeeh, visez eu dar nu stiu cand vom ajunge la o casuta pe pamant - ah, si ce curte visez sa am...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
coraly, LMA!!! tot ce-ti doresti! inca un baietel dc vrei!
aoleu, cu soacrele astea... tu pt ea esti cea care i-a furat fiul din casa si oricum nu te vei ridica la inaltimea lui ever!!! ...iar tu te uiti la ea ca la cea care ori l-a crescut prost, ori inca vrea sa-i taie fripturica in farfurie sau sa-i dezoseze puiul la masa pt a-i mai castiga un pic de dragoste / apropiere ...
Intr-un fel e absolut naturala toata ac "privire" reciproca... pacat insa ca nu se opreste doar aici in unele cazuri si degenereaza in fapte / vorbe urate...
sper sa n-ajung si eu asa desi si eu sunt mama de baiat si nu stiu dc imi va placea de viitoarea nora , insa din respect pt fiul meu tb sa-i acord sprijinul! zic eu, dar mai stii ce minte oi avea pe atunci ...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"