Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 23
Dia1609 spune:
miraco, aelita, eu castanele le crestez si le bag la cuptor.... asa pur si simplu... si ies bestiale.... ma duc si eu in piata sa-mi cumpar, ca mi-ati facut pofta ![]()
ama.lia, si la mine sughite bebelina, dar mai rar.... bebele tau se pare ca e mai pofticios si nghite mai mult lichid amniotic... ii place ![]()
chris 80, noi i-am fazut mutrita bebelinei la eco 3D si vreau sa-ti spun ca semana cu tati de numa'...pana si dr. si asistentele s-au distrat pe tema asta..... si el e fericit nevoie mare
.... mai vedem daca seamana si cand iese ![]()
Dia
34+ cu
Oana
Dia1609 spune:
danita, tu nu ai avut test pozitivat, sa inteleg? mie mi-au iseit 3 teste negative dar noi am perseverat si de abia dupa 5 saptamani a iesit unul pozitiv ![]()
ingeras, te cred ca nu mai ai rabdare si vrei sa fie totul gata, dar poate e mai bine sa terminati totul acum.... ca noi acum 2 ani cand am cumparat ap. am lasat baia mica neterminata pe ideea ca o facem pe parcurs.... mai trebuia sa punem o cabina de dus... pe care n-o avem nici acuma
.... ca am vazut la prieteni cata mizerie si ce dezastru se face cand iti faci o baie in timp ce locuiesti in casa... si am abandonat... nu stiu cand o sa o facem, ca io plang si acuma dupa cabina mea de dus
Dia
34+ cu
Oana
Gabitza_max spune:
quote:
Originally posted by m_monique
eu merg sa trag un pui de somn. sper sa reusesc, ca la mine in casa e foarte cald. dau astia incalzire de parca afara ar fi ger.32 + cu
Nunta noastra
M_Monique somn usor si vise frumoase! Ma primesti si pe mine la tine, ca la noi in birou e un friiiiggg, de stau cu radiatorul langa mine, dar mainile imi sunt tot reci
!!! Promit sa nu stau mult (doar cat ma incalzesc) si sa fiu cuminte...Cat despre nasul infundat, multumesc frumos pt. sfat. Io nu cred ca sunt racita, ca la mine raceala nu se manifesta numa' cu atat, iar cand incerc sa-mi desfund nasul intalnesc p-acolo numa' cheaguri de sange. Ele imi obstructioneaza caile!

Pupici si odihna placuta!
Gabitza
30+ 
Dia1609 spune:
yagmur, gandeste-te ca s-a pricopsit alta cu fostul tau si sa se spele pe cap cu el, ca oricum nu era mare lucru de capul lui, daca a facut ce-a facut 
zina, nasul infundat nu prea trece... se mai amelioreaza... poti incerca cu ser fiziologic si sa dormi cat mai ridicata pe o perna
Dia
34+ cu
Oana
alexandra_25 spune:
Zina.....
...curaj si sa dea DD sa fiti bine amandoi....suntem alaturi de tine si asteptam vestea cea mare...
...
Fetelor voi ma innebuniti cu mancarurile voastre....pana acu o saptamana ne-am molipsit toate de curatenie...saptamana asta v-a apucat gatitul....si ce miresme si ce pofte pe aici.....!
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
carliema spune:
gabitza max; sa stii ca si eu o duc cu nasul infundat de luni de zile. au zis ca ma vor opera de deviatie de sept si un polip dar la primavara . asta e . stai linistita . eu am facut si ceva tratament dar nu iti recomand ca nu se stie daca nu il supara pe bebe.atata ca eu nu mai rezistam si acuma mi tot infundata dar o singura nara. Rabdare si iti va trece. eu sunt sigura ca defapt respiri si noaptea dar mai mult sunt nervii.
30+
deny75 spune:
ZINA,mult curaj!Gandeste-te ca totul va fi bine si ca,in sfarsit iti vei tine in brate comoara.
Si eu ma internez miercuri dar nu stiu daca imi va face cezariana in aceeasi zi.
Va 
DENY
38+cu
IRINA
Gabitza_max spune:
multumesc si tie Carliema pentru raspuns! 
Intrebare suplimentara pentru tine: vad ca bebeul tau are varsta bebelinei mele (30+). Nasti pana la urma pe 08.12?
Deny bafta multa si tie!!! Curaj, revenire usoara si sanatate maxima si tie si copilashului mult asteptat! 

Gabitza
30+ 
Laura13 spune:
Zina si Deny sa va dea DD copii sanatosi, nastere si recuperare usoara! Pupici multi, mult curaj si mult succes!
Laura
si bebe strumf
36+