Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 22
MAMAMATEI spune:
[quote]Originally posted by mamaana
multumesc frumos !!
am access acum
Burtici, va rog vreau si eu acces la mailul comun;
Multumesc,
Zina spune:
Miercuri sunt programata la cezariana cu rahianestezie, si mi-e frica...N-am ce face, trebuie sa trec si peste asta. De 2 zile tot elimin dopul gelatinos, in special astazi am vazut ca era destul de mult. Deci se pregateste sa vina bebele! Sper sa nu ma apuce durerile mai repede de programarea facuta.
Eu va pup pe toate si am sa va scriu atunci cand am sa pot. Doamne ajuta!!!
Zina si bebe Rares 38+
Gabitza_max spune:
Fetelor, io am o maaare problema, pe care stiu ca ati avut-o multe dintre voi (sau probabil ca inca o mai aveti): nasul infundat! Din cauza asta dorm extrem de prost; ma trezesc foarte obosita dimineata si psihic si fizic si cu o fata de zici ca-s plansa zile intregi
! Retinusem de la voi ideea de apa marina/salina, asa ca mi-am luat si io de la farmacie, dar nu au efect picaturile alea de nici o culoare. Ma trezesc in cont. peste noapte din cauza ca nu pot respira si incerc sa-mi desfund nasul, dar fara nici un succes. Daca reusesc, prin absurd, se infunda rapid, motiv pt. care trebuie sa ma trezesc din nou si sa repet procedura
. Si pe gura daca respir dorm extrem de agitat si-n plus ma ustura si gatul dupa o astfel de experienta. Nu stiu ce sa mai fac. M-a facut cu nervii treaba asta! Vreau si io sa dorm o noapte linistita
! Oare un creion nazal poate rezolva problema (abia acum mi-am adus aminte ca am si p-acasa asa ceva)? Voi ce spuneti?
Pupicutzi multi la voi toate! 
Gabitza
30+ 
Gabitza_max spune:
Zina curaj, bafta multa si un bebic sanatos, cuminte si mancacios! Sa ai o revenire usoara! Ne vom gandi la tine si-ti vom face galerie de miercuri incolo
!
Odihna placuta si cat mai multa zilele ramase pana atunci!
Te-am pupat
Gabitza
30+ 
m_monique spune:
gabitza si eu m-am confruntat cu aceeasi problema, din cauza racelii.
eu am baut ceaiuri cu lamaie si sucuri de fructe.
in nas am pus apa cu sare.
32 + cu 
Nunta noastra
Dia1609 spune:
asiza, pozele cu camera bebelinei le poti vedea doar daca intri pe yahoo.photos cu parola... nu stiu de ce, ca eu le-am pus normal,dar altfel nu se vad ![]()
poate ma ajuta si pe mine cineva sa-mi zica de ce nu se pot vedea de la link-ul cu poze, ca io-s pe ultimul neuron si nu mai pricep nimik 
Dia
34+ cu
Oana
m_monique spune:
eu merg sa trag un pui de somn. sper sa reusesc, ca la mine in casa e foarte cald. dau astia incalzire de parca afara ar fi ger.
32 + cu 
Nunta noastra